Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

ooo senin baya isin varmis estosum
benim cadi kalkti onu doyuriyim sonra bi buraya ugriyip sonra is basi yapicam

Bende toparladım evi, akşam misafir vardı..Şimdi keyif kahvemi aldım geçtim karşınıza:126:

Valla iş güç benden bugünlük bu kadar Regl sebebiyle başım ağrıyor...Kocamın da oğlan geldi haftasonu için akşama oğlan seviyo diye pizza söyleyecekmiş...Ooohhh dedim bugün dinlenirim azıcık dün yorulmuştum:109:

ohh birak onlar baba oglan otursun sen de dinlen accik
ikinci evliligin mi canim:26:

ohh birak onlar baba oglan otursun sen de dinlen accik
ikinci evliligin mi canim:26:

Yok hayatım benim ilk evliliğim eşimin ikinci..Eşim işyerinde çalışıyor bugün.Oğlan evde bir yandan şu anda ona Atatürk inkilaplarını çalıştırıyorum,biraz da keyfi yok hasta gibi dün akşamdan beri...10 yaşında şu anda..Afferin şurup verdim ama bakalım durumu takip edeceğiz...

/9+ne guzel esinin cocuguyla yola gitmenkucucuk cocuk kime ne zarari var dimi+-

/9+ne guzel esinin cocuguyla yola gitmenkucucuk cocuk kime ne zarari var dimi+-

Tabiiki herzaman böyle baktım,en baştan bizimle yaşasın dedim samimi olarak ama çocuk daha da küçüktü ve annesine düşkün haliyle...Ama annesi inanın benim kadar ilgilenmiyor çocukla...Yani ne eğitiminde ilgileniyor ne de kaliteli zaman geçiriyor..Haftaiçi beraberler ama çocuk kendi kendine büyüyor işte ya da anneannesinde..Annesi kendi hayatıyla öyle ilgili ki.....Neyse beni ilgilendiren çocuk..Bi de ilgilenirim onu bile iyi niyetli algılamayın bir kadın var karşımda...Çocukcağız da bi ara bana ters davranıyordu onun yüzünden ama sabırla ve sevgiyle onardım anasının açtığı yaraları...

Kötü niyet ve düşünceleri dönüp dolaşıp kendisini bulacaktır...Benim henüz çocuğum yok bebeğimizi 2 sene önce doğumdan 20 dakika sonra kaybettik...Bekliyoruz bakalım...Zaten sezeryan bekleme dönemi anca bitti...

Allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar günaydın kociş evde o yuzden geç uyandık biraz birazdan kahvaltı hazrlıycam kocişi ekmek almaya gönderdim .. kahvaltıdan sonra mutfagı topluycam ütüm var onları yapıcam bide çamaşırlarımı katlıycam eşim evde olunca fazla iş yapamıyorm sonrada dışarı çıkıcaz zaten herkese kolay gelsin iyi hafta sonları

çok üzüldüm bebeğiniz için
senin kalbin o kadar güzel ki anne olmaya o kadar layıksın ki başkasının çocuğuna ne kadar güzel bakmandan belli
Allah tez zamanda anne yapar inşallah seni de

Son düzenleme:

Oo geç uyandiniz demek
Tez zamanda seni de hamile olarak görürüz askitom

İyii Haftaa sonlarıı Canlarımm. Ne yapıyorsunuzz ?? ❤ ❤ ❤ Ben Bol Boll dinleniyorumm..

Sadecee mutfağı temizledimm. Bide çamaşırlarla Uğraşıyorumm..İş Bitmezzz

herkese tunaydinlarnasilsiniz hatunlar.evet ZULU evdeyim.ayin 25 beri evdeyim.15 gundur.ama bulantilara devam.kusuyorumda.en fazla 3 kere.o yuzden kiloda alamiyoruum.:2::2::2:ama bunada sukur serumsuz kaliyorum.ben islerim pek yok.yemegim var.evimi kocisletopaarladik.simdi bana hamile pantolonu falan almaya gidiyoruz.kizlar benim karnim cikmadi yav normalmi.sabah netde eltim bakti.guldu cocuk nirende sakli dedi.acaba kusuyorum diye kilo almiyormu bebisim.
Zulu bide sen ne yapiyorsun kizin yalniz yatiyormu yerinde.:26::26:benim kizim tek basina saat 3 kadar uyuyor ondan sonra hopp ortaya.yataga misafir odasida.yalniz yatiyor.bu gun ilk defa sabaha kadar yalniz uyudu.cok endiseliyim bebek dogunca nasil yapicam ben:18::18:aslinda eskiden hep tek basina uyurdu.ama ben hastanede olunca babasi alistirmis.

canim merak etme bu bunyeden bunyeye degisiyo mesela benim kizimda karnim uc ayinda cok buyuktu her kes ikiz diyodu
ama benle ayni anda hamile olan halamin gelininin 5 aydan sonra anca belli oldu karni

uyku duzenimizse soyle benim heruf acaip horlar yatakta fir doner cok ses cikarir anlicagin o sese kizim uyanmazsa kendi yataginda uyuyo ama cogu zaman uyaniyo o zaman yanimiza geliyo simdi kis diye sesimi cikarmiyorum ama havalar isindiktan sonra almiyorum yanima
bi kac gun mizmizlaniyo sonra ogreniyo merak etme

t
Oo geç uyandiniz demek
Tez zamanda seni de hamile olarak görürüz askitom

ay azerinim alemsin guldurdun beni bizim bebise daha cok var ben diyim 3 yil sen de 5 yil)) bu arada telden giriyorum kocis pc de oyun oynuyo bende mutfagi temzledim evi topladim utumu yaptim kirlileride makinaya attim bu kadar ama daha cikacaktr is eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…