canım nice güzel yıllara ...ömrün hep güzel sağlıklı geçer inş ...yapma şekerim ...yapma ..kendine ayır bugünü
nice yıllara mutlu yıllar dileğiyle!....a.s.
Teşekkürler kızlar. a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nice güzel yıllara ...ömrün hep güzel sağlıklı geçer inş ...yapma şekerim ...yapma ..kendine ayır bugünü
nice yıllara mutlu yıllar dileğiyle!....a.s.
Bende istemiyorum yapmak,haftasonu geldi tatil dinlenicez diyorum ama benim için geçerli değil bu.
(((((
Çevremde bazı bayanlar o kadar şanslıki, kimisin kocası dört dört lük gurmelere taş çıkartırcasına yemek kültürüne sahip.
kimisinin kocası wc yıkamadan tut çocuğun bakımına kadar her konuda yetenekli.
Ya benimkisi beni kandırıyor elime yakışmıyor yatkın değil diye...ya ben halen anlamadım(((
ev işi yapmayı özledim ben ya...............
çok seviyorum aslında ama malesefff temizlik yapamıyorum malum hem çalışıyorum hem de bebişşşş bekliyorumm
oh ne güzel tadini cikar bu günlerin ben hamileyken buile yaptim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
CANIM BENİM ,,,HAMİLE OLMADAN ÖNCE DE PEK YAPAZDIM TEMİZLİK....
EŞİMDE BENDE OLDUKÇA DÜZENLİYİZ ZATEN 2 KİŞİYİZ EV PEK DAĞILMIYOR...
EŞİM ÇOKKK YARDIMCIDIR EV İŞİ,ÇAMAŞIR,ÜTÜ...VS BİLE YAPAR...
15 GÜNDE BİR DE MECBUREN YARDIMCI GELİYO İDARE EDİYORUZ ŞİMDİLİK...
DEDİĞİM GİBİ ÇALIŞAN BİRİ İŞİN EV İŞLERİ ÇOK AMA ÇOOOOOOK ZORkafamçokkarıştı
selam kızlarrrr
valla ben hep aynı isleri etmekten bıktımmmmmm
pc basından kalkamadım bi turlu yemek edecem dahaaa
yaa niye bize hic tatil yokkkkk bıktım hee emeklı olmak istiyom ben bu ev hanumlugundannn
evet canım bu kullanıcı adı tesadüf değil benim için :çok üzgünüm: bak benim de omurgamda fıtık var ve uzun yıllardır, yıllar geçip diğer hastalıklar yüzünden biraz kilo alınca daha da kötü oldu. kilo dediysem, hala normal kilo sınırları içinde olsam da, bizim gibi sırt-bel ağrısı olanlar ne kadar hafif olsa o kadar iyi oluyor.
seni senden daha fazla düşünen kimse olamaz, bunu lütfen unutma, yanlış anlama bu arada, sadece bel ağrına yönelik yazıyorum şu anda, bilmiyorum dr.a gittin mi, ama bel ağrısını hafife almamak gerekiyor. bırak etraf biraz dağınık kalsın. asgari temizliğini yap, eşinden yardım al, imakn varsa yardımcı tutun, ama ne olursun belini zorlama, ileride allah korusun çok büyük dertler açılır başına.
her şeyi yaşatmak gerekiyor bu erkeklere :jeyyar: aksi takdirde lafla anlamıyorlar. çoğu erkekten duymuşumdur "evi az temizleseydi de, benle ilgilenseydi" ya da " e ben mi dedim, bütün gün temizlik yap, 3 çeşit yap" diye... bunların değerlerinin bilinmesini istiyorsak mutlaka o hikayedeki gibi işleri askıya alıp birkaç gün, bir hafta :mymeka: kafalarına dank edene kadar evi kendine haline bırakmak lazım. kimisi anlar, aa ne çok işi varmış bu evin der, e o zaman kendi de taşın altına eline koyar, az da olsa işin ucundan tutarsa ne ala...
kimisi de , ee ne oldu ben böyle de mutluyum diyorsa da, sonsuz protestoya geçilmeli, ama tabii düzen hastalığınız varsa bu imkansız.
ev işi yapmayı özledim ben ya...............
çok seviyorum aslında ama malesefff temizlik yapamıyorum malum hem çalışıyorum hem de bebişşşş bekliyorumm
ben sizin evinizi başka bir topikte görmüştüm sanırıma.s gerçekten çok düzenli ve temiz görünüyordu!Allah hayırlı evlatlar nasip etsin, analı babalı büyütsün bebeğinizi.:CüvCüv: bebekten sonra o düzeni tutturabilmek çok zor:1no2: benim perdeleri duvarları hep halleti küçük canavarımama annelik gibi başka bir duygu yok herşeyin önüne geçebilen!...:asigim:
haklısın canım
annelik bambaşka bir duygu
benim 3 cadım var çok küçükler temizlik yapıyorum abartısız 1 saat sonra bir bakıyorum süpürdüğüm yerlere bişeyler dökülmüş tabi ben deliriyorumdelikafaduldenama bunu yapan başkası olsa bilmem ne yapardımda evlat olunca yinede canla başla tekrar temizliyorum
yinede çocuklu kadınların işi zor
bazen gerçekten aynı işleri yapmaktan bunalıyo insanbenneyaptımki
hanımlar ya bende bıktım walla :1shok: ablam ve ben yapıyoruz temizliği annem hiç yapmıyor okulada gidince cok zor oluyor.yazın kuzenlerimle gecirniştim zamanımı 3 ve 5 yaşındalar her tarafı dağıtıyorlardı anneannem sinir krizi geciriyordu delikafadulden ama ben kızmaya kıyamıyordum.onlarla tatlı tatlı konuşup etrafı onlara toplatıyordım yine.sanırım hiç kızmadığım için seviyorlardı beni yavrularım :dance: ama bizde kücükken az cektirmedik annelerimize lülülülülülü değil mi süprizzzzz
Merhaba kızlar a.s.
Bugün kendime inanamıyorum işleri bitirdim bile :dance:
Sizede kolay gelsin. :1hug: