ev işi yapmaktan bıktım hanımlar
kızlarımda hastalar hiç tadları yok.diğer taraftan hava yağmurlu kirliler birikti yıkıyorum ama kurutamıyorum.çocukların temiz çamaşırı kalmadı
az kaldı delirecem sanırımlaelaelaelaelae
kolay gelsin mihribana.s burası da yağmurluydu ve çamaşırları içerde bir haftada kuruttum bende delirecektim!:1shok:geçmiş olsun kızların nesi var?:sm_confused:
sağol canım küçük kızım gözünden ameliyat oldu.üstünde onun huysuzluğu var aynı zamanda burnuda akıyo.ortanca kızımda üşütmüş gözleri kızarmış burnu akıyo.bende onlarla uğraşıyorum.
çok şükür bugün burda hava güneşli çamaşırlarımı dışarı serdim kurutuyorum canım o sıkıntıdan kurtuldumsositososito şimdilik ama dahada 2 makine kirli çamaşırım var
hatırladım kızının ameliyat olacağını söylemiştina.s inşallah çok iyi geçmiştir!bende kendimi hatırlıyorum hayal meyal de gerçekten huysuzluk oluyor! çok dikkat etde bandajları açmasın:teselli: sana çok kolay gelsin üç çocuk birde koca zor valla!...
selam bayanlar emiy nasilsin hafta sonu gezdim evimi anca dün temizliye bildim icimde sIkintiydi temizledim rahatladim
selam cansucum kiz coktandir girmiyosun sen
evet bende dün temizlik yaptim ama sonra sinir oldum soba akti yine
Ev işlerini bırakalı o kadar uzun zaman olduki bebeğim doğduğundan beri hem vakit bulamıyorum hemde hiiç içimden gelmiyo yapmak,bulaşıklar bi yanda,çamaşırlar diğer yanda her taraf ortalıkta valla zoraki yapıyorum herşeyi eşim laf etmesin diye
kızlar merhabaa.s. görüşemiyoruz uzun zamandır!dream81 biz bıraksak ev işleri bizi bırakmaz:1no2: birikince daha zor yapması!en iyisi üşenmeden hemen yapmak ama bitmezzz....
selam evet görüsemiyoruz uzun zamandir ben girmiyorum anca firsat bulabildim
ev isleri bizi hayatta bosamaz
oturuyorum emiy saat 6 gibi geliyoruz sana caya
oturuyorum emiy saat 6 gibi geliyoruz sana caya
oh oh buluşuyorsunuz yine hadi iyi oturmalar size!...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?