- Konu Sahibi Fight4freedom1
Evet sanki satınca ywrine yenisini koyabiliyoruz daHic girme araba konusuna cikamazsin kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanki satınca ywrine yenisini koyabiliyoruz daHic girme araba konusuna cikamazsin kardeş
Ödeme tarihlerini düzenleyebildiklerinizi düzenleyin o halde. Ya da ne kadar ödeme yapacağınız bellidir maaş yattığında o parayı kenara ayırıp yokmuş gibi davranın. Zamanında ödemeniz gerek böyle büyük krediler için hemde uzunca bi süreÖdeme tarihleri maaştan önce geliyor.Şuandan itibaren düzenli ödeme yapacağım artik
Daha geçen ay girdik Ya bu ev için kredi veren yerler var ya ( emin evim , fuzuli ev gibi ) o şekilde girdik , en başta 550 bin peşinat verdik , suanda aylık 55 bin ödüyoruz, biz 3 milyonluk eve girdik , 2 sene de evin çıkması bekleniyor , detayları da var da uzun , gidip detaylı bilgi alın mutlaka öyle bir niyetiniz var ise , biz karı koca memuruz arabamızı satsak rahatça ev alırdık ama arabayi satmak istemedik , o yüzden de bu yola baş vurduk ...
Sonradan yorumları okudum miras kalmış ortak bi arabaya sahip olan bi eşim var. Bi gün taa 2015ten kalma başka bi vergi dairesine borç yüzünden arabayı çektiler gece 11 buçukta. Adamlar plakayı giriyor görümcemin adı çıkıyor ama ruhsatta eşimin adı yazılı arabayı çektiler görümcem olmadan çıkaramadık ve o da bizi bi kaç gün oyaladı keyfine. Sinir harbiydi. Zabıta müdürünün karşısında oturduk bi kaç kişi nasıl yani derken meğerse ruhsatta diğer kısmınds ortaklar 1 yazıyormuş noterde ruhsata eşimin adı yazılınca ablası hakkından vazgeçmiş sanmışlar. Herpimiz aydınlanmıştık. Miras, ortak slınan araba hatta büyük taşınmazlar tam bir zulümHic girme araba konusuna cikamazsin kardeş
Valla elimizde belgeler var onlar düşünsün dava açar kat kat alırım, sürüm sürüm süründürürüm..O is cok karisik ya itirafcilari cikti, memnun kalan hic gormedim olduda vazgectiniz Kapilari asindirmaniz lazim
Senin verdiğin gazla altın borcuna ikna oldum biliyorsun di mi ajsjsjjs almadık ama kapora verdik. Tapu sahibinin yurt dışından dönmesini bekliyoruz.Allahım ödeme kolaylığı versin. Aldınız mı evi?
Bu da ortak.3 ev ortak şuan Biz gerçi almıyoruz arabayı.Danaya girer gibi arabaya girmişler.Eşim zaten aldığına aşırı pişman.O krediyi ödemek yerine altın alsaydı dünya parası vardiSonradan yorumları okudum miras kalmış ortak bi arabaya sahip olan bi eşim var. Bi gün taa 2015ten kalma başka bi vergi dairesine borç yüzünden arabayı çektiler gece 11 buçukta. Adamlar plakayı giriyor görümcemin adı çıkıyor ama ruhsatta eşimin adı yazılı arabayı çektiler görümcem olmadan çıkaramadık ve o da bizi bi kaç gün oyaladı keyfine. Sinir harbiydi. Zabıta müdürünün karşısında oturduk bi kaç kişi nasıl yani derken meğerse ruhsatta diğer kısmınds ortaklar 1 yazıyormuş noterde ruhsata eşimin adı yazılınca ablası hakkından vazgeçmiş sanmışlar. Herpimiz aydınlanmıştık. Miras, ortak slınan araba hatta büyük taşınmazlar tam bir zulüm
Bu arada görümcemde o borca ortak olmasına rağmen borcu da biz ödemiştik. Sonradan yandı ampul tabi. Hatırladıkça heyheylerim geliyor.
İhtiyaç kredisi ile ev alamazsınız ki en fazla siz 100 bin esinizde 100 bin çekebilir 200 bin anca eder ki o kadar bile vermeyebilirler.Ben normal kredi olarak baktım.1milyona en az 6 7 kat olarak ödeniyor.Acaba eşimde bende ihtiyaç kredisi olarak çeksek daha mı avantajlı.Biz izmirdeyiz.Kemalpaşa taraflarında ev bakalım diyoruz eşimle.O taraflarda köy evi falanda var.
Ay ne zaman döncekmiş gurbetçi iyi yapmışsınız iyi. Nerden yakalarsan kardasın. Şimdiden hayırlı olsun.Senin verdiğin gazla altın borcuna ikna oldum biliyorsun di mi ajsjsjjs almadık ama kapora verdik. Tapu sahibinin yurt dışından dönmesini bekliyoruz.
Gurbetçi değilmiş, iş adamı. Oradaki fabrikanın başındaymış. Hele bir gelseydi de kesin aldık diyebilseydim…Ay ne zaman döncekmiş gurbetçi iyi yapmışsınız iyi. Nerden yakalarsan kardasın. Şimdiden hayırlı olsun.
Nasibinde varmış, vesile olmuşuz. Çok sevindim, hayırlısıyla tamamlanır süreç inşallah.Gurbetçi değilmiş, iş adamı. Oradaki fabrikanın başındaymış. Hele bir gelseydi de kesin aldık diyebilseydim…
Teşekkürler kuşum, sayende sjjshdjs kocama bile ikna olmamıştım.
İnşallah Delicim.Nasibinde varmış, vesile olmuşuz. Çok sevindim, hayırlısıyla tamamlanır süreç inşallah.
ay süper düğün altınlarının durmasına çok sevindim en azından küçük de olsa işe yaramıştır.. biz tatilde yemiştik onlarıBenim düğün altınlarıyla birikim bir milyon tuttu. Arabayı satmadık çünkü iki çocukla arabasız yaşamamız imkansız. İki arazi vardı onlar da satılmadı piyasa durgun çünkü. Öyle olunca 2.2 milyon borç aldık. Skandal.
Benim bu firmalardan biriyle alakalı konuşma yasağım var sadece Allah kurtarsın diyorumBizim çevremizde bu şekilde ev alan çok kişi var ama , umarım öyle bisey olmaz valla davalık oluruz
Bu firmalardan birinde mi çalışıyorsunuzBenim bu firmalardan biriyle alakalı konuşma yasağım var sadece Allah kurtarsın diyorum
Hayır ben müşteri kismindayim malesef hiç bir mecrada konuşmayacağıma dair sözleşme imzaladim daha da bişi söyleyemiyorumBu firmalardan birinde mi çalışıyorsunuz
Arkadaşınız ilk ev olayından mi faydalanıp1 milyon kredi aldıKefil gösterme durumu yok mu peki? Siz işe başlayınca çıkar muhtemelen. Çünkü bi arkadaşım hemşire ona bile çıktı 1 milyon kredi