-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.281
hayir daha yok
o yuzden boyle hava atiyo iste sunu yapicam bunu yapicam diye
bi de bebek olsun gorurum ben onu
aşkitom senin bebe var mıydı annem
o kaa iş yapıyosun da aksatmadan merak şettim
kiz imreniyorum valla sanane guzel is yapiyosun benim kiz izin vermiyo ki]
estos benim kizi yolliyim da sizinkilerle oynasin ben de temizlik yapiyim
himm sen de hic bi sey istemiyomusun kizhep sunu derim bi hizmetcim olsa ne guzel olur bide soforum :)))
ayy cnm senin kızın resmleri gördüm ben çocuga imrendim o nasıl güzel tatlı bi kız öyle allah bagışlasın sizeanasından almış güzelligni heralde ısıra ısıra öp yerime o yanaklarını
himm sen de hic bi sey istemiyomusun kiz
tesekku ederim bebemguzel oldugu kadar da cadidir kendisi
kız öyle deme melek o melekbu arada salon çok yordu beni kahvaltı yapmadım acaba ondanmı bilmiyorum:26: salonun camlarınmı sildim, konsolun, gümüşlügün içini temizleyip altını süpürdüm sildim, şimdide gidip koltukların deri kenarlarını silcem
olmaz ama oyle askitom once yemek sonra temizlik
kiz ben su halimle senden cok is gormusum
koltuklarin deri kenarini neyle siliyosun canim
bi de ne renk
bende de koyu kahve
canım benim salonum siyah beyaz deri kenarlarıda beyaz o yuzden çabuk kirleniyo ama deri oldugu için silmesi kolay
ben aspirin kullaanıyorum cnm sır markanın olan kapılarıda onla siliyorum pırıl pırıl oluyo
benim salonun camları büyük cnm bide 3 tane duvardan duvara o benm zamanımı çok aldı
bak beyaz deri icin gecen bi sitede kadinlar yazmis sac spreyini lekenin uzerine skip siliyolarmis tertemiz oluyomus
selamlar.temizlikden uzak temizlik mevzusuna yazan ben geldim.zuli sormaya.4 aylik olduk ama soylemiyorlar.daha 1 hafta sonraya sakladilar.insallah ogrenirim.kizim gibi olmaz.onda 8 ayda ogrenmisdim.
saç spreymikız bu gidişle sana bakarsak bütün kozmetik ürünlerini temizliği harcıycaz şampuanla cam silmek, koltukları saç spreyiyle silmek süpermiş walla baska varmı
oyle valla bi de erkekler o kadar konusuyo makyaj malzemesi aliken bak ne guzel her ise yariyo
8 ayinda mi niye kizselamlar.temizlikden uzak temizlik mevzusuna yazan ben geldim.zuli sormaya.4 aylik olduk ama soylemiyorlar.daha 1 hafta sonraya sakladilar.insallah ogrenirim.kizim gibi olmaz.onda 8 ayda ogrenmisdim.
kızlar ben salonun koltuk kenarlarımı sildim, kapısını sildim, dün yıkadığım boncuk takımlarını ütüledim öbür dantelleride ütüledim , şimdi holümün duvarlarını silcem hayde kolay gele
allah tamamını erdirsin cnmboşver işi düşünme sen bebişini düşün temizlik yapılır elbet
sagol canim.ama hazir qaza gelmisken .su hastaneye bir el atiyim dimi
8 ayinda mi niye kiz
ee o kadar beklemisken 1 ay da bekleyeydin de supriz olaydi
efferin masallah kiz tazmanya canavari gibim yerinde durmuyon
ben de bulasik yikadim
mutfagin yerini supurdum
patates kizartdim kizimla yedik
simdi cocugu salliyorum