Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
aynen cnm boşa gtmesin bari aldığın gaz kap ordan bi bez giriş hemen

ama once maas almam lazim bosa calismiyim dimi
zaten gecende doktor bana sen bize yardim etsene artik ne yapdigimizi biliyorsun dedi,eeeeeeeeeee artik unlu oldum.kizimda 2 ay kaldim.bundada ekim sonu 2 ay ediyor.

Merhaba
bende çalışıyorum ve bana da enzor iş ütü geliyo yap yap bitmiyo ve şimdi de bayram geliyo bayram temizliği falan bu hafta sonu uğraştırcak yine beni.
buarada kozmatik ürünlerinin temizlikte kullanıldığını illkkez duyuyorum kızlar

ama once maas almam lazim bosa calismiyim dimi
zaten gecende doktor bana sen bize yardim etsene artik ne yapdigimizi biliyorsun dedi,eeeeeeeeeee artik unlu oldum.kizimda 2 ay kaldim.bundada ekim sonu 2 ay ediyor.

kaç yaşındasın cnm sen kaç yıllık evlisin

canim bende yer silmek icin tahta var ben onu bu is icin kullaniyorum guzelce kalin islak bezi doluyorum onla siliyorum sunun gibi

hmmm anladım cnm değişik paratikmiş ama bnde bundan yok bende mikrofiber bezle siliyorum oda temizliyo ama yoruyo işte

sagol canim.ama hazir qaza gelmisken .su hastaneye bir el atiyim dimi
ay cok guldumben kizimi dogurdugumda hastanede dolabimi falan silmistim icim rahat etmemisti esyalarimi koymaya

hosgeldin canim
evet bizde careler tukenmez ruj parfum allik Allah ne verdiyse

aa simdiye kadar belli olmasi gerekmiyomuydu canim :26:kac aylik

canim sen skilmiyomusun ya ben olsam korkardim gece yalniz kalmaya:18:

afferin seni pek bi gaza gelmis gordum

Valahi Canım Korkuyorum aslındaa Korkmuyorum desem yalan olurr. Onun İçin Uykuda tutmuyo zatenn Ama napim mecburr. Günaydın Bu aradaa Herkesee ne yapıyosunuzz ?? Ohhh ohh kaynatıyosunuzz valahii

hmmm anladım cnm değişik paratikmiş ama bnde bundan yok bende mikrofiber bezle siliyorum oda temizliyo ama yoruyo işte
o zordur ya boyle yukarilari falan kolayca silmek oluyo
ya bul bi sey iste
bak aklima ne geldi elektrik supurgen var ya onu borusuyla birlikte cikar
sonra su kismini yika ve bez dola onla sil

ay cok guldumben kizimi dogurdugumda hastanede dolabimi falan silmistim icim rahat etmemisti esyalarimi koymaya

hosgeldin canim
evet bizde careler tukenmez ruj parfum allik Allah ne verdiyse

Hoşbuldum canım malzemeler süpermiş bende de durum aynı gittiğim heryeri önce bi siler temizler öyle kullanırım annemden gelen bi alışkanlık sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…