Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
himm uyle mi olsun ben sara diyim o zaman sana
benim de ismim Zuleyha belki biliyosundur

ismin güzelmiş canım ama ben bilmiyodum

kızlar yorguluktan ölüyorum kayınvalide aradı yarn gelceklermiş ben çarşamba gününe hazrlamıştım kendimi şimdi tatlı işini hallediyorum yarnda hem temizlk hem yemek off daha çok işim var :KK14::KK14:

kendini çok yorma olduğu kadar olsun canım sonuçta gelenler yabancı değil

kızlar bu saat oldu hala yatamadım mutfagı temizledim banyoyu temizledim , çamaşırlarımı astım şimdide salatamı falan yapıp buzdolabına koyucam yarına hazr kalsın diye çünkü yarında baya işim var hafiflettim ama yinede beni oyalar süpürüp silcem toz alcam , ardındanda yemek off off siz uyuyon tabi miss gbi yatagınızda:63:

sağ olsun eşim kendi kıyafetlerini de benimkileri de ütüler, bana bırakmaz. bazen topladığım çamaşırları başka işim var diyip kakalıyorum ona :KK1: ben bulaşıkları dizerken hadi sende kahve yap derim, sağ olsun yapar. ennnnn nefret ettiğim şey süpürmek ve silmek. süpürmek benim için işkence olabiliyor bazen, çünkü alerjim var toza. kendi halinde duran toza değil de süpürmekle havalanan toza. şimdilik mevsimsel seyrediyor alerji, yani ilkbahar haricinde süpürmek beni hapşırtmıyor. o da olduğu an, süpürmek de ellerinden öper eşimin:KK1:

ismin güzelmiş canım ama ben bilmiyodum
oyle mi gecen yazmistim dimek senden once yazmisim:KK1:
ee naptin dun islerini bitirdin mi:26:
kızlar bu saat oldu hala yatamadım mutfagı temizledim banyoyu temizledim , çamaşırlarımı astım şimdide salatamı falan yapıp buzdolabına koyucam yarına hazr kalsın diye çünkü yarında baya işim var hafiflettim ama yinede beni oyalar süpürüp silcem toz alcam , ardındanda yemek off off siz uyuyon tabi miss gbi yatagınızda:63:
kiz askitom napak ya bizim kayinvalidemiz gelmii o yuzden rahat rahat uyuyoruz:KK9::KK9::KK9::KK9:
cok yorma kiz kendini sonra sofrada uyuya kalirsin ne tenbel gelin derler:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sağ olsun eşim kendi kıyafetlerini de benimkileri de ütüler, bana bırakmaz. bazen topladığım çamaşırları başka işim var diyip kakalıyorum ona :KK1: ben bulaşıkları dizerken hadi sende kahve yap derim, sağ olsun yapar. ennnnn nefret ettiğim şey süpürmek ve silmek. süpürmek benim için işkence olabiliyor bazen, çünkü alerjim var toza. kendi halinde duran toza değil de süpürmekle havalanan toza. şimdilik mevsimsel seyrediyor alerji, yani ilkbahar haricinde süpürmek beni hapşırtmıyor. o da olduğu an, süpürmek de ellerinden öper eşimin:KK1:

kiz anlatmayin boyle ya ben sonunda herufu bosicam herhalde:KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada benim de toza alerjim var her turlu toza :KK9::KK9:
hemen hapsuruyorum burnum akiyo ve kasiniyorum
o yuzden gun icinde en az 2-3 defa toz alirim

oyle mi gecen yazmistim dimek senden once yazmisim:KK1:
ee naptin dun islerini bitirdin mi:26:

kiz askitom napak ya bizim kayinvalidemiz gelmii o yuzden rahat rahat uyuyoruz:KK9::KK9::KK9::KK9:
cok yorma kiz kendini sonra sofrada uyuya kalirsin ne tenbel gelin derler:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kiz anlatmayin boyle ya ben sonunda herufu bosicam herhalde:KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada benim de toza alerjim var her turlu toza :KK9::KK9:
hemen hapsuruyorum burnum akiyo ve kasiniyorum
o yuzden gun icinde en az 2-3 defa toz alirim

dün işlerimi bitirdim ama bende bittim gece yarısına kadar uğraştım sadece ütüler kaldı onuda bugün yapacam artıkın
bugün çok işim yok ütüler yapılacak yazlıklar kaldırılacak kışlıklar çıkarılacak yemek yapılacak dün serilen çamaşırlar toplanıp yerine yenileri serilecek
iyiki işim yokmuş heeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu aradaaaaaaaaa Eki Görüntüle 551271 $17299_2523.gif

dün işlerimi bitirdim ama bende bittim gece yarısına kadar uğraştım sadece ütüler kaldı onuda bugün yapacam artıkın
bugün çok işim yok ütüler yapılacak yazlıklar kaldırılacak kışlıklar çıkarılacak yemek yapılacak dün serilen çamaşırlar toplanıp yerine yenileri serilecek
iyiki işim yokmuş heeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

demek ki bu gece askitom yalniz degilmis:KK9::KK9::KK9:
benim islerim bulasik
asilan camasirlari katlamak
yemek
toz almak
isim azmis ya bu gun:21:

X