• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

selam bayanlar yine kimse yok gerci bende pek girmiyorum ama girincede kimseyi bulamiyorum yazip cikiyorum

selam herkeslere evt cansu nedense buralara kimseler girmiyo baska yerlere giriyolar galiba sohpete buraya girmiyolar

kulübünüze benide alın bende bıktım ben yapıyorum ev yinede dağılıyor. süpür,sil bıktım yine yarın pazartesi ve temizlik günüm bıkkınlık verdi. ALLAHTAN eşim bugün nöbettede bizar bugün gerisinide yarın yaparım diye içim rahat.

selam bayanlar pelinca hosgeldin aramiza ev isi hep ayni yap yap bitmez

selam kızlar bende buğün salonu sildim süpürdüm balkon
yıkadım 1tepsi kurabiye 1tepside poğaça yaptım daha yemek yok sizlerin menüsünde ne var akşam içinyazın lütfen baaaaay

selam kızlar bende buğün salonu sildim süpürdüm balkon
yıkadım 1tepsi kurabiye 1tepside poğaça yaptım daha yemek yok sizlerin menüsünde ne var akşam içinyazın lütfen baaaaay

ben ciğer yaptım canım.eşim çok seviyo
ama kızlar yemiyolar:oklava:onlarada makarna yapıcam

siz de ne tembelmişsiniz kızlar hareketlenin biraz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz haydi iş başına sonra laylaylom yumurcak

selam bayanlar hayirli cumalar
emiy senin nickin mi degisti nunuk anne mi oldun kiz epeydir gelmiyorum kulube hastayim 3 günden beri

öf kızlar bahar geldi ve önümüzdeki ay bahar temizlikleri başlayacak işimiz iş valla yandık

offf yaaa lütfen biri bana kalk işlerine bak desin ne olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:((((((((((((
valla nasıl tembelim bir bilseniz bugün..bir sürüde işim varr....
kalkmam lazımmmmmmmmmm ama nasılllllll:((((((((((((
evet birde bahar temizliği varr...............

offf yaaa lütfen biri bana kalk işlerine bak desin ne olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:((((((((((((

al bendende o kadar ablam sadece çamaşır ve ütü işini bitirdim daha bir sürü işim var

of ablacım offfff ne olucak halimiz pekiii..
benimde çamaşır ve ütü işlerimde var bak aklıma geldi:((((((((((
oy oyyyyyyyyy...
tamam son 15 dakikam hemen kalkıcamm olmıyacak böylee..
kafamda olucağına başlayım bir şekilde dimi

kalk kiz isini yap bugün ben rahatim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

keşke şu kahvaltı bulaşıkları olmasaydı öylece atıverseydim makinaya kendiler dizilseydi
bir de ortalık bir hokus pokusla toplansaydı
çamaşırları da makinaya atmadan yıkanın deyince yıkanıp asılsalardı sonra da kuruyup yerlerine dolaba gitsinler nerdeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back