• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

hanımlar dün kendime 2 gün izin veririm dedim ya nerdeeeee
şimdi ev temizliyorum:kızgın:eşimde kızlarla sanayiye gitti gelirim dedi ama o da gelmiyo:kızgın:
delirecem valla zaten hergün yapıyorum şu işleri
bari eşimin izin gününde dolaşıyım biraz dedim
sağolsunlar kızlar bana bir sürü iş çıkardılar:jeyyar:yine evdeyim yine temizlik yapıyorum
çoğunu yaptım şimdide soluklanmaya geldim ama devam etmicem işe galiba
hem yoruldum hem de bunaldımbenneyaptımki

hanımlar dün kendime 2 gün izin veririm dedim ya nerdeeeee
şimdi ev temizliyorum:kızgın:eşimde kızlarla sanayiye gitti gelirim dedi ama o da gelmiyo:kızgın:
delirecem valla zaten hergün yapıyorum şu işleri
bari eşimin izin gününde dolaşıyım biraz dedim
sağolsunlar kızlar bana bir sürü iş çıkardılar:jeyyar:yine evdeyim yine temizlik yapıyorum
çoğunu yaptım şimdide soluklanmaya geldim ama devam etmicem işe galiba
hem yoruldum hem de bunaldımbenneyaptımki

ben kacgündür düzgün yapmiyorum cünki cok sinirliyim ev ariyoruz sobam akiyo temizlemekten biktim evi b...... götürecek yakinda ama banane biktim artik :sm_confused: :sm_confused:

ben kacgündür düzgün yapmiyorum cünki cok sinirliyim ev ariyoruz sobam akiyo temizlemekten biktim evi b...... götürecek yakinda ama banane biktim artik :sm_confused: :sm_confused:

iyi sabahlar kızlar!a.s.emiy çok üzüldüm inşallah düzgün biryer bulursunuz:Saruboceq: canım kolay gelsin!

işin zor canım ya
umarım tez zamanda dilediğin gibi bir ev bulursun

selam herkese nasilsiniz
görüseyeli biktim ben ya offfffff temizlik yaptim ama mutfagim kaldi bulasikalrimida halledersem tamamdir kafamçokkarıştı

iyi sabahlar kızlar!a.s.emiy çok üzüldüm inşallah düzgün biryer bulursunuz:Saruboceq: canım kolay gelsin!

sagol canim
benim sobam oturma odasinda bütün evi cok iyi isitiyo o yönden memnunun
akiyo ozaman benim kiza birseyler oluyo offfffffffffff diyo yine akmis cok pis kokuyo diyo akmasa pisi olmasa sorun etmicemde yoksa diger yönden cok memnunum cansuda biliyo nasil sicak evim

selam bayanlar evet arkadsalar emiynin evi cok sicak oluyor ama bitrde soba akmasa iysallah ev buluruz canim sana söyle bana yakin dua edin kizlar emiy ev bulsun bana yakin olsun

selam bayanlar evet arkadsalar emiynin evi cok sicak oluyor ama bitrde soba akmasa iysallah ev buluruz canim sana söyle bana yakin dua edin kizlar emiy ev bulsun bana yakin olsun

günaydin herkese insallah cansucum :Saruboceq: :Saruboceq:

yeni buluşlar istiyorum. sabular leke yapmasın, yağlar sıçramasın, evlere tozlar girmesin istiyorum. Çok üzgünüm çoook istiyorum, istiyorum, istiyorum :a015:

yeni buluşlar istiyorum. sabular leke yapmasın, yağlar sıçramasın, evlere tozlar girmesin istiyorum. Çok üzgünüm çoook istiyorum, istiyorum, istiyorum :a015:

bende istiyorum bende bendehihoyyyt
bunlara ilave olarak hiç bir kumaş kırışmasın ütü istemesin istiyorum
ütü en nefret ettiğim ev işi diyebilirim:jeyyar:

selam bayanlar ben ütü yapmasini seviyorum ama yaparken sakin olmaliyim cocuklar dolanmicak ayak altinda
oglusum hasta yatiyor esimde evde hic isim bitmiyor arada ugramaya calisirim

Kısmetse ayın 11 inde evime dönüyorum , annemleri görmeye gelmiştim 25 gündür evimden uzağım . Sağolsun eşim de ev işlerinde bir yardım eder bir yardım eder :dilcikar: Ayy kimbilir ev ne haldedir çamaşırlar birikmiştir her yer toz , balkonlar - lavobolar - mutfaaaak kafamçokkarıştı Bir de bebeğim var offff yani şimdiden strese girdim -tatlicadiarzu-

selam bayanlar ben ütü yapmasini seviyorum ama yaparken sakin olmaliyim cocuklar dolanmicak ayak altinda
oglusum hasta yatiyor esimde evde hic isim bitmiyor arada ugramaya calisirim

Kısmetse ayın 11 inde evime dönüyorum , annemleri görmeye gelmiştim 25 gündür evimden uzağım . Sağolsun eşim de ev işlerinde bir yardım eder bir yardım eder :dilcikar: Ayy kimbilir ev ne haldedir çamaşırlar birikmiştir her yer toz , balkonlar - lavobolar - mutfaaaak kafamçokkarıştı Bir de bebeğim var offff yani şimdiden strese girdim -tatlicadiarzu-

cansu geçmiş olsun!a.s.gerçekten erkekler evde olunca iş bitmek bilmiyor!:1no2:
nilmısra senin de Allah yardımcın olsun a.sçoook yorulacağa benziyorsun!...

günaydin bayanlar tesekkürler derin evet erkekeler evde oldumu is bitmiyor canim
nilmisra evine gidince yavas yavas yaparsin canim insanin evi gibisi yok

günaydın kızlar!a.s.cansu merhaba!bugün fazla işim yoka.s yemekle uğraşırım, üstten toparlarım herhalde sadece:1rolleyes: herkese kolay gelsin!...

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim görüsmeyeli
nilmisra canim sen o eve girmeden maske tak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sakada okadar degildir belkide kiz :jeyyar:

Back