Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

maşallah menüye bak bütün bunları bi öğündemi yiyeceksiniz kız mide zaafiyeti geçirmeyesiniz

insan isini planlayinca daha iyi oluyo dimi
ama insallah araniza bi de bebek katilinca goruceksin ki plan falan olmuyo malesef
oooooooooo masallah ya kaynanan o yuzden boyle cok kaliyo demek sizde askitom
Azerinn Kuzumm Göremedimm seniii. Nerelerdesinn ??
geldim geldimya hamilelik yuzunden habire uyuyorum
maşallah menüye bak bütün bunları bi öğündemi yiyeceksiniz kız mide zaafiyeti geçirmeyesiniz
sara tatlim bu askitomun maksati baska ben anladimguzel yemekler yapip milleti mide zaafiyetinden oldurecekdimi askitom

ewet azerinim aynen öle mideleri bozulsn bi daha gelmesinler diye bu arada kaç saat uyudun kız sen uykucu

ewet azerinim aynen öle mideleri bozulsn bi daha gelmesinler diye bu arada kaç saat uyudun kız sen uykucu
2 saatcik
kızlar ben kaçıyore size iyi akşamlar yarın görüşmek üzere öpüldünüz
askitom cok yorma kendini
hııııı taze gelinlik böyle oluyo işte hamarat hatun seni kolay gelsin tatlım

dimi ben de taze gelinligi gectim ya 3 yil oldu evleneli hey gidi gunler
sara bacim sen kac yillik evliydin
bu arada ismin sara mi:26:

2 saatcik

askitom cok yorma kendini

dimi ben de taze gelinligi gectim ya 3 yil oldu evleneli hey gidi gunler
sara bacim sen kac yillik evliydin
bu arada ismin sara mi:26:

ben 4 yıllık evliyim canım gerçek ismim değil canım ama sara ismini seviyorum anlamı prenses demek ve Hz.İbrahimin hanımının ismiymiş

kızlar yorguluktan ölüyorum kayınvalide aradı yarn gelceklermiş ben çarşamba gününe hazrlamıştım kendimi şimdi tatlı işini hallediyorum yarnda hem temizlk hem yemek off daha çok işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…