Ev mi? İş mi?

Mesleğiniz ne çok merak ettim.ben kendi isimin patronuyum buna ragmen butn gun dizi film izleyecek vaktim olmuyor. Yemegimi bile cogunlukla acele acele yiyorum.

Valla eski konularını da biliyorum sen kesinlikle çalışmalısın ama sevmiyorsan çık başka iş bul iki üç ay da heralde bunaltacak kadar sarmaZsın

Yaptığı yanlış kesinlikle. Ama erkeklerin siniri bizimki ile bir değil. Onlar tutup tutup birden patlıyor ve sinirlendiklerinde kötü sinirleniyorlar. O yüzden diyorum ya çok üstüne gitme diye :) verme o kozları eline baktın sinirleniyor sende çekil köşene.
Eşinin de yanlışları var ama aslında bu yanlışlar iki taraftan kaynaklanıyor yani karşılıklı. Sen onun üzerine bu kadar çok gitmesen belki de bu kötü tarafları ortaya bile çıkmaz anlattıklarına göre. Yani yanında kedi olan bir insanın o hale gelmemesi birnevi senin elinde. Tek sorun bunu kullanmayı bilmiyorsun sen daha çok çene yapıyosun :)
Deli dolu oldupun için bütün bu sorunlar. Küçük de yaşın gayet normal ama enerjini illa onunla atacaksın diye bir durum yo. Kendine yeni uğraşlar bulabilirsin ve enerjini atarsın. O zaten bütün gün işte ve kafa patlatıyor kendi işi daha zor canım eşimden biliyorum. Bütün gün kafası doludur aman bugün de bitsin maaşımı alayım düşüncesi yok. Maaş vermesi gerek,ödemeleri vardır,e sen varsın senin masrafların gezmelerin tozmaların :) o yüzden evdeyken sakin kafa istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…