Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kiz imreniyorum valla sana:KK19:ne guzel is yapiyosun benim kiz izin vermiyo ki]

estos benim kizi yolliyim da sizinkilerle oynasin ben de temizlik yapiyim:KK9::KK9::KK9:

ayy cnm senin kızın resmleri gördüm ben çocuga imrendim o nasıl güzel tatlı bi kız öyle allah bagışlasın size :KK16::KK16: anasından almış güzelligni heralde ısıra ısıra öp yerime o yanaklarını:KK19::KK19:

hep sunu derim bi hizmetcim olsa ne guzel olur bide soforum :)))
himm sen de hic bi sey istemiyomusun kiz:KK1::KK1:
ayy cnm senin kızın resmleri gördüm ben çocuga imrendim o nasıl güzel tatlı bi kız öyle allah bagışlasın size :KK16::KK16: anasından almış güzelligni heralde ısıra ısıra öp yerime o yanaklarını:KK19::KK19:

tesekku ederim bebem:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:guzel oldugu kadar da cadidir kendisi:KK53::KK53:

himm sen de hic bi sey istemiyomusun kiz:KK1::KK1:

tesekku ederim bebem:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:guzel oldugu kadar da cadidir kendisi:KK53::KK53:

kız öyle deme melek o melek:KK16: bu arada salon çok yordu beni kahvaltı yapmadım acaba ondanmı bilmiyorum:26: :KK6:salonun camlarınmı sildim, konsolun, gümüşlügün içini temizleyip altını süpürdüm sildim, şimdide gidip koltukların deri kenarlarını silcem:KK25::KK25:

tembel hatunlar nerdesiniz:KK1:
ben su hamile halimle neler yaptim:21:
yatak odamin kapisini sildim'pencerelerini icerden sildim disi balkona bakiyo aksam silicem
yatak odasindaki mobilyalari sildim
duvarlari sildim
avizeyi sildim
yerleri supurdum sildim
bi tek toz almak kaldi bi baktim acikmisim hem de cadinin yemek zamani tozu birazdan alicam:21::21::21::21:
hatirlatin da avize silmenin puf noktasini veriyim size:KK34:

kız öyle deme melek o melek:KK16: bu arada salon çok yordu beni kahvaltı yapmadım acaba ondanmı bilmiyorum:26: :KK6:salonun camlarınmı sildim, konsolun, gümüşlügün içini temizleyip altını süpürdüm sildim, şimdide gidip koltukların deri kenarlarını silcem:KK25::KK25:

olmaz ama oyle askitom once yemek sonra temizlik:KK19:
kiz ben su halimle senden cok is gormusum:KK1:
koltuklarin deri kenarini neyle siliyosun canim
bi de ne renk
bende de koyu kahve

olmaz ama oyle askitom once yemek sonra temizlik:KK19:
kiz ben su halimle senden cok is gormusum:KK1:
koltuklarin deri kenarini neyle siliyosun canim
bi de ne renk
bende de koyu kahve

canım benim salonum siyah beyaz deri kenarlarıda beyaz o yuzden çabuk kirleniyo ama deri oldugu için silmesi kolay :KK16:
ben aspirin kullaanıyorum cnm sır markanın olan kapılarıda onla siliyorum pırıl pırıl oluyo:KK16:
benim salonun camları büyük cnm bide 3 tane duvardan duvara o benm zamanımı çok aldı:KK53:

canım benim salonum siyah beyaz deri kenarlarıda beyaz o yuzden çabuk kirleniyo ama deri oldugu için silmesi kolay :KK16:
ben aspirin kullaanıyorum cnm sır markanın olan kapılarıda onla siliyorum pırıl pırıl oluyo:KK16:
benim salonun camları büyük cnm bide 3 tane duvardan duvara o benm zamanımı çok aldı:KK53:

bak beyaz deri icin gecen bi sitede kadinlar yazmis sac spreyini lekenin uzerine skip siliyolarmis tertemiz oluyomus:KK34:

Son düzenleme:
bak beyaz deri icin gecen bi sitede kadinlar yazmis sac spreyini lekenin uzerine skip siliyolarmis tertemiz oluyomus:KK34:

saç spreymi:KK9::KK9::KK9: kız bu gidişle sana bakarsak bütün kozmetik ürünlerini temizliği harcıycaz şampuanla cam silmek, koltukları saç spreyiyle silmek:KK9::KK9::KK9: süpermiş walla baska varmı:KK1::KK1:

selamlar.temizlikden uzak temizlik mevzusuna yazan ben geldim.:KK9::KK9:zuli sormaya.4 aylik olduk ama soylemiyorlar.daha 1 hafta sonraya sakladilar.insallah ogrenirim.kizim gibi olmaz.onda 8 ayda ogrenmisdim.

selamlar.temizlikden uzak temizlik mevzusuna yazan ben geldim.:KK9::KK9:zuli sormaya.4 aylik olduk ama soylemiyorlar.daha 1 hafta sonraya sakladilar.insallah ogrenirim.kizim gibi olmaz.onda 8 ayda ogrenmisdim.

allah tamamını erdirsin cnm :KK16: boşver işi düşünme sen bebişini düşün temizlik yapılır elbet:KK16:

kızlar ben salonun koltuk kenarlarımı sildim, kapısını sildim, dün yıkadığım boncuk takımlarını ütüledim öbür dantelleride ütüledim , şimdi holümün duvarlarını silcem hayde kolay gele:21::21:

8 ayinda mi niye kiz:KK53::KK53::KK53:
ee o kadar beklemisken 1 ay da bekleyeydin de supriz olaydi:KK9::KK9::KK9:
kızlar ben salonun koltuk kenarlarımı sildim, kapısını sildim, dün yıkadığım boncuk takımlarını ütüledim öbür dantelleride ütüledim , şimdi holümün duvarlarını silcem hayde kolay gele:21::21:

efferin masallah kiz tazmanya canavari gibim yerinde durmuyon:KK53::KK9::KK9::KK9:
ben de bulasik yikadim
mutfagin yerini supurdum
patates kizartdim kizimla yedik
simdi cocugu salliyorum

8 ayinda mi niye kiz:KK53::KK53::KK53:
ee o kadar beklemisken 1 ay da bekleyeydin de supriz olaydi:KK9::KK9::KK9:

efferin masallah kiz tazmanya canavari gibim yerinde durmuyon:KK53::KK9::KK9::KK9:
ben de bulasik yikadim
mutfagin yerini supurdum
patates kizartdim kizimla yedik
simdi cocugu salliyorum

cunki gostermiyordu hanim efendi.haklisin sormasaydim surpriz olacakdi.ama sonuncuda ben sormadim doktor soyyledi her ay kafasini sisiriyordum cunki:KK76::KK76::KK76:

X