Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Tamamdır Canım kaydettim denicem Mutlaka. Sağol Kuzummmm
bi sey degil bebeem denersen foto isterim:KK34:
benimde işler yemekler bitti çok yoruldum:KK23:

bacim senin su sultan lokumunu yaptim
benim puding cilekliydi kirmizi oldu ama goruntu ve koku super
tadini bilemicem su anda buz dolabinda
hemen fotosunu ekliyorum:KK34:

Full temizlik ve yemekler bitti akşama görümcemler gelecekler keyif kahvemi aldım oh misss:KK68:

Değişik yemek arayanlara kabak dizme yaptım ben bu akşam..Kabakları yuvarlak olarak kestim hafif kızartıp sonrada bir kabak yanına ufak köfte gelecek şekilde dizi dizi çember şeklinde tencereye koydum..Üstüne hafif salçalı suyla pişecek birazdan kısım ateşte yanına da pilav:KK56:

bi sey degil bebeem denersen foto isterim:KK34:

bacim senin su sultan lokumunu yaptim
benim puding cilekliydi kirmizi oldu ama goruntu ve koku super
tadini bilemicem su anda buz dolabinda
hemen fotosunu ekliyorum:KK34:

çileklimi off bayılırım afiyet olsun size:KK16: banada ayırın azcık:KK9:

Full temizlik ve yemekler bitti akşama görümcemler gelecekler keyif kahvemi aldım oh misss:KK68:

Değişik yemek arayanlara kabak dizme yaptım ben bu akşam..Kabakları yuvarlak olarak kestim hafif kızartıp sonrada bir kabak yanına ufak köfte gelecek şekilde dizi dizi çember şeklinde tencereye koydum..Üstüne hafif salçalı suyla pişecek birazdan kısım ateşte yanına da pilav:KK56:

bende yapıyorum cnm bu dizmeyi ama patlıcan ve patateste ekliyorm kızartıyorm aynı şekil tek kabakla denememiştm ama yapiyim bigün ellerine saglık..

ya kızlar yemek yapmayı sevıorum ama ne yemek yapıcam dıe dusunmekten nefret ediorum bana bı akıl verın napıyım bu aksam için ? kuşbaşım var kıyma var baget var patlıcan brokoli karnıbahar :44: bu malzemelerle yapabılecegım kolay ve lezzetli bi onerınız varmı :26:

$20121109_191150.jpg
:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:iste foto

$image.jpg

Kabak dizme..Aa henüz pişmedi...Kabaklar şekilde görüldüğü gibi doğuranıp hafif kızartılır.Aralarına dizmek için dana kıymadan bozuk para büyüklüğünde yassı köftecikler hazırlanır.Köfte harcı olarak sadece tuz karabiber ve maydanoz doğradım ben..Şekilde görüldüğü gibi inci gibi dizilirler tencereye:KK1:

Üzerine salçalı su koyarak pişirilir...Yağ koymayın derim ben çünkü kızartmadan dolayı kabaklardan ve kıymanın yağı yeterlidir...Köfteler çiğden konuyor tabii...1 saat kadar kısık ateşte pişecek yanına da pilav..Afiyet olsuuun:KK56:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.jpg
    $image.jpg
    234,6 KB · Görüntüleme: 40
Eki Görüntüle 549094

Kabak dizme..Aa henüz pişmedi...Kabaklar şekilde görüldüğü gibi doğuranıp hafif kızartılır.Aralarına dizmek için dana kıymadan bozuk para büyüklüğünde yassı köftecikler hazırlanır.Köfte harcı olarak sadece tuz karabiber ve maydanoz doğradım ben..Şekilde görüldüğü gibi inci gibi dizilirler tencereye:KK1:

Üzerine salçalı su koyarak pişirilir...Yağ koymayın derim ben çünkü kızartmadan dolayı kabaklardan ve kıymanın yağı yeterlidir...Köfteler çiğden konuyor tabii...1 saat kadar kısık ateşte pişecek yanına da pilav..Afiyet olsuuun:KK56:
ben kabak yerine patlıcan kullansam olurmu canım ?

kızlar kociş geldi ben kaçar hafta sonu giremiyorum pek kociş oldugu için hadi allaha emanet olun hepinize temiz günler:KK16::KK16:

çileklimi off bayılırım afiyet olsun size:KK16: banada ayırın azcık:KK9:
gel buyur canim:KK1:
tadini pek begenmedim o yuzden ceviz de koydum uzerlerine daha iyi oldu:KK34:
Eki Görüntüle 549094

immm cok guzel gorunuyo:KK56::KK56::KK56:
cnm çok güzel görünüyolar tadıda öyledir eminim:KK56:

fena olmadi jole gibi olan tatlilari pek sevmem aslinda ama kizim yer:KK9::KK9:

canim ben 2 kilo yogurttan yapiyorum bizim evde cok sevilir
2kg yogurt
4 kasik pirinc
2 kasik un
1 yumurta
bunlari hep beraber karistir iyice pirinc ciy olsun merak etme pisiyo sonra
ocaga koy uzerine kaynamis su dok mesela 1 lt kadar
kaynayana kadar karistirman gerekiyo ki kesilmesin
1 demet dereotu
2 demet ispanak
1 demet maydonoz ince ince dogra
su kaynadiktan sonra corbaya ilave et uzerine de 1 bardak haslanmis nohut
1 2 tur karistir ve birak 5 dakika sonra ocagi kapat ve tuzunu ilave et
ha kuru naneyi de unutmayalim:KK34:

canim cekti yapmam lazim acilinden.:KK8::KK8:bide kizlar bizim oralarda hep normal ocak.benim burada cogu elektirikli ocak.o yuzden ocagi kapattikdan sonra hemen aliyorum ocakdan.cunki cok gec soguyor.kesilir sonra.ilk defa basima geldi .eger turkiyede elektirikli kullanan varsa dikkat etmek lazim.:KK37::KK37::KK37:bu arada baya uyumusum.2.5 saat.tembel kizimda cok uyudu gece nasil yatacak acaba:18::18:bugun bulgur pilavi yla tavuk yaptim afiyetle yedik.ev islerini saymiyorum.cunki cogunu kocis yapiyor sagolsun.bide gecen gun cok guzel pogaca yaptim.resimi ekliycem insallah:KK16::KK16:

Son düzenleme:
canim cekti yapmam lazim acilinden.:KK8::KK8:bide kizlar bizim oralarda hep normal ocak.benim burada cogu elektirikli ocak.o yuzden ocagi kapattikdan sonra hemen aliyorum ocakdan.cunki cok gec soguyor.kesilir sonra.ilk defa basima geldi .eger turkiyede elektirikli kullanan varsa dikkat etmek lazim.:KK37::KK37::KK37:bu arada baya uyumusum.2.5 saat.tembel kizimda cok uyudu gece nasil yatacak acaba:18::18:bugun bulgur pilavi yla tavuk yaptim afiyetle yedik.ev islerini saymiyorum.cunki cogunu kocis yapiyor sagolsun.bide gecen gun cok guzel pogaca yaptim.resimi ekliycem insallah:KK16::KK16:

aa canim sen evdemisin:21::21::21::21:ne guzel kavustun kizina:21:
hala bulantilarin var mi:26:

Gunaydin kizlar:KK3::KK3::KK3:
benim bu gun supurge yapmam gerek ama canim hic istemiyo:KK25:
bulasik var
dunden kalma yemegim var
toz alirim yine banyoyu ovarim
simdilik bu kadar

benim de bugünkü işlerim

evi süpür-sil ve toz al üçlüsü :118:
onu takiben
wc-lavabo ve küvet kardeşler:118: