Oy oy ben nerelere gidem.
Almanya da yasiyoruz. Aylik mutfak giderini hesaplamam yani moralimi bozmak istemiyorum ama haftalik en az 60 euroyla kapatiyoruz, En az =( Mutfaktan kisamiyorum. Sadece kisisel alisverisimi azalttim. Hamileyim ikinci cocuk masraflari var azicik, kizimin da odasini yeniledik.
Ben isi kendimden kisarak hallediyorum. Önceden ac gibi magazalara saldirirdim simdi cok daha tutatliyim. Yemekten kismam ama cöpe birsey atmamaya calisirim.
4 yillik evliyim bu süre zarfinda 30 küsür bin liralik otomobil aldik, bankada da 15. bin euro kadar birikmistir herhalde.
Ileride calistigim zaman daha cok birikim yapmak istiyoruz.
Tatilimizden de geri kalmiyoruz. Ucakti oteldi senede masraf oluyor. Fakat esimle ben tutumluyuz. Yemekten asla kismayiz zaten cocuk büyütüyoruz ama alkol ve sigaraya para vermiyoruz kullanmiyoruz. Onun disinda sosyal ortamimiz ve de misafirimiz olmuyor. Kozmetige para vermem, hamileyim misal zeytinyagiyla nemlendiririm göbegimi. Banyoda sabun, sampuan, maske, dis macunu gibi seyler disinda birsey bulunmaz. Dedigim gibi cok kistim kendimi, bitmemis sürüsüyle parfümüm mevcut. Almiyorum artik. Uzunca bir süredir de böyle yasiyorum.
Birikmisimiz böyle yasitlarimiza göre nasiliz bilmiyorum fakat bizim kadar kazanip sikisanlar da var biriktirenler de var.