- 18 Temmuz 2011
- 179
- 1
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.681
Çalışıpta ev işlerinde bitik olan benide katın aranıza. Topiğinde hayırlı olsun bu arada canım... Ev işlerini çok sevmeyen ben hem iş hem ev idare etmeye çalışıoyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaziyorum ahanda şuraya sen 1 yıla kalmaz hamilesint
ay azerinim alemsin guldurdun beni bizim bebise daha cok var ben diyim 3 yil sen de 5 yil)) bu arada telden giriyorum kocis pc de oyun oynuyo bende mutfagi temzledim evi topladim utumu yaptim kirlileride makinaya attim bu kadar ama daha cikacaktr is eminim
Çalışıpta ev işlerinde bitik olan benide katın aranıza. Topiğinde hayırlı olsun bu arada canım... Ev işlerini çok sevmeyen ben hem iş hem ev idare etmeye çalışıoyorum
Ben yaziyorum ahanda şuraya sen 1 yıla kalmaz hamilesin
Hosgeldin canım
Ev işlerini kim seviyo be canım ama ne yalan söyliyim bazen ev işiyle stres attığım oluyo
kizlar suna bakin ya yaprak sarma makinesi
fiyati cok uygun 9.99 tl Turkiyede olsam hemen alirdim valla
niye oyle diyon bekız niye beddua ediyon bana agzını hayra aç
kıs onu alacan,yaprağı açacan,makineye serecen,içini koyacan,kenarlarını kıvıracan
sonra da bu mucizevi makine de iki rulo yapacak öyle mi pehh
o makine 1 sarma sarana kadar ben 2-3 tane sararım ayol
niye oyle diyon be
bi kolunda bebegi sallarken diger elinle de toz almanin ne dimek oldugunu sen de anlarsin iste
himmm bak bunu dusunmemistim:26::26:
bu arada gunaydinlaaaaaaaaaaaaaar
azerinim nasılsın buarada beni hiç sorma kayınvalide gelcek onun telaşındayım bi haftadr her yer tertemiz olsun istiyorum çarşamba akşam gelcekler menüyede şöyle karar verdim sizinde fikrinizi alıyım dedim
mercimek çorbası karnıyarık, fırında soslu tavuk patates(karnıyarık sevmeyen olur diye) yanında şehriyeli pirinç pilavı cacık ve salata tatlı olarakta muzlu rulo pasta, çikolata topları ve sultan lokumu yapıcam sizce nasıl:26:
Ohh Ohh Maşallah Canımm Döktürmüşsün Valahii süperr Bir Menü Olmuş bencee . Ellerinee Sağlık
azerinim nasılsın buarada beni hiç sorma kayınvalide gelcek onun telaşındayım bi haftadr her yer tertemiz olsun istiyorum çarşamba akşam gelcekler menüyede şöyle karar verdim sizinde fikrinizi alıyım dedim
mercimek çorbası karnıyarık, fırında soslu tavuk patates(karnıyarık sevmeyen olur diye) yanında şehriyeli pirinç pilavı cacık ve salata tatlı olarakta muzlu rulo pasta, çikolata topları ve sultan lokumu yapıcam sizce nasıl:26:
şahsen ben birine gitsem de bana bunları yapsa kendi kendime "bundan sonra boşanıp da semerimi yemek kaldı" derim herhalde :)))) tebrikler bu ne hamaratlık maşallah :)
ayy tşkr ederm çok mutlu ettiniz beni bu sözlerinizle ee kayınvalide uzaktan gelince öyle oluyo
Valla cidden böyle düşünüyorum. bravo :) gözünüz aydın diyelim mi? :))