Eski konularına baktım. Sadece bu değil başka şeylerden de şikayet etmiş. Çocuk istemediğini bilmiyordum öyle bir şey okumadım.Bunları nerden ogrendınız?
Adam o yüzden mı çocuk da ıstemıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konularına baktım. Sadece bu değil başka şeylerden de şikayet etmiş. Çocuk istemediğini bilmiyordum öyle bir şey okumadım.Bunları nerden ogrendınız?
Adam o yüzden mı çocuk da ıstemıyor.
Sonuç olarak alamamışsınız. Bu sizin suçunuz değil ama şuan eşinizin bekarken edindiği ve satmak istemediği mallar üzerinde hak sahibi olmadığınızı ve ev alsanız dahi yine neredeyse tüm yükün onda olacağını kabul edip, araba ve altınları satacak şekilde bir planlamayi kabul etmeniz gerekiyor çok istiyorsaniz. Başımızı sokacak ev diye de olayı dramatiklestirmeyin. Maddi olarak gayet rahat durumdasınız genel anlamda. Bu lafı ömür boyu çalışsa bir evi zor alacak insanlar eder. Boş, çabasız bir inat içindesiniz sadece.Bekarken çalışıyordum ailemin durumu yoktu o zamanlar engelli bir kız kardeşim var aileme yardımcı oluyordum.Durum ve şartlar o şekilde gelişmeseydi bende kendi arabamı veya en azından 1+1 oturabileceğim bir ev alabilirdim.Eşim alabilmiş diyede benim onun hiçbir malında mülkünde gözüm yok.İkimizde rahat edelim başımızı sokacak bir evimiz olsun istememde bence gayet normal.
Hayır düğünde takılan altınlardan bahsediyorumSızın kendinize aıt altınınız mı var?
Çocuk yok dedı acaba adam mı istemiyor dıye düşündüm.Eski konularına baktım. Sadece bu değil başka şeylerden de şikayet etmiş. Çocuk istemediğini bilmiyordum öyle bir şey okumadım.
Çocuğu eşim değil ben istemiyorum.O çok istiyordu ben istemeyince o da duruldu.Ben evlilikte henüz birşeyler oturmadan çocuk yapma taraftarı değilim.Çocuk gelecekse huzurlu bir ortama gelmeli tartışmaların kavgaların olduğu bir ortama doğmamalı diye düşünüyorum bu sebeplede istemiyorumBunları nerden ogrendınız?
Adam o yüzden mı çocuk da ıstemıyor.
E iyi de sen herhangi bir maddi bişey koymamışsın ki ortaya adam bekarken 2 ev 2 araba almış çalışıp sen öyle gelmişsin bomboş adamın malını satması için karışıyorsun hakkın yok bence bunu anlamıyorsun cidden hakkın yokEvet öyle düşünüyor.Bekarken aldığı için satıp ortak bir mal almak istemiyor.Ben evliliğimiz süresi boyunca hiç senin benim yapmadım eşime.Benim altınları koyacaksak ortaya senin benim olmadan imkanlar dahilinde diğerleride koyulabilmeli bence.
Henüz bir şeylerin oturmadıgı evlilikte eşiniz neden bekarken edindiği malları sırf siz istiyorsunuz diye satsın o zaman?Çocuğu eşim değil ben istemiyorum.O çok istiyordu ben istemeyince o da duruldu.Ben evlilikte henüz birşeyler oturmadan çocuk yapma taraftarı değilim.Çocuk gelecekse huzurlu bir ortama gelmeli tartışmaların kavgaların olduğu bir ortama doğmamalı diye düşünüyorum bu sebeplede istemiyorum
E çocuğa uygun ortamın olmadığı evlilikte bekarken alınan evin hane evine katılması neden bu kadar uygun geliyor size acaba? Sizin bu çalışmaya engel hastalığınızı da çok merak ettim.Çocuğu eşim değil ben istemiyorum.O çok istiyordu ben istemeyince o da duruldu.Ben evlilikte henüz birşeyler oturmadan çocuk yapma taraftarı değilim.Çocuk gelecekse huzurlu bir ortama gelmeli tartışmaların kavgaların olduğu bir ortama doğmamalı diye düşünüyorum bu sebeplede istemiyorum
Olayı dramatikleştirmiyorum,öyle bir derdimde yok.Öyle olsaydı başta maddi durumumuzdan bahsetmezdim.İsterse 10 tane evimiz olsun ben kiracılıkta oturduktan sonra evlerin bir önemi kalmıyor bana göre.Çünkü günümüz şartlarında sizde biliyorsunuz ki kirada oturmak zorlaştı ev sahipleri sürekli çıkın yapıyor kiralacılarına.Her 5 yılda bir ev değiştirmek hem maddi hem manevi zorluğa girmek istemiyorum.Taşınma işleri kolay değil.İnsan maddi durumuda el veriyorsa kendi evinin sahibi olmak istiyor.Başımızı sokacak bir ev derken bundan bahsetmiştim.Ama alamamışsınız. Bu sizin suçunuz değil ama şuan eşinizin bekarken edindiği ve satmak istemediği mallar üzerinde hak sahibi olmadığınızı ve ev alsanız dahi yine neredeyse tüm yükün onda olacağını kabul edip, araba ve altınları satacak şekilde bir planlamayi kabul etmeniz gerekiyor çok istiyorsaniz. Başımızı sokacak ev diye de olayı dramatiklestirmeyin. Maddi olarak gayet rahat durumdasınız genel anlamda. Bu lafı ömür boyu çalışsa bir evi zor alacak insanlar eder. Boş, çabasız bir inat içindesiniz sadece.
Tamam belli ki adamcağız da böyle bir ortamda önünü göremiyor varolan kendi kazancıyla aldığı malını mülkünü satmak istemiyorÇocuğu eşim değil ben istemiyorum.O çok istiyordu ben istemeyince o da duruldu.Ben evlilikte henüz birşeyler oturmadan çocuk yapma taraftarı değilim.Çocuk gelecekse huzurlu bir ortama gelmeli tartışmaların kavgaların olduğu bir ortama doğmamalı diye düşünüyorum bu sebeplede istemiyoruö
Burda herşeyi açık açık yazmak zorunda hissetmiyorum kendimi.Çalışmaya engel durumum var eşimde bunun bilincinde olduğu için bana “Eee çalış o zaman bende evimi satayım beraber oturacağımız evi alalım”diyemiyor.Keyfi çalışmamazlık yapsaydım kendiside bunu yüzüme vururdu zaten sen çalışmıyorsun ben neden bu kadar borcun altına gireyim derdi yani haklı olarakE çocuğa uygun ortamın olmadığı evlilikte bekarken alınan evin hane evine katılması neden bu kadar uygun geliyor size acaba? Sizin bu çalışmaya engel hastalığınızı da çok merak ettim.
O zaman eşiniz ne diyorsa onu yapacaksınız elinizde baska bir seçeneğiniz de hakkınız da yok.Burda herşeyi açık açık yazmak zorunda hissetmiyorum kendimi.Çalışmaya engel durumum var eşimde bunun bilincinde olduğu için bana “Eee çalış o zaman bende evimi satayım beraber oturacağımız evi alalım”diyemiyor.Keyfi çalışmamazlık yapsaydım kendiside bunu yüzüme vururdu zaten sen çalışmıyorsun ben neden bu kadar borcun altına gireyim derdi yani haklı olarak
Evi çok istiyorsanız işe girip çalışıp, krediyi yüksek ödemeli şekilde halletmeye çalışın o zaman. Hangi hastalık çalışmaya engel merak ettim.Olayı dramatikleştirmiyorum,öyle bir derdimde yok.Öyle olsaydı başta maddi durumumuzdan bahsetmezdim.İsterse 10 tane evimiz olsun ben kiracılıkta oturduktan sonra evlerin bir önemi kalmıyor bana göre.Çünkü günümüz şartlarında sizde biliyorsunuz ki kirada oturmak zorlaştı ev sahipleri sürekli çıkın yapıyor kiralacılarına.Her 5 yılda bir ev değiştirmek hem maddi hem manevi zorluğa girmek istemiyorum.Taşınma işleri kolay değil.İnsan maddi durumuda el veriyorsa kendi evinin sahibi olmak istiyor.Başımızı sokacak bir ev derken bundan bahsetmiştim.
Ya kadının tavrına bakarak asla hastalığın da çalışmaya engel olduğuna inanmıyorum. En fazla asgari ücret almaya değmeyeceği bir şeyi vardır. O da eşi iyi kazanıyor diye yani.Evi çok istiyorsanız l işe girip çalışıp, krediyi yüksek ödemeli şekilde halletmeye çalışın o zaman. Habgi hastalık çalışmaya engel merak ettim.
Çaba göstermeden, oturmadıgı için çocuk düşünmediğiniz evlilikte eşinizin varını yoğunu, sizin isteğine göre satıp kullanmasını bekliyorsunuz. Buradan gayet bencilce geliyor istediğiniz şey. Eşinizin aklı varsa ikna olmaz.
faiz düşsün dediginizde uyanik ev sahipleri emlakcilar da fiyatlari arttiriyorlar.Bakalım artık bir hesap kitap yapıp ev alma işine girebiliriz.Ya da konut kredisi faizlerinin düşmesinide bekleyebiliriz.Şuan tüm krediler çok yüksek çünkü.
"bana mantikli gelmiyor" demissiniz ama size mantikli gelen neydi bugüne kadar kendinize bir çöp alamamissiniz? onca sene müdür statüsüne yakin calismissiniz elde yok, avuçta yok (şöyle olmasaydi böyle olmasaydi alirdim demenizin mantığı yok. sonuc olarak aldiniz mi? alamadiniz. o hesapla herkes bazi sartlari oturtsa, aile destegi alsa, destek degil de en azindan kösteginden uzak olsa, firsatlari degerlendirse ev sahibi olabilirdi. "olsa ile bulsayi ekmisler hic bitmis" sözü tam böyle dusunenler icin kullanilmis)arabayı ve altınları satıp geri kalan kısmı kredi ile ev almanın mantıklı olacağını düşünüyor.Ben aynı şeyi düşünmüyorum
Nasıl istiyorsanız öyle düşünebilirsiniz.Çalışmaya engel durumumla alakalı kimseyi ikna etme gibi bir zorunluluğum olduğunu düşünmüyorum.Şuan ki konumuz bu değil ayrıca ben mevcut durumları sıraladım sizlereYa kadının tavrına bakarak asla hastalığın da çalışmaya engel olduğuna inanmıyorum. En fazla asgari ücret almaya değmeyeceği bir şeyi vardır. O da eşi iyi kazanıyor diye yani.
E bu devirde miras malı ile varlıklı olmak zor iş. Kredi olayı yükselen enflasyon olayında girdi çıktını iyi hesap edeceksen mantıklı. Hayatımdan ödün vermem kredi de çekerim her şeyi alırım dersen her şeyin gider.Evler de koca için öyle.
Konu sahibi çok ciddi bir sağlık sorunu yoksa çalışıp, daha yüksek ödemeli bir krediye girecek. Kredi de cesaret işi mi bilemiyorum. Etrafındaki çoğu kişi öyle ev sahibi oldu.
Konut kredisi mi çekmiştiniz sizBilmiyorum ne kadar ihtiyacınız var ama ben yazın 1 milyon kredi çektim iş Bankası’ndan geri ödemesi 1.500.000 olacak ve üç yıllık girdim. Aylık ödemesi de 46 bindi. Hala İşbankasının fırsatları devam ediyorsa bilginiz olsun bilemiyorum