- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.721
kızlar yorguluktan ölüyorum kayınvalide aradı yarn gelceklermiş ben çarşamba gününe hazrlamıştım kendimi şimdi tatlı işini hallediyorum yarnda hem temizlk hem yemek off daha çok işim var
himm uyle mi olsun ben sara diyim o zaman sana
benim de ismim Zuleyha belki biliyosundur
kızlar yorguluktan ölüyorum kayınvalide aradı yarn gelceklermiş ben çarşamba gününe hazrlamıştım kendimi şimdi tatlı işini hallediyorum yarnda hem temizlk hem yemek off daha çok işim var
oyle mi gecen yazmistim dimek senden once yazmisimismin güzelmiş canım ama ben bilmiyodum
kiz askitom napak ya bizim kayinvalidemiz gelmii o yuzden rahat rahat uyuyoruzkızlar bu saat oldu hala yatamadım mutfagı temizledim banyoyu temizledim , çamaşırlarımı astım şimdide salatamı falan yapıp buzdolabına koyucam yarına hazr kalsın diye çünkü yarında baya işim var hafiflettim ama yinede beni oyalar süpürüp silcem toz alcam , ardındanda yemek off off siz uyuyon tabi miss gbi yatagınızda
sağ olsun eşim kendi kıyafetlerini de benimkileri de ütüler, bana bırakmaz. bazen topladığım çamaşırları başka işim var diyip kakalıyorum onaben bulaşıkları dizerken hadi sende kahve yap derim, sağ olsun yapar. ennnnn nefret ettiğim şey süpürmek ve silmek. süpürmek benim için işkence olabiliyor bazen, çünkü alerjim var toza. kendi halinde duran toza değil de süpürmekle havalanan toza. şimdilik mevsimsel seyrediyor alerji, yani ilkbahar haricinde süpürmek beni hapşırtmıyor. o da olduğu an, süpürmek de ellerinden öper eşimin
oyle mi gecen yazmistim dimek senden once yazmisim
ee naptin dun islerini bitirdin mi:26:
kiz askitom napak ya bizim kayinvalidemiz gelmii o yuzden rahat rahat uyuyoruz
cok yorma kiz kendini sonra sofrada uyuya kalirsin ne tenbel gelin derler
kiz anlatmayin boyle ya ben sonunda herufu bosicam herhalde
bu arada benim de toza alerjim var her turlu toza
hemen hapsuruyorum burnum akiyo ve kasiniyorum
o yuzden gun icinde en az 2-3 defa toz alirim
dün işlerimi bitirdim ama bende bittim gece yarısına kadar uğraştım sadece ütüler kaldı onuda bugün yapacam artıkın
bugün çok işim yok ütüler yapılacak yazlıklar kaldırılacak kışlıklar çıkarılacak yemek yapılacak dün serilen çamaşırlar toplanıp yerine yenileri serilecek
iyiki işim yokmuş heeeee
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tutmayin beni opucemama şimdi buradaydın nereye gittin ki azi:44::44::44::44::44::44::44::44:
o ne seksilik o ne güzellik öyle bayıldım
kız yoksa bu senin kaynananmı
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tutmayin beni opucem
yok kiz kaynanam masallah etli butlubu benim zayif
öp kısım tebi özledik dimi
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tutmayin beni opucem
yok kiz kaynanam masallah etli butlubu benim zayif
uyle tabi
ee nasilsin 1 haftadir girmiyosun
gordun mu ben yine dogurucam
oooh yoooh olamaz bu sen olamazsın hayallerimi yıktın şu an ben seni daha bi çirkin düşünmüştüm bu çok güzel
ee kizim bahumlu olmak boyle bi sey iste