Bence ayiplanacak bi durum yok. Sadece bilgi edinme amacli sordum. Kimseyi uzmek incitmek degil niyetm...İnsanın gelirini giderini söylemesi ayıp değil mi? Üç kurusla geçinen insanlar üzülmeyecek mi geliri daha fazla olanlar yazınca. Bana çok ayıp geliyor valla.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev masraflari
- Konu Sahibi Merverd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ev masraflari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet ticket epey kolaylik sagliyor. bebeginizi saglikla kucaginiza alin insBen telefona alışveriş listesi indirdim aylık liste yaparım kocamın ticket ı var o fazlasıyla yetiyo genel harcamalarımıza bitince acil değilse almam aybaşını beklerim listeye eklerim. Para biriktirdiğimizden minimum yaşamaya çalışıyoruz gerçi para sıkıntısı da çekmedim. Hamile olduğum için ekstra sağlık masrafları çıkıyo ama çıkmazsa kira, aidat (575), faturalar ve kişisel harcamalara 1200-1300 tl rahat rahat yetiyo, 440 lira da ticket var ki sinemamıza da gideriz, ayda 2-3 defa dışarıda yemeğimizi de yeriz.
- 19 Ekim 2016
- 384
- 288
- 53
- 42
Evet kesinlikle oyleEv kredisi 2500 araba kredisi 5000 mutfak masrafı 1000 tl civarı eşimin ofis gideri 5000 civarı ama bu çok göreceli bi kavram herkesin yaşayış Tarzı mesleği çok çok farklı
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Bence ayiplanacak bi durum yok. Sadece bilgi edinme amacli sordum. Kimseyi uzmek incitmek degil niyetm...
Ama bak 6000 lira için nereye gidiyor o kadar para diye soruyorsun. İnsanların gelir gider dengeleri farklıdır. Kendi gelirine giderine eşit bir bütçe bulamazsın. Birazdan biri gelir asgari ücretle paşalar gibi geciniyorum der, diğeri gelir çok harcayana laf söyler.
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Gelen para kadar gider olur bin tl alıyorsan 1 kg kuruyemiş alırsın 6bin alıyorsan 4 5 kg alırsın insan bütçesine göre giderini ayarlarGercekten 6 bin tl neye harciyosunuz bu kadar??
- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
Ticketle alışveriş yapabildiğim market biraz pahalı ama bizi düzenli olmaya ittiği için çok işimize yaradı son bir yılın bilançosunu çıkardık fena da para birikmedi hani. Kuzum doğunca ben işten çıkıcam şuan yetiriyoruz umarım sonra da yeter kocamın aldığı.Evet ticket epey kolaylik sagliyor. bebeginizi saglikla kucaginiza alin ins
- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?
yazarsam elektrik kablosu ile asarsın kendını... :)
hiç konuşmayayım
Hayir. Masraflarin nasil ne kadar gittigini ne jadar birikim yapildigini merak ediyorum. herkesin geliri gideri tabiki farklidir. belki benim butceme gore gayet guzel gecinen biri yazar. sonucta konuyu bunub icin actm dusunceniz icin tskAma bak 6000 lira için nereye gidiyor o kadar para diye soruyorsun. İnsanların gelir gider dengeleri farklıdır. Kendi gelirine giderine eşit bir bütçe bulamazsın. Birazdan biri gelir asgari ücretle paşalar gibi geciniyorum der, diğeri gelir çok harcayana laf söyler.
o derece mi:))yazarsam elektrik kablosu ile asarsın kendını... :)
hiç konuşmayayım
- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
Ev+araba kira,faturalar birde çok gezeriz gidiyo işteVay be ev kredisi filanmı cnm
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
yazarsam elektrik kablosu ile asarsın kendını... :)
hiç konuşmayayım
Niye ki?
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Hayir. Masraflarin nasil ne kadar gittigini ne jadar birikim yapildigini merak ediyorum. herkesin geliri gideri tabiki farklidir. belki benim butceme gore gayet guzel gecinen biri yazar. sonucta konuyu bunub icin actm dusunceniz icin tsk
O zaman kendi butcenizi yazıp ona göre tavsiye isteseydiniz keşke. Buraya yazılacak 300 mesajdan biri size uyacak diye insanlar hem yorulmaz hem üzülmezdi.
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
sen yeni mi evleniyosun anlamadım?o derece mi:))
sen çalışıyomusun?
gelirler ne ?
sen kendinizinkileri yaz bakalım bi hele:))
neler olacak neler ödenecek vs.
- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Hayir. Masraflarin nasil ne kadar gittigini ne jadar birikim yapildigini merak ediyorum. herkesin geliri gideri tabiki farklidir. belki benim butceme gore gayet guzel gecinen biri yazar. sonucta konuyu bunub icin actm dusunceniz icin tsk
Kkda yenisiniz. Bu tip konularda tartışmalar çıkabiliyor.
O gelirle nasıl ev alamazsından girip asgari ücretle geçinmeye bir çok şeyden mahrum kalmak geçinmek değildirden çıkılıyor konuda.
- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
Anladım cnm iyisiniz ama maşallahEv+araba kira,faturalar birde çok gezeriz gidiyo işte