Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
saol cnm benimde misafirlerim gelicek salı günü kaynanam eşimn dayısı teyzesi yengesi falan o yuzden donrucuya bişeyler atıyorum,yok cnm kurabiyeleri pişirdikten snra atıyorum , dünde pogaça açma falan yaptm onlarıda pişirdikten sonra attm sigara böreği sardım onu çigden attım mesela uzun bi süre dayanıyo 6 ay gibi çok büyük rahatlık oluyo banada:KK9::KK9:
gunaydin canim
kiz yine mi kaynanan geliyo:KK1:
Eki Görüntüle 548666 bu ürün işte mikrofiber bezi ıslatarak siliyosun dimi :26::26::26::26::26:

canim bunun spreyi daha iyimis

sanirim bu
Taris_1394478-500x500.jpg

evet canim cifin o urunu cok iyimis onla bi sil sonra da pamuga biraz zeytinyagi damlatip onla da sil
ama benim bildigim cifi sktiktan sonra durulamak gerekmiyomus

durulanmayacakmı eee o zaman ne anladım ben bu işten ben suyla iyice durulamazsam içime sinmez :KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: nerden aldım bunu yaaa ama ilk hali,ni görsen ışıl ışıl dı ooof yaaaa

hııııı bende yapayım öyleyse çalışıyorum ya ne büyük kolaylık olur bana misafir falan gelse hemen çıkart ısıt hazır pasta poğaça

ama fırında ısıtınca hamur olmuyo dimi bide mişkrodalgamı çzödürüyosun yoksa normal fırındamı

çok soru soruyorum ama kusura bakma akıl akıldan üstündür yeni fikirler hoşuma gidiyo

cnm işin çok acilse hemen çıkar at fırına hemen yeni yapılmış gibi ama zamanın varsa fırına atmadanda çıkarır bekletrsn oda aynı sonucu veriyo:KK16: yok cnm ne dmek burda birbirimizden faydalanıyoruz işte ne güzel:KK16::KK16:

cnm işin çok acilse hemen çıkar at fırına hemen yeni yapılmış gibi ama zamanın varsa fırına atmadanda çıkarır bekletrsn oda aynı sonucu veriyo:KK16: yok cnm ne dmek burda birbirimizden faydalanıyoruz işte ne güzel:KK16::KK16:

sağol canım evet benimde aklıma gelen olursa püf noktalarını yazarım

yemek yapma konusunda aklınıza takılan bişey olursa bana sorabilirsiniz mesela mutfakta zaman geçirmeyi çok severi:KK34::KK34::KK34::KK34:

gunaydin canim
kiz yine mi kaynanan geliyo:KK1:

canim bunun spreyi daha iyimis

sanirim bu
Taris_1394478-500x500.jpg

hıııı buda vardı canım ben aynı ürün diye diğerini aldım bide bu 500 ml diğeri 750 ml fiyata da oranlayınca diğeri daha ekonomik

bunlar farklı ürünlermiki :26::26::26::26::26:

ewet bacım yine geliyo 1 yıl oldu evleneli 10 defa geldi en az:KK9::KK9:

kaynanan geliyomuş gözün aydın canım menim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

şaka bi yana Allah kolaylık versin bazı kaynanalar çok zor oluyo ama benimkisi çok iyidir ben kaynanamı severim

ewet cnm durularsan parlaklıgı gider bi işe yaramaz:KK52::KK52:

anladım canım o halde yıkayacam bununla silecem kurutacam

çok sağolun kızlar iki gündür cifin bu ürününü almıştım ama kullanmaya cesaret edemiyodum kullanan birilerinden fikir almak içimi rahatlattı

Son düzenleme:
sağol canım evet benimde aklıma gelen olursa püf noktalarını yazarım

yemek yapma konusunda aklınıza takılan bişey olursa bana sorabilirsiniz mesela mutfakta zaman geçirmeyi çok severi:KK34::KK34::KK34::KK34:

hıııı buda vardı canım ben aynı ürün diye diğerini aldım bide bu 500 ml diğeri 750 ml fiyata da oranlayınca diğeri daha ekonomik

bunlar farklı ürünlermiki :26::26::26::26::26:

ayni urun de bi spreyi digeri jeli iste
ama fiyat farki varsa demek ki bu daha iyi yoksa hem 500ml hem de niye pahali olsun dimi:26:

kaynanan geliyomuş gözün aydın canım menim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

şaka bi yana Allah kolaylık versin bazı kaynanalar çok zor oluyo ama benimkisi çok iyidir ben kaynanamı severim

çok sağolun kızlar iki gündür cifin bu ürününü almıştım ama kullanmaya cesaret edemiyodum kullanan birilerinden fikir almak içimi rahatlattı

saol cnm ama benmde kaynanam iyidr çok iyi anlaşıyoruz oda genç sayılır 39 yasında belki ondandr keyifli vakit geçiriyoruz yoksa gercekten hç çekilmezdş:KK1::KK1::KK1:

Allah var yukarida benimkide iyidir hic bi isime karismaz yilda 1-2 kez anca gelir o da 2-3 gun zor tutariz hemen evini ozler

Canlarımmm Günaydın hepinizee.

Bugünki İşlerim :

Evi Güzel Bir Şekildee Temizlemek.Toz Almak,yerleri süpürmek,silmek.
Beyazlar ve Renklilerle Uğraşmam lazım. Yıkanacak,serilecek,Toplanacak,Dürülecek ve Yerleştirilecek.
Mutfağı Temizlemem lazım. Kirli Bulaşıklar Yıkanacak. Bulaşık Makinasındaki Temizler Yerlerine Düzülecek.
Hem Öğlen hemde akşam Yemek Yapmak.
Sonraa Ehliyete Çalışıp Soru çözmem lazım.

Bir Sürü İşim varrrrrrrrrrr.. :KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X