Ev meselesi

Kendi evim varken kiraya çıkmazdım
Memlekette ekonomi tepe taklak bugün iyidir yarın ne olacağı belli değil. Büyük eve geçince elinde olmadan yayılıyor insan, bir sürü eşya oluyor. Erkekler önünü arkasını fazla düşünmüyor, şu an anlattığınız rahatlığı bulmak müstakillerde bile zor. Sakin tabir edilen bir sitede yaşıyorum ona rağmen yaz mevsiminden ve çocuk sesinden nefret ettim. Üç kişi 2+1 evde gayet rahat yaşar aslında, eşinizi yatırıma yönlendirseniz istemez mi
Yatirimi yeni yapti,ama borcla vs. Aylik 35 bin lira kredi odemesi var. Bunun fazlasini yapmaya gucu yok. Bizim evi satmayi dusundu bir ara,fazla etmedigi icin ondan da vazgecti.

Evet kesinlikle dediginiz gibi erkekler onunu arkasini dusunmuyor,varsa yiyor yoksa ac yatiyor. İnsan bu kadar da yuksekten ucmamali diyorum,sonra anlik fikrim degisiyor,sonra yine eski halime donuyorum :KK66: ben de sasirdim iyice

emekli öğretmenden fazlası kaçmış sizin içinize.. :63:
biri müstakil eve laf eder biri motora laf eder. aman uzamayın sayın olduğunuz yerde:olamaz:
He hala atv ile ise gidiyor adam. Arabasi bende mecburen, cocuk tasiyorum okula diye:KK66:20 yasinda alamadigi her seyi 40inda almasi var ya deli ediyor beni. O babasini gordukce seytan carpmisa donuyorum :KK66:

Yatirimi yeni yapti,ama borcla vs. Aylik 35 bin lira kredi odemesi var. Bunun fazlasini yapmaya gucu yok. Bizim evi satmayi dusundu bir ara,fazla etmedigi icin ondan da vazgecti.

Evet kesinlikle dediginiz gibi erkekler onunu arkasini dusunmuyor,varsa yiyor yoksa ac yatiyor. İnsan bu kadar da yuksekten ucmamali diyorum,sonra anlik fikrim degisiyor,sonra yine eski halime donuyorum :KK66: ben de sasirdim iyice
çokk müsriff bir ailesiniz hemmennncecik anladımmm.site de 3000 kazanıp 2000 ini biriktirip üstüne de lüks yaşadığını söyleyenleri okumuyor musun?senin bu gelirinle bursa yı satın alman lazımmm ama alamazsın neden mii müsrifsinnn :KK53:

Bizim buralar da güzel 🤣 kentsel.dönüşümdeyiz.Hicbir komsunun birbirini tanidigi yok.Cogu zaten Katarli.Site bomboş.Heryere 15 dk da gidiyoruz.Onceleri bi sevmemistim ama alisinca mecbur seviyosun😁

İnsanların fikirleri imkanlarına göre gelişiyor, ben hep ihtiyatlı olmaktan yana oldum. İşler aksi giderse küçük düzen daha kolay toparlanır kafasındayım. Benim eşimde heyecanlıdır, maaşına zam geldiği zaman otuz tane hayal kurar😂ama ülkenin şu durumunda benim hiç cesaretim yok🙈 borcumuz olmasın, işsizlik falan olursa düzeni toplayana kadar paramız olsun kenarda fikrim var hep. 1,5 yıldır çalışmıyorum, ülke ekonomisi beni o kadar gerdi ki yeniden iş arıyorum çıldırıyor eşim kendi kendine kriz çıkarıyorsun diyor😂😂 ama elimde değil🙈

Çocuklar olduğundan beri tek istediğim şey müstakil ev hem de börtü böcek fobime rağmen.
Gerçekten erkek çocukla binaya sığmak zor, 2 odalı eve imkansız.
İnsanın ruhu daralıyor
Şimdi cinsiyetçi yaklaştığımı düşünecek arkadaşlar için açıklayayım erkek çocuk meselesini, maalesef bir süre sonra hareketleri, hali ve tavrı aşırı kabalaşıyor.
Benim 4 olan o evrede, süper kahramanımsı hareketler, tekmeler, odadan odaya geçerken adeta bir meydan muharebesi yuvarlanma atlama zıplamalar falan filan.

O sebeple ona özgür olacağı bir oyun odası vermelisiniz, aynı zamanda enerjisini atacağı, koşturup basket oynayacağı bir alan.
Eşiniz bahçeli evden yana ise hiç ama hiç düşünmeyin, hemen gidin.
Şuan evde tıkılı yaşayan çocuklara ve durumun vahametinde çok gerekli bir durum bu.
Ha baktınız olmuyor, 3 sene sonra yine taşınırsınız kendi evinize ya da satar site içinde bir daire alırsınız, dert değil.

Ama bahçe, şu dönemde hayaller kadar lüks...

Şu zamanda gereksiz israf olurdu sizinki. Insanlar 2 goz odada 3 cocuk filan buyutuyor. Kendi eviniz varken kiralarda surunmeyin. Ulkenin hali belirsiz, ekonomi gordugumuz gibi. Cocugunuzun gelecegine yatirim yapin

Bizim buralar da güzel 🤣 kentsel.dönüşümdeyiz.Hicbir komsunun birbirini tanidigi yok.Cogu zaten Katarli.Site bomboş.Heryere 15 dk da gidiyoruz.Onceleri bi sevmemistim ama alisinca mecbur seviyosun😁
Nerelermiş bakam sizin ora? Bursa degil mi acep?

Sekerim daha önce 5+2 evde yasamis biri olarak söylüyorum, sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Cocugu bile kaybedersin o evde , buyuk ev gercekten zor , temizlige yardimci falan alirsin zaten o mesele degil ama buyuk ev yoruyor insani , gercekten cok yoruyor
Bizim en son oturdugumuz evlerden biri tripleksti , o evde ilaallah etmistim artık yeter demistim bi daha buyuk ev istemiyorum
Esin cok istiyorsa 3 odalı bir mustakil bulup tasinin ama fazlasi korkunc bir sey

İnsanların fikirleri imkanlarına göre gelişiyor, ben hep ihtiyatlı olmaktan yana oldum. İşler aksi giderse küçük düzen daha kolay toparlanır kafasındayım. Benim eşimde heyecanlıdır, maaşına zam geldiği zaman otuz tane hayal kurar😂ama ülkenin şu durumunda benim hiç cesaretim yok🙈 borcumuz olmasın, işsizlik falan olursa düzeni toplayana kadar paramız olsun kenarda fikrim var hep. 1,5 yıldır çalışmıyorum, ülke ekonomisi beni o kadar gerdi ki yeniden iş arıyorum çıldırıyor eşim kendi kendine kriz çıkarıyorsun diyor😂😂 ama elimde değil🙈
Ama mantikli olan bu iste. Ben oglum dogduktan sonra calismadim,tam cocuk krese alisti ise basladim derken pandemi patladi. Hop ben yine eve transfer oldum :KK43: bunalima girdim,kendimi ise yaramaz gordum resmen. Hic istemiyorum ne evi ne de evde oturmayi. Calismak en buyuk ozgurluk bence de

Aylık 5 6 bin verecek gücüm varsa ikinci bir ev alırdım sanırım.
Bazen bana bir geliyorlar,keske tasi taragi toplayip 400-500bine iyi bir ev alinabilecek kucuk bir kasabaya falan yerlessek diyorum. Hayal tabi. Esim asla gelmez. 10 gun once tam da oyle bir yerde tatildeydik,dedim burada yasamak ister miydin “aslaaaa ölürüm ben burdaaaaa” dedi

Sekerim daha önce 5+2 evde yasamis biri olarak söylüyorum, sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Cocugu bile kaybedersin o evde , buyuk ev gercekten zor , temizlige yardimci falan alirsin zaten o mesele degil ama buyuk ev yoruyor insani , gercekten cok yoruyor
Bizim en son oturdugumuz evlerden biri tripleksti , o evde ilaallah etmistim artık yeter demistim bi daha buyuk ev istemiyorum
Esin cok istiyorsa 3 odalı bir mustakil bulup tasinin ama fazlasi korkunc bir sey
Sen bir de benim halimi dusun. Ev ariyorum gunlerdir. Emlakcilarla telde konusuyorum adam anlatiyor 7+2 evimiz banyoda bilmem nesi var ,bahcede zurtu var. İcimden kufur ediyorum bir yandan :KK66: disimdan tabi hanimefendi kimligi. Rezalet. Ne hallere dustuk be oturuyorduk iste evimizde

Anamin evine icguveysi mi alsam acaba bunu,villa hayatina mi ozeniyor napiyor. İyi ki kadin olmamis,kotu yola duserdi bu gozu yukseklikle

Nerelermiş bakam sizin ora? Bursa degil mi acep?

Botanigin karşısı.Ben hic bilmeden geldim buralara.Evlenmeden once de evi aldilar.Eee eve göre es durumu tayini istedim.Eve yuruyerek 5 dk uzaklikta okula cikinca su an icin 2 bebekle buralar benim icin bicilmis kaftan.2+1 yetmiyor bizede.Ev kredisi hafiflesin biz de yeni arayışa giricez ama şu surec icin yaşanmayacak yer degil.Su aralar gitmesek te avmlere max.10 dk da variyoruz.Bebekler icin hastanelere o sekilde.İş goruyor.Hee sosyo ekonomik durum bir 5 senesi var düzelmeye ama gözümüz onu da görmüyor evden bebeklerden :) Evler fena degil ama 3+1 ler 800-950 bin arasiydi saniyorum.

Durumunuz var ki eşiniz düşünüyor. Ben maddi açıdan probleminiz olduğunu üçün beşin hesabını yapan ay sonunu zor getiren bir aile olduğunuzu düşünmüyorum. Deneyin ne olacak sonra olmazsa dönersiniz eve. Kazancı zaten çok iyi( aylık 35 bin kredi verebiliyor ) %40 büyüme öngörüyor. Sıraladığı gerekçeler de çok mantıklı.

7+1 6+2 evler bence uçuk evler. Tabii parabiz varsa verin kim tutar da 3 kişi içinde fuzuli gibi e esnaf diyorsunuz bir kere iflas etmissiniz eviniz varken 5 bin kira vermek pek mantıklı değil. Insan yarinini bilmiyor ki daha sehir disinda iyi bi ev alirsiniz o ayliga

3 +1 satin alirsaniz bence mantikli olabilir bu elinizdeki evi satip hem sehir disinda olmaniz gerekmez. Yoksa 2 +1 evde yeter 1 cocukla. Fuzuli esyalari atin

X