Yalnız bu üslubumdan çok, zorba görünce kaçmak yerine mücadele etme ic güdümle alakalı. Bununla ilgili de çıkarım yapabilirsiniz ama bunun için psikoloğa dünyanın parasını ödüyorum, bedavaya yapmayın emeğinize yazık.iletişim kurma kabiliyet ve usulünüze bakılırsa bu insanların hayatınızda olması tesadüfi değil. çoğu zaman iletişim partnerlerimizi hayatımıza biz çağırırız ve hayatımızda kalmalarını ya da gitmelerini biz tercih ederiz. bunlar imtihan değil; sizin tercihiniz. sizin yansımanız bu insanlar.
fikirlerinizden bağımsız konuşabiliyor ve hareket edebiliyorsunuz yani, ilginçFikir suçlusu mu olduk şimdi?
Düşünmenin suç olduğu ender ülkelerdeniz zaten.
Benim de eşim esnaf, 17 yıl önce kurulmuş bir işi var, sonrasında da beraber çalıştık,bir dönem ben evde oturdum ama hayatımız boyunca öyle sınırsızca para harcayabilenlerden de hiç olmadık. Hem öyle olsak bile ülke nüfusundaki yerimiz belli,olsun olsun en fazla %2 olalım. Bu sitede herkes bu %2nin içinde olabilir mi sizce?
Dediğim gibi herkesin rahatça geziyorum,yiyorum,içiyorum dediği miktarlar çok çok farklı. Ben sınırsız harcayabiliyorum,keyfimin geldiği yere gidebiliyorum diyeceğim rakamlar çok çok yukarılarda.
Sizi zorbalayan yanlış yapmış ama özelde olsanız böyle bir analık izni hakkınız olmayacaktı . Bebek iki aylıkken ise dönmeniz gerekecekti. Ben yine şanslı bir kesimdenim ki evet cidden maddi olarak çok zorlansakta eşimin calismasiyla evde kalıp çocuğuma bakabildim. Psikolojim kaldırıyor mu derseniz artık hayır kaldirmiyor . Hem evde çalışmak hem de yeni iş kolu için uykusuz kalıp çalışmak beni çok yordu. Sizi zorbalayan insanın da aklı yoktur siz zaten çalışacaksiniz .Ben zaten çalışıyorum. Analık iznindeyim. Ve Analık iznini sonuna kadar kullanan bir kadın olarak zorbalanıyorum. Bu zihniyet zaten sorun. Bence -psikoloji kuramlarına dayanarak- analık izni en az 3 yıl olmalı. Ama görüyorsunuz buna en çok yine kadınlar karşı çıkıyor. Kadınlar birbirine giriyor.
Ayrıca dediğiniz gibi her kadın kendini parçalamak zorunda değil. İsteyen kariyerinde ilerlesin, para kazansın birikim yapsın. İmkanı olan sürsün sefasını bize ne.
Valla öyle.Kk'nın tüm kalburüstü çalışmayan hanımları burda
Dürtü kontrol bozukluğum yok. Ilginc değil.fikirlerinizden bağımsız konuşabiliyor ve hareket edebiliyorsunuz yani, ilginç
Yalnız bu üslubumdan çok, zorba görünce kaçmak yerine mücadele etme ic güdümle alakalı. Bununla ilgili de çıkarım yapabilirsiniz ama bunun için psikoloğa dünyanın parasını ödüyorum, bedavaya yapmayın emeğinize yazık.
Tamam. Benim. İkna oldum.mücadele ederken de uslubunuzu koruyabilirdiniz ama siz etrafınızdaki beş insanın ortalaması olduğunuzun kanıtı olma yönünde davranmayı tercih ettiniz. size yaşatılanların sebebi sizsiniz.
Rakamlarla konuşursak benim pek söz hakkim olmazValla öyle.
Rakamlarla konuşalım kardeşler diyeceğim ortaya olmayacak
Dediğim gibi gülümseyerek okuyorum ben maddi imkanlarla alakalı konulara gelen yorumları. Eğlenceli oluyor.
İşte burada herkesin doğrusu kendine. Herkes çocuğunu istedigi şekilde büyütür, istediği fedakarlığı yapar.Sizi zorbalayan yanlış yapmış ama özelde olsanız böyle bir analık izni hakkınız olmayacaktı . Bebek iki aylıkken ise dönmeniz gerekecekti. Ben yine şanslı bir kesimdenim ki evet cidden maddi olarak çok zorlansakta eşimin calismasiyla evde kalıp çocuğuma bakabildim. Psikolojim kaldırıyor mu derseniz artık hayır kaldirmiyor . Hem evde çalışmak hem de yeni iş kolu için uykusuz kalıp çalışmak beni çok yordu. Sizi zorbalayan insanın da aklı yoktur siz zaten çalışacaksiniz .
Bende aynı şekilde çocuk doğduysa tamam baktın herkes bir yılda ise dönüyor, kendi hayatını mahvediyorsun ,bak eğer memur olsaydın bunların hiç biri olmayacaktı diye bizzat kendi ailem tarafından zorbalaniyorim . Asla onaylanmıyorum ve bizzat kendi kardeşimle karsilastiriliyorum . Bunun acısının ne olduğunu bilen bir kadın olarak yazıyorum yani bu yazıları . Bu büyük bir ikilem bir yandan çocuk büyütmek onun psikolojik ve fizyolojik ihtiyaçları için kendinden vazgeçip evde oturmak bir yandan kendi kariyerin dışardaki insanların fikirleri . Tüm bunlara rağmen doğru olan evde kalmak değil malesef kendimiz ve gelecekti kadınlar için iyi işler başarıp onlara bu imkanların saglandigi bir ülke bırakmak .
Valla ortada bu kitle varken benim de pek hakkım olamayacak.Rakamlarla konuşursak benim pek söz hakkim olmaz
Ya bi tanesi vardı, kocası 5 bin TL kart veriyormuş, çalışmıyom kocam iyi kazanıyo rahatım yerinde diyodu. 5 bin TL kartı da adam günlük alışverişi görsün diye vermiş. Herkesin mutlu ve tatmin olacağı rakam bu kadar farklı.Kk'nın tüm kalburüstü çalışmayan hanımları burda
Ne zaman? Herhâlde en az 3 4 sene evvel 5 bin veriyordur. Şimdi haftalık asgari market gideri oldu da bu para, mütevazi sıfır sosyal hayatla yaşayan insana dahi yetmez.Ya bi tanesi vardı, kocası 5 bin TL kart veriyormuş, çalışmıyom kocam iyi kazanıyo rahatım yerinde diyodu. 5 bin TL kartı da adam günlük alışverişi görsün diye vermiş. Herkesin mutlu ve tatmin olacağı rakam bu kadar farklı.
Çok olmadı işin kötüsü, 2023 tür, daha geride değil.Ne zaman? Herhâlde en az 3 4 sene evvel 5 bin veriyordur. Şimdi haftalık asgari market gideri oldu da bu para, mütevazi sıfır sosyal hayatla yaşayan insana dahi yetmez.
Sitede kelime başı ücret ödemiyoruz. O yüzden tek kelime ile ifade edeceğim diye kasıp İngilizce konuşmanıza gerek yok. İki üç kelime ile de ifade edebilirsiniz.O saydıklarızdan sadece "kelimenin tam manasıyla " aynı anlamı karşılar. Tek kelimelik bir karşılığı yok. Çok alıngansınız çok... öff
Tembellik ruhunuza işlemiş olarak anlıyorum
Ailesi, eşi tarafından çalıştırılmayan bunun için şiddet dahi gören kadınları bir yana koyuyorum, öte yandan maalesef birçok evlilikte gördüğüm sorunlar yüzünden ev kadını olmama rağmen kadınların çalışmasından yanayım.Hanımlar sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Özellikle çalışmayan hanımların psikolojisini merak ediyorum. Belki de bende sorun vardır dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?