- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.261
evet uslu olmalilar artik ama nerde.......... benimki simdi hastanenin altini ustune getiriyor.
pogacalarina bakdim vav dedim.kiz seni alan yasamis.her ise yetisiyorsun masallah.ben cok tenbelim yaaaaaavvvvvvvvv.ama burdan bir cikiyim.dalicam insallah temizlige filan.
evet daha burdayim.serumsuz berbad oluyorum cunki.icim disima cikiyor,insallah 18 haftaya kadar biter.
kizlar iste gardrobumun fotolari
Eki Görüntüle 534415
Eki Görüntüle 534416
Eki Görüntüle 534416
Eki Görüntüle 534417
Eki Görüntüle 534418
sizden de fotolar bekliyorum
Oooo Harika valahii yorulduğunaa değmiş gerçektenn.. Ellerinee Sağlıkk Canımmmm
ayy gecmis olsun canim sen dusunme simdi temizligi once bebisin ve sen geliyosun unutma
cinsiyetini ogrendin mi bebisin:26:
aa simdiye kadar belli olmasi gerekmiyomuydu canim :26:kac aylikyok canim daha ogrenmedim.bakalim ne zaman belli olacak.:26::26:bende heyecanla bekliyorum.
canim sen skilmiyomusun ya ben olsam korkardim gece yalniz kalmaya:18:Kızlarr Hepinizee İyi Gecelerrr. Bu saatte kimse olmaz burdaa amaa belki vardır şansımı deneyim dedim. Benim Eşim yok bugünn Onun için uykudaaa yokkk:26::26::26:
kızlar günaydın bu gün işte son günüm kısmetse. Yarın evde olucam ve büyük temizlik düşünüyorum cam kapı mutfak allah ne verdiyse temizlik yapıcam. Camlarımı azerinin dediği gibi şambuanlı suyla silicem. Mutfağım düzenli temizde ama yinebi iç dış silicem bide dolaplarımın altına örtü alıcam olurya mutfak dolapları için onlardan.
züliş kıs ben bunlara artı koyacak vakti nerde bulayım ayol
ona ayıracağım zamanı bir kapı silerek değerlendireyim
neyse çıkıp işime gücüme bakayım
günaydın hatunlar
bu günde hiç hız kesmeden işe devam ediyoruz
ben şimdi salonumun camlarını silmeye gidiyorumyine gelir yapılcak işleri söylerim herkese kolay gelsin haydin iş başına
kiz imreniyorum valla sanane guzel is yapiyosun benim kiz izin vermiyo ki]
estos benim kizi yolliyim da sizinkilerle oynasin ben de temizlik yapiyim
neeeeee ne diyosun ses gelmiyooooooooooo
aşkitom senin bebe var mıydı annem
o kaa iş yapıyosun da aksatmadan merak şettim
ãHDç¹ä¸***å***ã120715 PSY - GANGNAM STYLE ( æ±å Style ) @ Comeback Stage - YouTube
alın kızlar temizlik yaparkene iyi gelir hadi eller kapıya