• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev masraflari

herkesin geliri kendi zevklerine göre harcanıyor oturup kendin kabataslak gelir gider hesabı yapsan daha mantıklı

O zaman kendi butcenizi yazıp ona göre tavsiye isteseydiniz keşke. Buraya yazılacak 300 mesajdan biri size uyacak diye insanlar hem yorulmaz hem üzülmezdi.
Ben bu sekil tercih ettim. neye yorulup neye uzuluyoruz allah icin? :) TEKRAR TESEKKUR EDERIM

Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?

Maaşımın dörtte birini biriktiririm, kalan masrafı ona göre ayarlarım
Evim var, kredi borcum falan yok , kredi kartlarımın bakiyesini her ay kapatırım, olabildiğince peşin alış veriş yaparım
Geriden gelen borç olmadığı için dengeli gidiyorum şimdilik

Gelirin yazılması bence de yanlış,zaten yazıldığında size bir faydası olmaz ki. En son ödediğim faturalar,
Elektrik 85
Su 60
Doğalgaz 30
Digiturk 110
2 telefon toplam 88
Onun dışında giderimiz; her ay 2 çeyrek alıyoruz güne girmiştik,bu ay bir düğün ve bir bebek için de 2 çeyrek gitti. Geçen ay da çok düğünler vardı yakın olunca mecburen altın takılıyor. Kredi kartına sabit 1500 yatırıyorum,2-3 ay sonra bitecek.Mazot masrafı 400tl,doğum iznine çıkacağım için o da azalacak inş..Yeme, içme, kişisel bakım,mutfak alışverişleri,gezip tozma vb. çok bizim onlara sabit bir fiyat söyleyemiyorum ama sadece meyve-sebze-günlük süt haftalık 60-70 tl civarı oluyor

Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?
kazancım *2 gıderım var , bırıkım yapamıyorum zaten fazla para kalsada bırıkım yapmazdım 3 gunluk dunya yer ıcer gezerdım...

Kira 1200 tl
Kredi 1500 tl
Aidat (su +elektrik faturası ve temizlik) 20 tl
Telefon ve internet faturası 150 tl
Doğalgaz şimdilik 50 tl
E alışveriş bilmem ne derken ucu ucuna yetiyor aldığımız maaş..
Kredi bitse rahatlayacağız ama biraz sabır...

Back
X