Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
nur yolu senin kuzu ne kadarlık,benim kızım 2 yaşında aynı durum bende var evin temizliğinin sefasını sürmek mümkün değil,bende bu durum değişsin artık diye gün sayıyorum.çok alışmıştım kitap gibi düzenli eve ya,gece yatmadan 1 saat sabah kalktığımda 1 saat düzenlerdim evi,sabah sekizdede kapı çalınsa evim pırıl pırıldı,bunun haricindede haftada bir gün büyük temizlik vardı,şimdi hergün yapsan hergün aynı.:KK37:

benim oğlum 3 buçuk yaşında ve durum anlattığından farksız.1 saat toplu kalmıyor ev.hep bi taşınma havası mevcut:KK1::KK1:

Merhabaa Kızlarrrr. Tatilimizz Bitti vee Evimizee Döndük. Tatilee Gittiğimiz için halıları seremedim. Güzel Bir Temizlik yapıp. Halıları Sericemm. Çok İşimm varr..:KK16::KK16:

Merhabaa Kızlarrrr. Tatilimizz Bitti vee Evimizee Döndük. Tatilee Gittiğimiz için halıları seremedim. Güzel Bir Temizlik yapıp. Halıları Sericemm. Çok İşimm varr..:KK16::KK16:

hoşgeldin cnm kolay gelsin:KK16: temizliğini yapıp ser biran önce halılarını öyle bi rahatlıyoki insan :KK16::KK16:

günaydın hatunlar bugünkü işlerim;evi süpürüp silcem , toz alıcam , wc banyoyu ovucam mutfagı toplıycam:KK16::KK16:

hoşgeldin cnm kolay gelsin:KK16: temizliğini yapıp ser biran önce halılarını öyle bi rahatlıyoki insan :KK16::KK16:

Hoşbuldukk Canım benim.. Valahi dünn öylee bir yoruldum ki anlatamam. Evi Baştan sonaa temizledimm. Camları filan hep sildimm. Ve sonundaa Halıları serdimm. Ve aynen dediğin gibi öylee bir rahatladım ki anlatamamm. Ohhh dünyaa varmış:KK16::KK16:

Hoşbuldukk Canım benim.. Valahi dünn öylee bir yoruldum ki anlatamam. Evi Baştan sonaa temizledimm. Camları filan hep sildimm. Ve sonundaa Halıları serdimm. Ve aynen dediğin gibi öylee bir rahatladım ki anlatamamm. Ohhh dünyaa varmış:KK16::KK16:

GÜLE GÜLE kirlet cnm:KK9: benim işlerde bitti bi kahve keyfini hakkettim sanırım:KK16::KK16:

azerinnn gitti herkes de onunla birlikte sırra kadem bastı:KK9:

o toplayıveriyordu epiciğimizi:KK4:

yaa ben ciddi ciddi meraklanmaya başladım niye gelmiyo bu kız:18:

Evet Bendee Merak ediyorum gerçekten. Acabaa Bilgisayarı filan mı bozuldu ? Yadaa İnternetimi Yoktaa giremiyoo.:26::26::26:

Kızlarr Bunu Sizinlee Paylaşmak İstedim. Bildiğiniz Gibi Ben 4 Buçuk aylık Evliyim. Biz Korunuyoduk. Dün Eşim İlk defa içime boş......... Tuhaf şeyler Hissediyorum. Acaba Hamilee Kalırmıyımm. Acaba Şuan hamilemiyim. İçim İçimi Yiyoo..:18::18::18::18::18:

Kızlarr Bunu Sizinlee Paylaşmak İstedim. Bildiğiniz Gibi Ben 4 Buçuk aylık Evliyim. Biz Korunuyoduk. Dün Eşim İlk defa içime boş......... Tuhaf şeyler Hissediyorum. Acaba Hamilee Kalırmıyımm. Acaba Şuan hamilemiyim. İçim İçimi Yiyoo..:18::18::18::18::18:

eğer yumurtlama zamanına denk geldiyse hamile kalabilirsin sanırım bebek düşünmüyosun bu yüzden endişe ediyosun ama olursada sakın niye oldu diye üzülme Allahım gönderdiyse meleğini bilki bi sebebi vardır canım o yüzden telaşı bırak

eğer yumurtlama zamanına denk geldiyse hamile kalabilirsin sanırım bebek düşünmüyosun bu yüzden endişe ediyosun ama olursada sakın niye oldu diye üzülme Allahım gönderdiyse meleğini bilki bi sebebi vardır canım o yüzden telaşı bırak

Evet Yumurtlama Dönemim heralde. Adetim Biteli 7-8 Gün Filan Oldu. Ya aslındaa İstemiyorum değil. Dahaa İlk Defaa Böyle Birşey yaşıyorum. O yüzden heraldee heyecanlandım..

günaydın hatunlar bende azerinimi merak ediyorum inş. kötü bişey olmamıştr:26::26: bunca zaman girmemesi tuhafıma gitti:KK5:

X