• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev masraflari

ev buldunuz mu peki?
ne zaman çıkacaksınız?
kira da vereceğinize göre pek çok şeyden kısıtlı yaşayacağınız ortada ne yazık ki.
bana gelince;
benim masraf listem sana uymaz be canım.
sırf bez parası 250 tl ikizlerin:))
daha da yazmayayım ben:))
Ev bakiyoruz yavastan :)
500 550 kira en fazla 600 veririz

daima gelire göre gider olur zaten . Ev geçimi kendini bildikten sonra kolaydır herkesin nasıl geçindiğini öğrenmek sadece kafanı karıştırır bence

Amin cnm ya kaç aydır arıyorum arıyorum yok ev , hayırlısı diyorum bizimde kısmetimiz vardır bi yerlerde

böyle şeylerde asla acele etme..manyak bi komsuya rastlarsın ,eski huzurunu mumla ararsın...inşallah nezih bi yerde guzel bir ev sahıbı olursun :KK200:

Ev bakiyoruz yavastan :)
500 550 kira en fazla 600 veririz
sen çalışmıyorsun anlaşılan.
tek maaşla kirada zor.
ee eşya filan da yok değil mi?
burada çıkarılan listeler bir fikir olabilir belki sana.
yani geçimin ne kadar zor olduğuna dair.

sen çalışmıyorsun anlaşılan.
tek maaşla kirada zor.
ee eşya filan da yok değil mi?
burada çıkarılan listeler bir fikir olabilir belki sana.
yani geçimin ne kadar zor olduğuna dair.
Hayir esya sorunumuz yok. Altinlarla esyayi alicaz. ben de zaten fikir edinme amacli actn konuyu acmasamiydim

Hayir esya sorunumuz yok. Altinlarla esyayi alicaz. ben de zaten fikir edinme amacli actn konuyu acmasamiydim
fikir olacaktır işte.
olası planlanmamış giderleri de düşünmek lazım.
sağlıktır bozulan kırılan eşyadır vs.
bütün bunlar bütçe hesaplarının şaşırmasına ve aylarca toparlanmamasına neden olur.

Ben çalışırken çooook harcardık.
Isten ayrıldim simdi esimin maaşına göre harcıyoruz.
Yani gelirin oraninda giderin olacaktir.
Bana göre bu soru sana hiçbir sekilde yardimci olamaz.
Asgari ücretle kendi evi olup gül gibi geçinenler tanıyorum.
Evine 10.000 tl girip hala içerde olanlarıda...
Bu sana bağlı....

Ben onlara gıbtayla bakıyorum. Nasıl oluyor hala anlamış değilim. Hesaplıyorum hesaplıyorum, hadi geçim bir şekil oluyor da ev nasıl alınıyor bi türlü anlayamadım.
aile desteği alıyor pek çoğu.
yani benim bildiklerim öyle:))
eşim de şaşar inanamazdı.
bak dedim demezler ama çoğu aileden desteklidir.
kimisinin ailesi arsa tarla vs. satıyo veriyo filan.
demezler de saklıyorlar bi de:))
bir vesile ile eşim öğrenmişti böyle birini de o zaman anladı nasıl oluyormuş tek maaşla ev almak.
gerçekten tek maaşla ev alanlar da var tabi:))

Ben onlara gıbtayla bakıyorum. Nasıl oluyor hala anlamış değilim. Hesaplıyorum hesaplıyorum, hadi geçim bir şekil oluyor da ev nasıl alınıyor bi türlü anlayamadım.
Canım genelde evlenirken direkt kendi evlerine giriyorlar. Babadan şanslı tipler :)
Bir tanıdığımda ciddi ciddi ek işle felan asgari ucretle sıfırdan ev aldi :)
Azmin zaferi :)

Şaka mısınız Allah askına, bakmadığınız faturaları KK üyelerinin faturaları ile kıyaslayıp bütce mi yapacaksınız?
Hayir neden saldiriyosunuz onu anlayamadim. butcesini hesabini birikimini yazmak istemeyen yazmaz. siz neden bu kadar gerildiniz onu anlayamadm

Back