- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
o derece mi:))
cocuk varsa bitiyosun hele..aman diyorum altın al mınık mınık at kenara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o derece mi:))
Allah olmayan herkese versin saolasnAnladım cnm iyisiniz ama maşallah
ne tanıdık bir durum.:))her ay içerdeyim
içerde misin saarp
ne tanıdık bir durum.:))
Ben bu sekil tercih ettim. neye yorulup neye uzuluyoruz allah icin? :) TEKRAR TESEKKUR EDERIMO zaman kendi butcenizi yazıp ona göre tavsiye isteseydiniz keşke. Buraya yazılacak 300 mesajdan biri size uyacak diye insanlar hem yorulmaz hem üzülmezdi.
Ben dışardayım kızherkes içerdeyse kim bu rahat kişi
Uymak icin degil sadece merak?Siz butcenizi başkalarına gore yapamazsinizki.Kimi yemeğe çok harcar,kimi cok gezmeyi tercih eder,oteki hiç bisey yapmaz kisabildigi kadar kisip biriktirmek ister.Gelirlerde farkliyken hangisine uyacaksiniz ?
Ben dışardayım kız
Oyle dusunuyorum ben de birikim icincocuk varsa bitiyosun hele..aman diyorum altın al mınık mınık at kenara..
Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?
Yok kız ne zenginliği , ev alacam para yok , içerde değilim en azından çok şükür yetiyorzenginim diyosun ...allah daha cok versın bebişim
Ayyy merak ettigim icin sordum neden herkes mantik ariyoherkesin geliri kendi zevklerine göre harcanıyor oturup kendin kabataslak gelir gider hesabı yapsan daha mantıklı
kazancım *2 gıderım var , bırıkım yapamıyorum zaten fazla para kalsada bırıkım yapmazdım 3 gunluk dunya yer ıcer gezerdım...Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?
Yok kız ne zenginliği , ev alacam para yok , içerde değilim en azından çok şükür yetiyor
haha en iyisi canim:)kazancım *2 gıderım var , bırıkım yapamıyorum zaten fazla para kalsada bırıkım yapmazdım 3 gunluk dunya yer ıcer gezerdım...