- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.701
deyin tatlım ya iyidir kayınvalidem 1 yıllık evliyim henüz bi zararını görmedim çok şükür
deyin tatlım ya iyidir kayınvalidem 1 yıllık evliyim henüz bi zararını görmedim çok şükür
dilini ısır :) allah da bozmasın :)
Gözünüz aydın o zaman :)
ayrıca kolay da gelsin diyeyim de bu kadar işin altından kalkmak zor :)
Aynen Kuzum Çok şükür bende kayınvalidemden yanaa iyiyim. Beni hiç üzmedi. Allah razı olsun kendinden
ne güzel cnm gercekten şanslıyız ,burda okuyorum ne kaynanalar var düşman başına
azerinim nasılsın buarada beni hiç sorma kayınvalide gelcek onun telaşındayım bi haftadr her yer tertemiz olsun istiyorum çarşamba akşam gelcekler menüyede şöyle karar verdim sizinde fikrinizi alıyım dedim
mercimek çorbası karnıyarık, fırında soslu tavuk patates(karnıyarık sevmeyen olur diye) yanında şehriyeli pirinç pilavı cacık ve salata tatlı olarakta muzlu rulo pasta, çikolata topları ve sultan lokumu yapıcam sizce nasıl:26:
maşallah menüye bak bütün bunları bi öğündemi yiyeceksiniz kız mide zaafiyeti geçirmeyesiniz
maşallah menüye bak bütün bunları bi öğündemi yiyeceksiniz kız mide zaafiyeti geçirmeyesiniz
insan isini planlayinca daha iyi oluyo dimimerhaba marifetli hanımlar ben hem çalışan hem de ev hanımıyım sizlerin gündüz yaptıklarınızı ben de geceleri veya hafta sonları yapmaya çalışıyorum hep planlı olmak zorundayım eğer ogünun işini tembellik edip yapmazsam işlerim aksıyor birikiyor. işler yetişmiyor daha çocuğum yok ve yakın zamnda bir bebeğim olsun istyorum ama hem çocuk hem iş hemde ev işleri nasıl yetişecek bilmıyorum kendime bir sistem oluşturdum şimdilik iyi gidiyor aksaklık yaşamıyorum pek amaa ev hanımlığı gerçekten yorucu hepimize kolaylıklar diliyorum
oooooooooo masallah ya kaynanan o yuzden boyle cok kaliyo demek sizde askitomazerinim nasılsın buarada beni hiç sorma kayınvalide gelcek onun telaşındayım bi haftadr her yer tertemiz olsun istiyorum çarşamba akşam gelcekler menüyede şöyle karar verdim sizinde fikrinizi alıyım dedim
mercimek çorbası karnıyarık, fırında soslu tavuk patates(karnıyarık sevmeyen olur diye) yanında şehriyeli pirinç pilavı cacık ve salata tatlı olarakta muzlu rulo pasta, çikolata topları ve sultan lokumu yapıcam sizce nasıl:26:
geldim geldimAzerinn Kuzumm Göremedimm seniii. Nerelerdesinn ??
sara tatlim bu askitomun maksati baska ben anladimmaşallah menüye bak bütün bunları bi öğündemi yiyeceksiniz kız mide zaafiyeti geçirmeyesiniz
insan isini planlayinca daha iyi oluyo dimi
ama insallah araniza bi de bebek katilinca goruceksin ki plan falan olmuyo malesef
oooooooooo masallah ya kaynanan o yuzden boyle cok kaliyo demek sizde askitom
geldim geldimya hamilelik yuzunden habire uyuyorum
sara tatlim bu askitomun maksati baska ben anladimguzel yemekler yapip milleti mide zaafiyetinden oldurecek dimi askitom
ewet cnm bi günde yenilcek inş.napıyım eşimin teyzesi dayısı yengesi falanda var onlar ilk defa gelcekler evime o yuzden bol olsn dedim
hııııı taze gelinlik böyle oluyo işte hamarat hatun seni kolay gelsin tatlım
2 saatcikewet azerinim aynen öle mideleri bozulsn bi daha gelmesinler diyebu arada kaç saat uyudun kız sen uykucu
askitom cok yorma kendinikızlar ben kaçıyore size iyi akşamlar yarın görüşmek üzere öpüldünüz
hııııı taze gelinlik böyle oluyo işte hamarat hatun seni kolay gelsin tatlım
2 saatcik
askitom cok yorma kendini
dimi ben de taze gelinligi gectim ya 3 yil oldu evleneli hey gidi gunler
sara bacim sen kac yillik evliydin
bu arada ismin sara mi:26:
ben 4 yıllık evliyim canım gerçek ismim değil canım ama sara ismini seviyorumanlamı prenses demek ve Hz.İbrahimin hanımının ismiymiş