• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

ev işi yapmaktan bıktım hanımlar
kızlarımda hastalar hiç tadları yok.diğer taraftan hava yağmurlu kirliler birikti yıkıyorum ama kurutamıyorum.çocukların temiz çamaşırı kalmadı
az kaldı delirecem sanırımlaelaelaelaelae

ev işi yapmaktan bıktım hanımlar
kızlarımda hastalar hiç tadları yok.diğer taraftan hava yağmurlu kirliler birikti yıkıyorum ama kurutamıyorum.çocukların temiz çamaşırı kalmadı
az kaldı delirecem sanırımlaelaelaelaelae

kolay gelsin mihribana.s burası da yağmurluydu ve çamaşırları içerde bir haftada kuruttum bende delirecektim!:1shok:geçmiş olsun kızların nesi var?:sm_confused:

kolay gelsin mihribana.s burası da yağmurluydu ve çamaşırları içerde bir haftada kuruttum bende delirecektim!:1shok:geçmiş olsun kızların nesi var?:sm_confused:

sağol canım küçük kızım gözünden ameliyat oldu.üstünde onun huysuzluğu var aynı zamanda burnuda akıyo.ortanca kızımda üşütmüş gözleri kızarmış burnu akıyo.bende onlarla uğraşıyorum.
çok şükür bugün burda hava güneşli çamaşırlarımı dışarı serdim kurutuyorum canım o sıkıntıdan kurtuldumsositososito şimdilik ama dahada 2 makine kirli çamaşırım var

sağol canım küçük kızım gözünden ameliyat oldu.üstünde onun huysuzluğu var aynı zamanda burnuda akıyo.ortanca kızımda üşütmüş gözleri kızarmış burnu akıyo.bende onlarla uğraşıyorum.
çok şükür bugün burda hava güneşli çamaşırlarımı dışarı serdim kurutuyorum canım o sıkıntıdan kurtuldumsositososito şimdilik ama dahada 2 makine kirli çamaşırım var

hatırladım kızının ameliyat olacağını söylemiştina.s inşallah çok iyi geçmiştir!bende kendimi hatırlıyorum hayal meyal de gerçekten huysuzluk oluyor! çok dikkat etde bandajları açmasın:teselli: sana çok kolay gelsin üç çocuk birde koca zor valla!...

hatırladım kızının ameliyat olacağını söylemiştina.s inşallah çok iyi geçmiştir!bende kendimi hatırlıyorum hayal meyal de gerçekten huysuzluk oluyor! çok dikkat etde bandajları açmasın:teselli: sana çok kolay gelsin üç çocuk birde koca zor valla!...

sağol canım.çok şükür ameliyat iyi geçti şimdi kızımın gözünde bayağı bir düzelme var canım.sadece kızarıklık kaldı gözünde dr 15 gün sonra geçer dedi
sende kaymadan dolayı ameliyat olmuştun değilmi canım hatırladıma.sbenim kızımın bantları sadece 1 gün gözünde kaldı onuda açmadı çok şükür canım
haklısın allah yardımcım olsun :Saruboceq:bende 4 çocuk var canım.eşim 4. çocuğumkaydirigubbakcemile3bazen kızlarımdan daha çok yoruyo beni:roflol:

günaydin bayanlar nasilsiniz
ben temizlik yapmiyorum hafta sonu
tabi mecbur kalmazsam yapmiyorum
hepinize iyi pazarlar

bende bıktım ev işlerinden kızlar beni de alın aranıza kafamçokkarıştı hele bebiş olalı ne evimin işi bitiyor nede bebeğimin işi yemesi içmesi bezi valla fena oluyorum, toplasam da birkaç saat sonra eski haline dönüyor küçük bebek olan ev hep dağınık mı olur ya :emir_bebek:

selam bayanlar emiy nasilsin hafta sonu gezdim evimi anca dün temizliye bildim icimde sIkintiydi temizledim rahatladim

selam cansucum kiz coktandir girmiyosun sen
evet bende dün temizlik yaptim ama sonra sinir oldum soba akti yine

Ev işlerini bırakalı o kadar uzun zaman olduki bebeğim doğduğundan beri hem vakit bulamıyorum hemde hiiç içimden gelmiyo yapmak,bulaşıklar bi yanda,çamaşırlar diğer yanda her taraf ortalıkta valla zoraki yapıyorum herşeyi eşim laf etmesin diye

selam bayanlar emiy nasilsin hafta sonu gezdim evimi anca dün temizliye bildim icimde sIkintiydi temizledim rahatladim

selam cansucum kiz coktandir girmiyosun sen
evet bende dün temizlik yaptim ama sonra sinir oldum soba akti yine

Ev işlerini bırakalı o kadar uzun zaman olduki bebeğim doğduğundan beri hem vakit bulamıyorum hemde hiiç içimden gelmiyo yapmak,bulaşıklar bi yanda,çamaşırlar diğer yanda her taraf ortalıkta valla zoraki yapıyorum herşeyi eşim laf etmesin diye

kızlar merhabaa.s. görüşemiyoruz uzun zamandır!dream81 biz bıraksak ev işleri bizi bırakmaz:1no2: birikince daha zor yapması!en iyisi üşenmeden hemen yapmak ama bitmezzz....

selam evet görüsemiyoruz uzun zamandir ben girmiyorum anca firsat bulabildim
ev isleri bizi hayatta bosamaz

kızlar merhabaa.s. görüşemiyoruz uzun zamandır!dream81 biz bıraksak ev işleri bizi bırakmaz:1no2: birikince daha zor yapması!en iyisi üşenmeden hemen yapmak ama bitmezzz....

selam evet görüsemiyoruz uzun zamandir ben girmiyorum anca firsat bulabildim
ev isleri bizi hayatta bosamaz

selam kizlar cokkkk yoruldum napiyorsunuz bakalim

nasılsınız kızlar bıktım şu ev işlerinden crinede çorbalar yememkler yapıyorum ağzına sokmuyor ya çok yoruldum ...

Back