- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.641
bi sey degil bebeem denersen foto isterimTamamdır Canım kaydettim denicem Mutlaka. Sağol Kuzummmm
benimde işler yemekler bitti çok yoruldum
bi sey degil bebeem denersen foto isterim
bacim senin su sultan lokumunu yaptim
benim puding cilekliydi kirmizi oldu ama goruntu ve koku super
tadini bilemicem su anda buz dolabinda
hemen fotosunu ekliyorum
Full temizlik ve yemekler bitti akşama görümcemler gelecekler keyif kahvemi aldım oh misss
Değişik yemek arayanlara kabak dizme yaptım ben bu akşam..Kabakları yuvarlak olarak kestim hafif kızartıp sonrada bir kabak yanına ufak köfte gelecek şekilde dizi dizi çember şeklinde tencereye koydum..Üstüne hafif salçalı suyla pişecek birazdan kısım ateşte yanına da pilav
bende yapıyorum cnm bu dizmeyi ama patlıcan ve patateste ekliyorm kızartıyorm aynı şekil tek kabakla denememiştm ama yapiyim bigün ellerine saglık..
ben kabak yerine patlıcan kullansam olurmu canım ?Eki Görüntüle 549094
Kabak dizme..Aa henüz pişmedi...Kabaklar şekilde görüldüğü gibi doğuranıp hafif kızartılır.Aralarına dizmek için dana kıymadan bozuk para büyüklüğünde yassı köftecikler hazırlanır.Köfte harcı olarak sadece tuz karabiber ve maydanoz doğradım ben..Şekilde görüldüğü gibi inci gibi dizilirler tencereye
Üzerine salçalı su koyarak pişirilir...Yağ koymayın derim ben çünkü kızartmadan dolayı kabaklardan ve kıymanın yağı yeterlidir...Köfteler çiğden konuyor tabii...1 saat kadar kısık ateşte pişecek yanına da pilav..Afiyet olsuuun
Canım fotosunu koydum bak yukarıya..Kabakla dene güzel oluyo...Afiyet olsun
Olur canım ama ince kesme patlıcanları patlıcan biraz yumuşar ince olursa biliyorsun..Hafifçe kızart diz...Misss gibi olur ellerine sağlık şimdidenben kabak yerine patlıcan kullansam olurmu canım ?
saol tatlım benı cook buyuk bı yukten kurtardınOlur canım ama ince kesme patlıcanları patlıcan biraz yumuşar ince olursa biliyorsun..Hafifçe kızart diz...Misss gibi olur ellerine sağlık şimdiden
gel buyur canimçileklimi off bayılırım afiyet olsun sizebanada ayırın azcık
immm cok guzel gorunuyoEki Görüntüle 549094
Kabak dizme..Aa henüz pişmedi...Kabaklar şekilde görüldüğü gibi doğuranıp hafif kızartılır.Aralarına dizmek için dana kıymadan bozuk para büyüklüğünde yassı köftecikler hazırlanır.Köfte harcı olarak sadece tuz karabiber ve maydanoz doğradım ben..Şekilde görüldüğü gibi inci gibi dizilirler tencereye
Üzerine salçalı su koyarak pişirilir...Yağ koymayın derim ben çünkü kızartmadan dolayı kabaklardan ve kıymanın yağı yeterlidir...Köfteler çiğden konuyor tabii...1 saat kadar kısık ateşte pişecek yanına da pilav..Afiyet olsuuun
cnm çok güzel görünüyolar tadıda öyledir eminim
canim ben 2 kilo yogurttan yapiyorum bizim evde cok sevilir
2kg yogurt
4 kasik pirinc
2 kasik un
1 yumurta
bunlari hep beraber karistir iyice pirinc ciy olsun merak etme pisiyo sonra
ocaga koy uzerine kaynamis su dok mesela 1 lt kadar
kaynayana kadar karistirman gerekiyo ki kesilmesin
1 demet dereotu
2 demet ispanak
1 demet maydonoz ince ince dogra
su kaynadiktan sonra corbaya ilave et uzerine de 1 bardak haslanmis nohut
1 2 tur karistir ve birak 5 dakika sonra ocagi kapat ve tuzunu ilave et
ha kuru naneyi de unutmayalim
canim cekti yapmam lazim acilinden.bide kizlar bizim oralarda hep normal ocak.benim burada cogu elektirikli ocak.o yuzden ocagi kapattikdan sonra hemen aliyorum ocakdan.cunki cok gec soguyor.kesilir sonra.ilk defa basima geldi .eger turkiyede elektirikli kullanan varsa dikkat etmek lazim. bu arada baya uyumusum.2.5 saat.tembel kizimda cok uyudu gece nasil yatacak acaba:18::18:bugun bulgur pilavi yla tavuk yaptim afiyetle yedik.ev islerini saymiyorum.cunki cogunu kocis yapiyor sagolsun.bide gecen gun cok guzel pogaca yaptim.resimi ekliycem insallah
Gunaydin kizlar
benim bu gun supurge yapmam gerek ama canim hic istemiyo
bulasik var
dunden kalma yemegim var
toz alirim yine banyoyu ovarim
simdilik bu kadar