Ev meselesi

Ne komik dimi beklentim yok aslinda burda kalmak yetiyor,bana yettikce kocam citayi daha yuksege kaldirmaya calisiyor :KK66:
pariste merkezi bir semtte 1+1 evde oturmak sabahları cafe de kahvaltı etmek iş çıkışı da o ünlü markaların olduğu caddelerde boşş boşş gezmek gibisi var mııı?eyfel i gören minicik bir daireee.ahh ahh hayaller ve hayatlarrr :olamaz:

Sağolun teşekkür ederim :) Benim kaynanam deli falan değil Allah'a şükür. Gayet aklı başında, güçlü bir kadındır. Sadece eşimle özel hayat olmuyor, bazen insan kendine ait bir evi, eşyaları olsun istiyor. Rahat hareket etmek istiyor o açıdan çıkmak istiyorum.
Bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Masallah kvnize:KK9::KK9:
Fakat insan kesinlikle ozel alan istiyor.
Esiniz nasil bakiyor,ayri 1+1bile saray gibi geliyor insana.
Ben de yasadim biliyorum,sizin de olur gonlunuze gore insallah.

Evet su cok bilinen sitelerden birinde satiliyor urunleri.
Akrabalariyla gorusmuyor,coguyla sadece is iliskisi var. Eve davet etmiyor artik,istemiyor,zaten yorgun geliyor misafire mecali kalmiyor
Zaten bir önceki konuda da bahsetmiştiniz
Babasını falan istemiyor diye demek ki geçmişe karşı biraz kin duyuyor ve kendini göstermek istiyor
Sanırım bildim o siteyi :KK66:
Yanlış o ürünleri kendi mi üretiyor ?
Öyleyse cidden çok yorucu

Eşiniz saçma düşünüyor can ya 5 bın kira çok ne güzel kendı evınız var. Hem 6 7 odalı evler zor bız de aldık. Babamda senın eşinin kafasında hıc bıze göstermeden gıdıp almış kendınce süprız yapmış. Annem kafayı yiyor alt üst temızlık o kadar zor ki 3 / 4 +1 ev kafıydı. Evi temızlıyorsun ust pek kullanılmıyor bır çıkıyorsun san ki at koşturulmuş toz. O kadar para gomduk teras su cekıp alt kata verdı izolasyon tekrar yaptık terası kapattık derken 100 bın gıttı. O yuksek paralar anca mustakıl bahcelı bır eve gömülmeli ki evınız de var ılerde bırıkım yapıp mustakıl bır ev daha makul olur.
Bir de bunun kiralik versiyonunu dusunursek
Benim olmayan bahceye bakim yapacagim,benim olmayan terasi kapatmak zorunda kalacagim belki. Zoruma da gidecek acikcasi. Hadi mulkiyeti bana ait olsa neyse

pariste merkezi bir semtte 1+1 evde oturmak sabahları cafe de kahvaltı etmek iş çıkışı da o ünlü markaların olduğu caddelerde boşş boşş gezmek gibisi var mııı?eyfel i gören minicik bir daireee.ahh ahh hayaller ve hayatlarrr :olamaz:
Yaaaa yapmaaa 😂
O kadari olmasa da olur,ben yali istiyorum istanbulda bir de gemi,gider gelirim bursadan dermisim 😂😂

Zaten bir önceki konuda da bahsetmiştiniz
Babasını falan istemiyor diye demek ki geçmişe karşı biraz kin duyuyor ve kendini göstermek istiyor
Sanırım bildim o siteyi :KK66:
Yanlış o ürünleri kendi mi üretiyor ?
Öyleyse cidden çok yorucu
Evet imalat kendisine ait. Kumaslari dokuyor,baskiya boyaya gonderiyor,sonra konfeksiyonunu yapiyor. Patlama olmus durumda artik isler yetismiyor e-ticaret platformlarinda. Gercekten yorucu. Yapma yorulma ugrasma diyorum ama dinlemiyor.

Sağolun teşekkür ederim :) Benim kaynanam deli falan değil Allah'a şükür. Gayet aklı başında, güçlü bir kadındır. Sadece eşimle özel hayat olmuyor, bazen insan kendine ait bir evi, eşyaları olsun istiyor. Rahat hareket etmek istiyor o açıdan çıkmak istiyorum.
Bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Haklisiniz isteklerinizde kesinlikle
Amin cok tesekkur ederim,herkes cok mutlu olsun insallah 🌸♥️

Evet imalat kendisine ait. Kumaslari dokuyor,baskiya boyaya gonderiyor,sonra konfeksiyonunu yapiyor. Patlama olmus durumda artik isler yetismiyor e-ticaret platformlarinda. Gercekten yorucu. Yapma yorulma ugrasma diyorum ama dinlemiyor.
Tasarımı kim yapıyor ?
O da mı kendine ait
Bunların hepsini tek başına yapıyorsa çok yoruluyordur
Normal yani biraz kendini göstermek istemesi

Tasarımı kim yapıyor ?
O da mı kendine ait
Bunların hepsini tek başına yapıyorsa çok yoruluyordur
Normal yani biraz kendini göstermek istemesi
Evet tasarimlar da kendisine ait. İnanilmaz bir is temposu var. 3 kisi var ana imalatta kendisinin yaninda. Digerleri mavi yaka personel.

Masallah kvnize:KK9::KK9:
Fakat insan kesinlikle ozel alan istiyor.
Esiniz nasil bakiyor,ayri 1+1bile saray gibi geliyor insana.
Ben de yasadim biliyorum,sizin de olur gonlunuze gore insallah.
Ay teşekkür ederim :) Eşimle konuşmuştum 1+1 uygun olur diye ama o dubleks istiyor. Ailesiyle altlı üstlü oturmamızı istiyor. Erkekler zaten aileden kopamazlar malum :KK70: Valla 5 sene bekle dedi ben sabırsızımdır ama işte bekleyip göreceğiz. İşe girecek ve kredi çekmek istiyor o yüzden maksimum 5 sene diyor. 1 senedir iş bulamadı. Daha dün telefon geldi haftaya gel başla dediler satış elemanlığı için. O yüzden o işte tutunup devam etmesini istiyorum. Ben de birkaç yere başvurdum. Cevap bekliyorum :KK43: Malum bu dönemde iş bulmak daha da zorlaştı.

Bir de bunun kiralik versiyonunu dusunursek
Benim olmayan bahceye bakim yapacagim,benim olmayan terasi kapatmak zorunda kalacagim belki. Zoruma da gidecek acikcasi. Hadi mulkiyeti bana ait olsa neyse
Kardeş değmez değmez açık olayım sen dedın ya şu katara satılıyor verdık o parayı ama gel gör ılk ayy çok guzel vs ama bır yaşa her seyı sorunlu öyle pahalı vs göz boyama o kadar para verılen evın terası alt salona su akıttı tavan sıdık gıbı her yerı sapsarı olmuştu. Ust odalarda su cekmış mecbur her şeyı yaptık aylarca tadılat ıcınde olmakta cabası🤦‍♀️ Her gun ayrı para ıstenır bır de dubleks olunca evın tek katından çöp vs alınır ust katta bıraksan alınmaz ama çift aıdat odenıyor. Bınanın ıcınde kı ısıtma parası ayrı yuklu odenır. Şu an bırıkım yapıp mustakıl daıreye geçmek ıstıyoruz bır kaç seneye. Otursun kocan oturduğu yerde kolay mı o paralar 5 bını kıraya berceğine kredı cekıp ev alsın kendı evınızıde satıp ya da kıraya verırsınız. Ama bence satılmaması makul madem 5 bın kira verebılcek her ay sana o parayı versın altına yatır bırıkım yap bır kaç sene ustume kredı çeker bu kırayı kendı evınız ıcın verırsınız oturduğunuz evde kalsın gayrımenkul sonuçta

X