Ev bakiyoruz yavastan :)ev buldunuz mu peki?
ne zaman çıkacaksınız?
kira da vereceğinize göre pek çok şeyden kısıtlı yaşayacağınız ortada ne yazık ki.
bana gelince;
benim masraf listem sana uymaz be canım.
sırf bez parası 250 tl ikizlerin:))
daha da yazmayayım ben:))
Bakmadim?Kayınvalidenizle beraber otururken hic mi bakmadınız elektrik faturasına, hic mi gitmediniz markete?
Evet. yeniyim. ama ne gerek var bu kadar satasmaya anlamis degilim
Amin cnm ya kaç aydır arıyorum arıyorum yok ev , hayırlısı diyorum bizimde kısmetimiz vardır bi yerlerde
Kiraya mı çıkacaksınız? tutacağınız evin kirası ne kadar? Bizim ev kirası 1500 tlEvet demedim ki canim
Esimin maasi 1500 lira
sen çalışmıyorsun anlaşılan.Ev bakiyoruz yavastan :)
500 550 kira en fazla 600 veririz
Amin cnm çok sağol , şimdiki komşularım manyak zaten düzgün çıkacağını umuyorumböyle şeylerde asla acele etme..manyak bi komsuya rastlarsın ,eski huzurunu mumla ararsın...inşallah nezih bi yerde guzel bir ev sahıbı olursun
Hayir esya sorunumuz yok. Altinlarla esyayi alicaz. ben de zaten fikir edinme amacli actn konuyu acmasamiydimsen çalışmıyorsun anlaşılan.
tek maaşla kirada zor.
ee eşya filan da yok değil mi?
burada çıkarılan listeler bir fikir olabilir belki sana.
yani geçimin ne kadar zor olduğuna dair.
Amin cnm çok sağol , şimdiki komşularım manyak zaten düzgün çıkacağını umuyorum
fikir olacaktır işte.Hayir esya sorunumuz yok. Altinlarla esyayi alicaz. ben de zaten fikir edinme amacli actn konuyu acmasamiydim
Asgari ücretle kendi evi olup gül gibi geçinenler tanıyorum.
Ben onlara gıbtayla bakıyorum. Nasıl oluyor hala anlamış değilim. Hesaplıyorum hesaplıyorum, hadi geçim bir şekil oluyor da ev nasıl alınıyor bi türlü anlayamadım.
aile desteği alıyor pek çoğu.Ben onlara gıbtayla bakıyorum. Nasıl oluyor hala anlamış değilim. Hesaplıyorum hesaplıyorum, hadi geçim bir şekil oluyor da ev nasıl alınıyor bi türlü anlayamadım.
Şaka mısınız Allah askına, bakmadığınız faturaları KK üyelerinin faturaları ile kıyaslayıp bütce mi yapacaksınız?Bakmadim?
Canım genelde evlenirken direkt kendi evlerine giriyorlar. Babadan şanslı tipler :)Ben onlara gıbtayla bakıyorum. Nasıl oluyor hala anlamış değilim. Hesaplıyorum hesaplıyorum, hadi geçim bir şekil oluyor da ev nasıl alınıyor bi türlü anlayamadım.
Hayir neden saldiriyosunuz onu anlayamadim. butcesini hesabini birikimini yazmak istemeyen yazmaz. siz neden bu kadar gerildiniz onu anlayamadmŞaka mısınız Allah askına, bakmadığınız faturaları KK üyelerinin faturaları ile kıyaslayıp bütce mi yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?