Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Çalışıpta ev işlerinde bitik olan benide katın aranıza. Topiğinde hayırlı olsun bu arada canım... Ev işlerini çok sevmeyen ben hem iş hem ev idare etmeye çalışıoyorum

Ben yaziyorum ahanda şuraya sen 1 yıla kalmaz hamilesin
Çalışıpta ev işlerinde bitik olan benide katın aranıza. Topiğinde hayırlı olsun bu arada canım... Ev işlerini çok sevmeyen ben hem iş hem ev idare etmeye çalışıoyorum

Hosgeldin canım
Ev işlerini kim seviyo be canım ama ne yalan söyliyim bazen ev işiyle stres attığım oluyo

Son düzenleme:
kizlar suna bakin ya yaprak sarma makinesi
fiyati cok uygun 9.99 tl Turkiyede olsam hemen alirdim valla

kıs onu alacan,yaprağı açacan,makineye serecen,içini koyacan,kenarlarını kıvıracan
sonra da bu mucizevi makine de iki rulo yapacak öyle mi pehh

o makine 1 sarma sarana kadar ben 2-3 tane sararım ayol

kız niye beddua ediyon bana agzını hayra aç
niye oyle diyon be
bi kolunda bebegi sallarken diger elinle de toz almanin ne dimek oldugunu sen de anlarsin iste
kıs onu alacan,yaprağı açacan,makineye serecen,içini koyacan,kenarlarını kıvıracan
sonra da bu mucizevi makine de iki rulo yapacak öyle mi pehh

o makine 1 sarma sarana kadar ben 2-3 tane sararım ayol

himmm bak bunu dusunmemistim:26::26:

bu arada gunaydinlaaaaaaaaaaaaaar

günaydın kızlar

benim hafta sonu iş yapma planım suya düştü görümcem bana misafirliğe gelince iş yapamadım

o yüzden bugüne çok işim var ama akşam gidince halledecem inşallah

evi süpürüp silecem toz alacam çamaşırları serecem

ve ütü yapacam

günaydın kızlar
bugünkü işlerim evi topluycam , 2 tane camım yağmurda kirlendiler onları silicem, balkonu yıkıycam , bi kaç parça ütüm var onları yapıcam evi süpürücem , banyoyu ovucam , yemek yapıcam

bende evi topladım , balkonu yıkadım , ütümü yaptım birazdan mutfagı toplıuyıp yemege baslıycam ardındanda camlarımı silcem hiç halim yok bugün yavaş yavaş yapıyorum

merhaba marifetli hanımlar ben hem çalışan hem de ev hanımıyım sizlerin gündüz yaptıklarınızı ben de geceleri veya hafta sonları yapmaya çalışıyorum hep planlı olmak zorundayım eğer ogünun işini tembellik edip yapmazsam işlerim aksıyor birikiyor. işler yetişmiyor daha çocuğum yok ve yakın zamnda bir bebeğim olsun istyorum ama hem çocuk hem iş hemde ev işleri nasıl yetişecek bilmıyorum kendime bir sistem oluşturdum şimdilik iyi gidiyor aksaklık yaşamıyorum pek amaa ev hanımlığı gerçekten yorucu hepimize kolaylıklar diliyorum

azerinim nasılsın buarada beni hiç sorma kayınvalide gelcek onun telaşındayım bi haftadr her yer tertemiz olsun istiyorum çarşamba akşam gelcekler menüyede şöyle karar verdim sizinde fikrinizi alıyım dedim
mercimek çorbası karnıyarık, fırında soslu tavuk patates(karnıyarık sevmeyen olur diye) yanında şehriyeli pirinç pilavı cacık ve salata tatlı olarakta muzlu rulo pasta, çikolata topları ve sultan lokumu yapıcam sizce nasıl:26:

Ohh Ohh Maşallah Canımm Döktürmüşsün Valahii süperr Bir Menü Olmuş bencee . Ellerinee Sağlık

Merhabaa Canlarımm Bendee Bugünn Çamaşırlarla uğraştım Bitirdim. Mutfağımı Temizledimm. Beyaz Eşyalarımı Sildimm leke olmuştu. Evi şöyle bir gözdenn Geçirdim. Bugünlük İşlerim bu kadar. Akşamaa Bir yemek yapıcamm o kadar. Yemeğimdee Belli Ohh rahatımm

şahsen ben birine gitsem de bana bunları yapsa kendi kendime "bundan sonra boşanıp da semerimi yemek kaldı" derim herhalde :)))) tebrikler bu ne hamaratlık maşallah :)

şahsen ben birine gitsem de bana bunları yapsa kendi kendime "bundan sonra boşanıp da semerimi yemek kaldı" derim herhalde :)))) tebrikler bu ne hamaratlık maşallah :)

ayy tşkr ederm çok mutlu ettiniz beni bu sözlerinizle ee kayınvalide uzaktan gelince öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…