• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

Bende istemiyorum yapmak,haftasonu geldi tatil dinlenicez diyorum ama benim için geçerli değil bu.
:((((((

Çevremde bazı bayanlar o kadar şanslıki, kimisin kocası dört dört lük gurmelere taş çıkartırcasına yemek kültürüne sahip.
kimisinin kocası wc yıkamadan tut çocuğun bakımına kadar her konuda yetenekli.

Ya benimkisi beni kandırıyor elime yakışmıyor yatkın değil diye...ya ben halen anlamadım :((((

ev işi yapmayı özledim ben ya...............
çok seviyorum aslında ama malesefff temizlik yapamıyorum malum hem çalışıyorum hem de bebişşşş bekliyorumm

Bende istemiyorum yapmak,haftasonu geldi tatil dinlenicez diyorum ama benim için geçerli değil bu.
:((((((

Çevremde bazı bayanlar o kadar şanslıki, kimisin kocası dört dört lük gurmelere taş çıkartırcasına yemek kültürüne sahip.
kimisinin kocası wc yıkamadan tut çocuğun bakımına kadar her konuda yetenekli.

Ya benimkisi beni kandırıyor elime yakışmıyor yatkın değil diye...ya ben halen anlamadım :((((

evet canim öyle erkekler var ama nedense benimde öyle bir sansim yok kahretsinki her is bana bakiyo hak yemeyim esim mecbur kalinca evi süpürürdü ben sunuda bunuda yap dersem yapar birgünde icinden gelipte bana güzel bir süpriz yapsa ama nerdeeeeeeeeeee 4 yil olmus yapmadi ki bundan sonrada kesinlikle yapmaz cokacimcoook cokacimcoook

çok seviyorum aslında ama malesefff temizlik yapamıyorum malum hem çalışıyorum hem de bebişşşş bekliyorumm

oh ne güzel tadini cikar bu günlerin ben hamileyken buile yaptim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

oh ne güzel tadini cikar bu günlerin ben hamileyken buile yaptim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

CANIM BENİM ,,,HAMİLE OLMADAN ÖNCE DE PEK YAPAZDIM TEMİZLİK....
EŞİMDE BENDE OLDUKÇA DÜZENLİYİZ ZATEN 2 KİŞİYİZ EV PEK DAĞILMIYOR...
EŞİM ÇOKKK YARDIMCIDIR EV İŞİ,ÇAMAŞIR,ÜTÜ...VS BİLE YAPAR...
15 GÜNDE BİR DE MECBUREN YARDIMCI GELİYO İDARE EDİYORUZ ŞİMDİLİK...
DEDİĞİM GİBİ ÇALIŞAN BİRİ İŞİN EV İŞLERİ ÇOK AMA ÇOOOOOOK ZORkafamçokkarıştı

selam kızlarrrr
valla ben hep aynı isleri etmekten bıktımmmmmm
pc basından kalkamadım bi turlu yemek edecem dahaaa
yaa niye bize hic tatil yokkkkk bıktım hee emeklı olmak istiyom ben bu ev hanumlugundannn

CANIM BENİM ,,,HAMİLE OLMADAN ÖNCE DE PEK YAPAZDIM TEMİZLİK....
EŞİMDE BENDE OLDUKÇA DÜZENLİYİZ ZATEN 2 KİŞİYİZ EV PEK DAĞILMIYOR...
EŞİM ÇOKKK YARDIMCIDIR EV İŞİ,ÇAMAŞIR,ÜTÜ...VS BİLE YAPAR...
15 GÜNDE BİR DE MECBUREN YARDIMCI GELİYO İDARE EDİYORUZ ŞİMDİLİK...
DEDİĞİM GİBİ ÇALIŞAN BİRİ İŞİN EV İŞLERİ ÇOK AMA ÇOOOOOOK ZORkafamçokkarıştı

oh ne güzel ya anca o piyango bize vurmadi esin yardim ediyomus oh oh

selam kızlarrrr
valla ben hep aynı isleri etmekten bıktımmmmmm
pc basından kalkamadım bi turlu yemek edecem dahaaa
yaa niye bize hic tatil yokkkkk bıktım hee emeklı olmak istiyom ben bu ev hanumlugundannn

aynen canim bende biktim artik is yapmaktan

evet canım bu kullanıcı adı tesadüf değil benim için :çok üzgünüm: bak benim de omurgamda fıtık var ve uzun yıllardır, yıllar geçip diğer hastalıklar yüzünden biraz kilo alınca daha da kötü oldu. kilo dediysem, hala normal kilo sınırları içinde olsam da, bizim gibi sırt-bel ağrısı olanlar ne kadar hafif olsa o kadar iyi oluyor.

seni senden daha fazla düşünen kimse olamaz, bunu lütfen unutma, yanlış anlama bu arada, sadece bel ağrına yönelik yazıyorum şu anda, bilmiyorum dr.a gittin mi, ama bel ağrısını hafife almamak gerekiyor. bırak etraf biraz dağınık kalsın. asgari temizliğini yap, eşinden yardım al, imakn varsa yardımcı tutun, ama ne olursun belini zorlama, ileride allah korusun çok büyük dertler açılır başına.

her şeyi yaşatmak gerekiyor bu erkeklere :jeyyar: aksi takdirde lafla anlamıyorlar. çoğu erkekten duymuşumdur "evi az temizleseydi de, benle ilgilenseydi" ya da " e ben mi dedim, bütün gün temizlik yap, 3 çeşit yap" diye... bunların değerlerinin bilinmesini istiyorsak mutlaka o hikayedeki gibi işleri askıya alıp birkaç gün, bir hafta :mymeka: kafalarına dank edene kadar evi kendine haline bırakmak lazım. kimisi anlar, aa ne çok işi varmış bu evin der, e o zaman kendi de taşın altına eline koyar, az da olsa işin ucundan tutarsa ne ala...
kimisi de , ee ne oldu ben böyle de mutluyum diyorsa da, sonsuz protestoya geçilmeli, ama tabii düzen hastalığınız varsa bu imkansız.

ben biraz tahammülsüzüm evin dağınıklığına duramıyorum ve daha çok sinirli oluyorum. belimi falan unutuyorum girişiyorum işe doğru kendimize yapıyoruz ama dayanamıyorum işte!çocuk da olunca daha da dikkat ediyorum!mesela banyoya çok dikkat ediyorum eşimde sağolsun pek oralı olmuyor :kızgın:biliyor dayanamayıp temizleyeceğimi önced4en söylemiyordum anlar diye şimdi ciddi ciddi söyleniyorum ve ne kdar yorulduğumun farkında aslında çöküyorum resmen!...

ben sizin evinizi başka bir topikte görmüştüm sanırıma.s gerçekten çok düzenli ve temiz görünüyordu!Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, analı babalı büyütsün bebeğinizi.:CüvCüv: bebekten sonra o düzeni tutturabilmek çok zor:1no2: benim perdeleri duvarları hep halleti küçük canavarımkaydirigubbakcemile4 ama annelik gibi başka bir duygu yok herşeyin önüne geçebilen!...:asigim:

ben sizin evinizi başka bir topikte görmüştüm sanırıma.s gerçekten çok düzenli ve temiz görünüyordu!Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, analı babalı büyütsün bebeğinizi.:CüvCüv: bebekten sonra o düzeni tutturabilmek çok zor:1no2: benim perdeleri duvarları hep halleti küçük canavarımkaydirigubbakcemile4 ama annelik gibi başka bir duygu yok herşeyin önüne geçebilen!...:asigim:

haklısın canım
annelik bambaşka bir duygu
benim 3 cadım var çok küçükler temizlik yapıyorum abartısız 1 saat sonra bir bakıyorum süpürdüğüm yerlere bişeyler dökülmüş tabi ben deliriyorumdelikafaduldenama bunu yapan başkası olsa bilmem ne yapardımda evlat olunca yinede canla başla tekrar temizliyorum
yinede çocuklu kadınların işi zor
bazen gerçekten aynı işleri yapmaktan bunalıyo insanbenneyaptımki

haklısın canım
annelik bambaşka bir duygu
benim 3 cadım var çok küçükler temizlik yapıyorum abartısız 1 saat sonra bir bakıyorum süpürdüğüm yerlere bişeyler dökülmüş tabi ben deliriyorumdelikafaduldenama bunu yapan başkası olsa bilmem ne yapardımda evlat olunca yinede canla başla tekrar temizliyorum
yinede çocuklu kadınların işi zor
bazen gerçekten aynı işleri yapmaktan bunalıyo insanbenneyaptımki

Allah yardımcın olsun mihriban:teselli: ben bir taneyle başedemiyorum delikafaduldensinirlerim bozuluyor çok zor gerçekten! şimdi de çok sinirliyim :kızgın:yatağını ,yeni yıkadığım çarşafları mahvetmiş makyaj malzemelerimi almış ve heryere sürmüş:bbo: sabahtan beri iki makine çamaşır yıkladım tam bitti derken yeniden başlıyorum!....

hanımlar ya bende bıktım walla :1shok: ablam ve ben yapıyoruz temizliği annem hiç yapmıyor okulada gidince cok zor oluyor.yazın kuzenlerimle gecirniştim zamanımı 3 ve 5 yaşındalar her tarafı dağıtıyorlardı anneannem sinir krizi geciriyordu delikafadulden ama ben kızmaya kıyamıyordum.onlarla tatlı tatlı konuşup etrafı onlara toplatıyordım yine.sanırım hiç kızmadığım için seviyorlardı beni yavrularım :dance: ama bizde kücükken az cektirmedik annelerimize lülülülülülü değil mi süprizzzzz

hanımlar ya bende bıktım walla :1shok: ablam ve ben yapıyoruz temizliği annem hiç yapmıyor okulada gidince cok zor oluyor.yazın kuzenlerimle gecirniştim zamanımı 3 ve 5 yaşındalar her tarafı dağıtıyorlardı anneannem sinir krizi geciriyordu delikafadulden ama ben kızmaya kıyamıyordum.onlarla tatlı tatlı konuşup etrafı onlara toplatıyordım yine.sanırım hiç kızmadığım için seviyorlardı beni yavrularım :dance: ama bizde kücükken az cektirmedik annelerimize lülülülülülü değil mi süprizzzzz

canım sen erken pes etmişsin:roflol:
evlenip çocuk sahibi olunca ne yapacan
bizim gibi delirirsin herhaldedelikafadulden
şimdiden şikayetçi olma canım

günaydın kızlarrr!a.s.bugün sadece toz almayı ve yemek yapmayı düşünüyoruma.s arkadaşı kahve içmeye çağıracağım umarım gelir!...:kahve:

Merhaba kızlar a.s.
Bugün kendime inanamıyorum işleri bitirdim bile :dance:
Sizede kolay gelsin. :1hug:

ooo maşallah canım:nazar:
biz sadece kahvaltı yaptık.yatakları topladım
şimdide burdayım canım:roflol:
ama bugün ve yarın eşim evde sadece bulaşığımı yıkıyacam sonrada gezmeye gidecem
2 gün kendime izin veriyorum yerimseniben
ama izin konusunda ne kadar başarılı olurum bilemem:roflol:

iyigeceler bayanlar umarim herkes iyidir ben bu aralar cok yogunum giremiyorum isim cokkk var

Back