- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.221
kızlar günayın pazar günü temizlik yapmıştım ütüm kalmıştı bide banyolar yıkanacaktı dün bütün gün kendimi motive etmiştim akşam gidince banyoları çaşırsuyuyla ovup ütümü yapana kadar bekletip duruluyacaktım işim bitmiş olacaktı. Ama eve bi gittimki sokakta çalışma var elektirikler yok ( bu arada pazar günüde yoktu elektirikler) bende görümcemi çaya çağırdım oturduk bizde oooh
Yani ütü yine kaldı.
sararmasi problem degil krem zaten rengi
ya canim o programda yikarsam kirismaz mi:26:valla birini senin dedigin gibi yikicam kirismazsa yatak odasini da yikarim
oh masallah her kes is basinda
ben dolabimi katladim
kizimi yedirip uyutup geliyorum bekleyin beni
kaldir kiz accik totoyu git de yemek yap Talha gelicek simdikızı uyuttum şimdi
artık yavaştan uzayayım bari
otur otur nereye kadar demi ama
sANADA maşşalah cnm bende bazımın içini süpürdüm sildim yerleştrdim şimdi gidip yatak odamla oturma odamın kapısını silicem yne ugrarım
aynen bende dün akşam gidip temizlik yapacaktım amaaaaaaaa sadece yemek yapıp mutfağı temizledim diğerleri kaldı nedense canım hiç iş yapmak istemedi şimdi yaparım şimdi yaparım derken batım saat gece 12 olmuş
bi de anlatiyo ya sen git piknigini yap
günaydın kızlaaaaaaaar
herkese tertemiz mis gibi kokan bi gün olsun
Eki Görüntüle 533953 Eki Görüntüle 533953 Eki Görüntüle 533953 Eki Görüntüle 533953
tebi tebi senin de isine gelmis anlasilancnm benim banyom arada ışık almıyo eve gittiğimde zaten hava kararmak üzereydi yni mum ışında banyo yıkamakta hiç çekici gelmedi açıkca
estos superwoman gibi gacisin ha helal olsunben de dün camlarımı sildim
tüllerimi yıkadım
mutfak,banyo,wc fayanslarını sildim
halıcıyı aradım o da yarın akşam gelebilirim dedi
bu akşam üstü gelip halıları alacak cuma akşamı getirecek
eğer yetişirse perşembeye getirmeye çalışacak
bugün da kapıları silmeyi düşünüyorum
çamaşır da var yıkanacak
yemek de yapılacak
dışarıya da çıkmam lazım
ama daha hangilerini yapacağıma karar veremedim
önce dışarıya çıkıp geldikten sonra da yemek yapsam tam süper olur
kızım uyuyunca da kapıları silerim artık
kızlar nerdesiniz hu huuuu
ben yatak odasıyla oturma odasının camlarını sildim şimdi gidip beyaz yorganım vardı onu makinaya atmıştım onu çıkarıp asıcam daha sonra bazamın içini süpürüp silcem hadi sizde canlanın lütfen
Selam Canlarımm. Bendee Mutfağı Temizledimm.Ortalığı Toparladımm. Ev Temizz Bugünn. Ütü Var Akşama Doğru Onu Yaparım. Yemek derdim yokk bugün. Eşim zaten Gelmicekk Nöbetçi.Yalnızımm bugündeee
Selam Canlarımm. Bendee Mutfağı Temizledimm.Ortalığı Toparladımm. Ev Temizz Bugünn. Ütü Var Akşama Doğru Onu Yaparım. Yemek derdim yokk bugün. Eşim zaten Gelmicekk Nöbetçi.Yalnızımm bugündeee
selam sekerim
nasilsin?yalnizmisin ne guzel iste dip kose temizlik yap
ben yalniz kalsam var ya sabaha kadar temizlik yapardim heralde
bu arada benim de utum var bu gun ama bi tane pantolon sadece
ohh rahatsn cnm sen bugün keyfine bak benm içinde bi kahve iç benm çok işim var