- 29 Eylül 2014
- 8.742
- 16.039
arkadaşlar merhaba.. yeni bir ev alma arefesindeyiz. biraz kafamız karışık.
2 seçenek var önümüzde ;
1. seçenek 3+1, 8 yıllık tek balkonlu ve balkonu küçük. iç dizaynı daha güzel..
2. seçenek 4+1, 9 yıllık. çift balkonlu oldukça yüksek metrekareli.. iç dizaynı ilerde yenilebilir..
şimdi biz balkonu çok kullanan bir aileyiz. küçük ve tek balkonlu olan evi aslında daha çok beğeniyorum ama ilerde pişman olur muyum bilemiyorum..
diğer 4+1 olan ev de yeri çok iyi. çok ferah bir ev... ha bu arada biz 3 kişilik bir aileyiz. anne baba çocuk.. sizin tercihiniz ne olurdu?
Çok güzel cevaplar gelmiş teşekkür ediyorum
Bulunduğumuz konum deprem bölgesi. Önceliğimiz binaların temeli zaten. Bu açıdan ikiside güvenli duruyor. Rabbim depremden korusun.
Muhit olarak ikiside aynı mahalle aslında sadece aradan bir cadde geçiyor.4 +1 olanın etrafı çok açık ferah..Fiyat olarak da 300 bin gibi bir rakam var aralarında.. Bu şartlarda büyük rakam aslında bu fiyat ... Bakalım bu hafta içi neticeye ulaşıcaz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallahbizim için de hayırlı olan olsun.
Balkon talebi yüzünden oyumu güneyden yana kullanıyorumDeprem bolgesi derken 6 substi yasayan iller mi yoksa ornegin Marmara mi?
Zemin vs cok dikkatli olun lutfen
Hayirli olsun simdiden