• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev masraflari

İnsanın gelirini giderini söylemesi ayıp değil mi? Üç kurusla geçinen insanlar üzülmeyecek mi geliri daha fazla olanlar yazınca. Bana çok ayıp geliyor valla.
Bence ayiplanacak bi durum yok. Sadece bilgi edinme amacli sordum. Kimseyi uzmek incitmek degil niyetm...

Ben telefona alışveriş listesi indirdim aylık liste yaparım kocamın ticket ı var o fazlasıyla yetiyo genel harcamalarımıza bitince acil değilse almam aybaşını beklerim listeye eklerim. Para biriktirdiğimizden minimum yaşamaya çalışıyoruz gerçi para sıkıntısı da çekmedim. Hamile olduğum için ekstra sağlık masrafları çıkıyo ama çıkmazsa kira, aidat (575), faturalar ve kişisel harcamalara 1200-1300 tl rahat rahat yetiyo, 440 lira da ticket var ki sinemamıza da gideriz, ayda 2-3 defa dışarıda yemeğimizi de yeriz.
Evet ticket epey kolaylik sagliyor. bebeginizi saglikla kucaginiza alin ins

Ev kredisi 2500 araba kredisi 5000 mutfak masrafı 1000 tl civarı eşimin ofis gideri 5000 civarı ama bu çok göreceli bi kavram herkesin yaşayış Tarzı mesleği çok çok farklı

Bence ayiplanacak bi durum yok. Sadece bilgi edinme amacli sordum. Kimseyi uzmek incitmek degil niyetm...

Ama bak 6000 lira için nereye gidiyor o kadar para diye soruyorsun. İnsanların gelir gider dengeleri farklıdır. Kendi gelirine giderine eşit bir bütçe bulamazsın. Birazdan biri gelir asgari ücretle paşalar gibi geciniyorum der, diğeri gelir çok harcayana laf söyler.

Evet ticket epey kolaylik sagliyor. bebeginizi saglikla kucaginiza alin ins
Ticketle alışveriş yapabildiğim market biraz pahalı ama bizi düzenli olmaya ittiği için çok işimize yaradı son bir yılın bilançosunu çıkardık fena da para birikmedi hani. Kuzum doğunca ben işten çıkıcam şuan yetiriyoruz umarım sonra da yeter kocamın aldığı.

Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?

yazarsam elektrik kablosu ile asarsın kendını... :)

hiç konuşmayayım

Ama bak 6000 lira için nereye gidiyor o kadar para diye soruyorsun. İnsanların gelir gider dengeleri farklıdır. Kendi gelirine giderine eşit bir bütçe bulamazsın. Birazdan biri gelir asgari ücretle paşalar gibi geciniyorum der, diğeri gelir çok harcayana laf söyler.
Hayir. Masraflarin nasil ne kadar gittigini ne jadar birikim yapildigini merak ediyorum. herkesin geliri gideri tabiki farklidir. belki benim butceme gore gayet guzel gecinen biri yazar. sonucta konuyu bunub icin actm dusunceniz icin tsk

Yaşadığın ile göre değişir eskiden farklı şehirde aynı eve 500 verirdim şimdi 850 kimi şehirde domates 2 tl kiminde 4 bi genelleme yapılamaz sen gelirinden fazla harcamazsn ay sonu rahat gelir

Hayir. Masraflarin nasil ne kadar gittigini ne jadar birikim yapildigini merak ediyorum. herkesin geliri gideri tabiki farklidir. belki benim butceme gore gayet guzel gecinen biri yazar. sonucta konuyu bunub icin actm dusunceniz icin tsk

O zaman kendi butcenizi yazıp ona göre tavsiye isteseydiniz keşke. Buraya yazılacak 300 mesajdan biri size uyacak diye insanlar hem yorulmaz hem üzülmezdi.

Kkda yenisiniz. Bu tip konularda tartışmalar çıkabiliyor.
O gelirle nasıl ev alamazsından girip asgari ücretle geçinmeye bir çok şeyden mahrum kalmak geçinmek değildirden çıkılıyor konuda.

Back
X