- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.541
gunaydin canimsaol cnm benimde misafirlerim gelicek salı günü kaynanam eşimn dayısı teyzesi yengesi falan o yuzden donrucuya bişeyler atıyorum,yok cnm kurabiyeleri pişirdikten snra atıyorum , dünde pogaça açma falan yaptm onlarıda pişirdikten sonra attm sigara böreği sardım onu çigden attım mesela uzun bi süre dayanıyo 6 ay gibi çok büyük rahatlık oluyo banada
Eki Görüntüle 548666 bu ürün işte mikrofiber bezi ıslatarak siliyosun dimi :26::26::26::26::26:
evet canim cifin o urunu cok iyimis onla bi sil sonra da pamuga biraz zeytinyagi damlatip onla da sil
ama benim bildigim cifi sktiktan sonra durulamak gerekmiyomus
hııııı bende yapayım öyleyse çalışıyorum ya ne büyük kolaylık olur bana misafir falan gelse hemen çıkart ısıt hazır pasta poğaça
ama fırında ısıtınca hamur olmuyo dimi bide mişkrodalgamı çzödürüyosun yoksa normal fırındamı
çok soru soruyorum ama kusura bakma akıl akıldan üstündür yeni fikirler hoşuma gidiyo
ewet hayatım bu ben mikrofiber bezi az nemlendirip bu jelden döküyorum çok az siliyorm snra bide kuuruttunmu tamamdr
durulanmayacakmı eee o zaman ne anladım ben bu işten ben suyla iyice durulamazsam içime sinmez
nerden aldım bunu yaaa ama ilk hali,ni görsen ışıl ışıl dı ooof yaaaa
gunaydin canim
kiz yine mi kaynanan geliyo
canim bunun spreyi daha iyimis
sanirim bu
yani durulama yok öylemiiiiii bununla silecem kuru bi bezle kurutacam o kadar :26::26::26::26::26::26:
cnm işin çok acilse hemen çıkar at fırına hemen yeni yapılmış gibi ama zamanın varsa fırına atmadanda çıkarır bekletrsn oda aynı sonucu veriyoyok cnm ne dmek burda birbirimizden faydalanıyoruz işte ne güzel
gunaydin canim
kiz yine mi kaynanan geliyo
canim bunun spreyi daha iyimis
sanirim bu
ewet bacım yine geliyo 1 yıl oldu evleneli 10 defa geldi en az
ewet bacım yine geliyo 1 yıl oldu evleneli 10 defa geldi en az
ewet cnm durularsan parlaklıgı gider bi işe yaramaz
sağol canım evet benimde aklıma gelen olursa püf noktalarını yazarım
yemek yapma konusunda aklınıza takılan bişey olursa bana sorabilirsiniz mesela mutfakta zaman geçirmeyi çok severi
hıııı buda vardı canım ben aynı ürün diye diğerini aldım bide bu 500 ml diğeri 750 ml fiyata da oranlayınca diğeri daha ekonomik
bunlar farklı ürünlermiki :26::26::26::26::26:
ayni urun de bi spreyi digeri jeli iste
ama fiyat farki varsa demek ki bu daha iyi yoksa hem 500ml hem de niye pahali olsun dimi:26:
her geldiginde de 1 ay kaliyo en az gecen 50 gunmu kaldi ne
yok tatlım öyle değil bu sanırım 9,75 falandı diğeride 12 lira miktar arttıkça fiyat daha uygun olur ya o yüzden
kaynanan geliyomuş gözün aydın canım menim
şaka bi yana Allah kolaylık versin bazı kaynanalar çok zor oluyo ama benimkisi çok iyidir ben kaynanamı severim
anladım canım o halde yıkayacam bununla silecem kurutacam
çok sağolun kızlar iki gündür cifin bu ürününü almıştım ama kullanmaya cesaret edemiyodum kullanan birilerinden fikir almak içimi rahatlattı
ewet cnm 50 gün kalmıştı unutmamışsn
kaynanan geliyomuş gözün aydın canım menim
şaka bi yana Allah kolaylık versin bazı kaynanalar çok zor oluyo ama benimkisi çok iyidir ben kaynanamı severim
anladım canım o halde yıkayacam bununla silecem kurutacam
çok sağolun kızlar iki gündür cifin bu ürününü almıştım ama kullanmaya cesaret edemiyodum kullanan birilerinden fikir almak içimi rahatlattı
saol cnm ama benmde kaynanam iyidr çok iyi anlaşıyoruz oda genç sayılır 39 yasında belki ondandr keyifli vakit geçiriyoruz yoksa gercekten hç çekilmezdş