- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.301
aynen cnm boşa gtmesin bari aldığın gaz kap ordan bi bez giriş hemen
demi cnm aynen walla katılıyorumbu arada sen duvarı neyle sildin bende holün duvarını silcemde:26::26:
ama once maas almam lazim bosa calismiyim dimi
zaten gecende doktor bana sen bize yardim etsene artik ne yapdigimizi biliyorsun dedi,eeeeeeeeeee artik unlu oldum.kizimda 2 ay kaldim.bundada ekim sonu 2 ay ediyor.
canim bende yer silmek icin tahta var ben onu bu is icin kullaniyorum guzelce kalin islak bezi doluyorum onla siliyorum sunun gibi
kaç yaşındasın cnm sen kaç yıllık evlisin
canim bende yer silmek icin tahta var ben onu bu is icin kullaniyorum guzelce kalin islak bezi doluyorum onla siliyorum sunun gibi
ay cok guldumsagol canim.ama hazir qaza gelmisken .su hastaneye bir el atiyim dimi
Merhaba
bende çalışıyorum ve bana da enzor iş ütü geliyo yap yap bitmiyo ve şimdi de bayram geliyo bayram temizliği falan bu hafta sonu uğraştırcak yine beni.
buarada kozmatik ürünlerinin temizlikte kullanıldığını illkkez duyuyorum kızlar
ay cok guldumben kizimi dogurdugumda hastanede dolabimi falan silmistim icim rahat etmemisti esyalarimi koymaya
hosgeldin canim
evet bizde careler tukenmez ruj parfum allik Allah ne verdiyse
canim ben erken evlendim17 yasimda.20 yasinda anne oldum.suan 22 yasindayim.5 senelik evliyim
aa simdiye kadar belli olmasi gerekmiyomuydu canim :26:kac aylik
canim sen skilmiyomusun ya ben olsam korkardim gece yalniz kalmaya:18:
afferin seni pek bi gaza gelmis gordum
o zordur ya boyle yukarilari falan kolayca silmek oluyohmmm anladım cnm değişik paratikmiş ama bnde bundan yokbende mikrofiber bezle siliyorum oda temizliyo ama yoruyo işte
maşşalah kız sana baya bi hızlı gtmişsinbende 21 yasındayım 1 yıllık evliyim
maşşalah kız sana baya bi hızlı gtmişsinbende 21 yasındayım 1 yıllık evliyim
oyle vallaahada deneyimli cikti aramizdan.
Valahi Canım Korkuyorum aslındaa Korkmuyorum desem yalan olurr. Onun İçin Uykuda tutmuyo zatenn Ama napim mecburr. Günaydın Bu aradaa Herkesee ne yapıyosunuzz ?? Ohhh ohh kaynatıyosunuzz valahii
bendekide bundan.ama kendi bezleri car cok rahat bunu kullanmak
oyle valla
ne gunaydini uykucu oglen oldu
ay cok guldumben kizimi dogurdugumda hastanede dolabimi falan silmistim icim rahat etmemisti esyalarimi koymaya
hosgeldin canim
evet bizde careler tukenmez ruj parfum allik Allah ne verdiyse
Ayy Evet Öğlenn OlmuşşFarkındaa Değilimmm. Gece Uyuyamadım Sabah 6'dı uyuduğumdaa .