- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.241
kizlar benim tum dolaplarim bittifotolarini cektim ama simdi cok yoruldum aksam eklicem
ay belim koptu valla
ama mis gibi oldu
ay belim koptu valla
ama mis gibi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar benim tum dolaplarim bittifotolarini cektim ama simdi cok yoruldum aksam eklicem
ay belim koptu valla
ama mis gibi oldu
azeri bacı napim bugün gaza gelmişim bu gazla bugün kış temizliğini bitiririm dermişim yatak odamla oturma odamın kapısını sildim şimdi gidiyom mutfagın camını silmeye sonrada kapısını silcem daha sonra salon ve oturma boncuk takımlarımı şampuanlı suya basıcam, sonrada bulaşık makinamı boşaltıcam kirlileri dizicem bide bugün doğum günüm kendime pasta yapmam lazım pratik bişi bulsam iyiydi bakalım artk şimdilk kaçıom yne gelirim
canim benim mantar kurabiyem bi de mayasiz pogaca tariflerim var istersen aksam yazarimselammm sabah kursum vardı öğlene kadar ordaydım.şimdi eve geldim karnımı doyurdum şimdide mayıştım ve hiç bişey yapasım yok amaa çok vahim bir durumum var cuma günü en az 15 kişi misafirim olacak ve ben hiç bişey yapmadım daha menü ne olacak ona bile karar veremedim kızlar değişik tarifleriniz varsa alabilirim?? ama pratik ve bereketli tarifler olursa mutlu olurum çünkü bol bol yapıcam herşeyden
dimi neyi bekliyonAyyyy Sıkıldımmm Yaaa. Ne Yapsam ki. Kalkimm Ütümü Yapim En iyisi Niyee akşamı bekliyorumm Kiii anlamadımmm
Ohh Ellerinee Sağlıkk. Çok Yormaa Kendini yeter dinlen Birazz. Unutmaa Sen Hamilesinn Artıkk Bebiştee Yorulurr hemm
Askitooooom
canim benim mantar kurabiyem bi de mayasiz pogaca tariflerim var istersen aksam yazarim
dimi neyi bekliyon
Askitooooom
canim benim mantar kurabiyem bi de mayasiz pogaca tariflerim var istersen aksam yazarim
dimi neyi bekliyon
ay belim koptu valla
ama mis gibi oldu
iste yukarida tarifini yazdim canimmayasız poğaça ilgimi çekti nasıl oluyor yaa kabartma tozu mu kullanıyorsun o zman:26:
bi sey degil canimazerim cnm benm tşkr ederm güller çok güzeller bugün ilk hediyemi aldım iyiki varsın
kalk kiz az biraz makyaj yap adam seni gorunce korkmasinaman nazar değmesin dinlen biraz yormadan yap işlerini.. bende mutfagımı topladım , yatak odamın komidinlerini çekip altlarını sildim, boncuk takımlarımı suya bastım,bugün yemek yapmıyorum kociş dışardan getrcek , pasta malzemelerimide hazrladım kociş gelnce yapıcam , çamaşırlarımı bekliyorm makinadan çıksın onlarıda asıcam şu an tipim kaymış durumda zaman kalırsada saçımı tarayıp makyaj yapıcam
Malzemeler
1 su bardağı yoğurt,
1 çay bardağı sıvı yağ,
1 paket kabartma tozu,
1 adet yumurta
un, tuz
içine peynir ve maydanoz
Hazırlanışı
Malzemeleri karıştırarak yoğurun, ele yapışmayacak şekilde bir hamur hazırlayın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bir parça kopararak yuvarlayın. İçini hafif açıp iç malzemesini koyun, elinizle yuvarlayarak top haline getirin. Bu kısım sizin el becerinize kaldığı için tercihinize göre yarım ay şeklinde poğaçalar da hazırlayabilirsiniz. Poğaçaları yağlanmış tepsiye dizdikten sonra üzerlerine yumurta sarısı sürerek 180 derece fırında kızarana dek pişirelim.
iste yukarida tarifini yazdim canim
askitom bak benim tarif meshur oldu
bi sey degil canim
esin ne alicak
kalk kiz az biraz makyaj yap adam seni gorunce korkmasin
kıs o işleri dün yaptım
tebi tebi senin de isine gelmis anlasilan
estos superwoman gibi gacisin ha helal olsunzati 3 gundur gelmemenden anlamaliydim
kiz dur accik basim dondu kan sekerin dusucek yavasla accik
azeri bacı napim bugün gaza gelmişim bu gazla bugün kış temizliğini bitiririm dermişim yatak odamla oturma odamın kapısını sildim şimdi gidiyom mutfagın camını silmeye sonrada kapısını silcem daha sonra salon ve oturma boncuk takımlarımı şampuanlı suya basıcam, sonrada bulaşık makinamı boşaltıcam kirlileri dizicem bide bugün doğum günüm kendime pasta yapmam lazım pratik bişi bulsam iyiydi bakalım artk şimdilk kaçıom yne gelirim
kıs o işleri dün yaptım
3 günlük rapor şöyle şikerim;
cumartesi kahvaltı(eltime gittim) rutin ev toplama işi
Talha'yı kursa götürdüm
sonra kısa bir hasta ziyareti yaptım
ordan arkadaşıma oturmaya gittim
orda kızı uyutup Talha'yı almaya gittim
alıp arkadaşıma geri geldim oturduk fln
pazar da annem ve halamla yufka açtık kış için
pazartesi de şu maharetli aplanın elcağızlarından işte bu işler dökülüverdi
bugün de yemek yaptım köstebek pasta yaptım evi topladım
başka da bişey yapmadım
kapılar yarına kaldı artık
SAĞLIKLI-MUTLU VE HUZURLU NİCE SENELERE CANIM
doğum günün kutlu olsun
teşekkr ederim cnm, hep beraber inş.
bi sey degil canim begenmene sevindimpoğaçalar çok güzel görünüyor denicem cnm teşekkürler
ooo iyisinee bulmuslar senin gibi gelini az bileewet cnm poğacayı bende yaptım nefis oldu
eşimde , kaynanam bu gidişimde bana taşlı künye almıştı eşimde onun kolyesini alcak ama benm bildgmi bilmiyo sürpriz yapck bana ama görümcem söyledi malesef
yaptım cnm saçımıda makyajımıda o halimle görseydn garanti korkardı çamaşırlarım çıktı şimdi onları asıyım yıne gelirim
kıs o işleri dün yaptım
3 günlük rapor şöyle şikerim;
cumartesi kahvaltı(eltime gittim) rutin ev toplama işi
Talha'yı kursa götürdüm
sonra kısa bir hasta ziyareti yaptım
ordan arkadaşıma oturmaya gittim
orda kızı uyutup Talha'yı almaya gittim
alıp arkadaşıma geri geldim oturduk fln
pazar da annem ve halamla yufka açtık kış için
pazartesi de şu maharetli aplanın elcağızlarından işte bu işler dökülüverdi
bugün de yemek yaptım köstebek pasta yaptım evi topladım
başka da bişey yapmadım
kapılar yarına kaldı artık
kostebek pasta mihemen tarifini istiyorum estosum
yap canim zaten evde bulunan seyler hepsi bebekimPoğaçalar Harikaa duruyo gerçektenn.Canım çok çektiiTarifini hemen aldım zatenn Mutlakaa denicemm. Sağolll Canımmm
Azencim tebrik ederim.RABBIM sag salim kucagina almayi nasib etsin.hayirli saglikli evlat versin insallahcok sevindim.senin cimcimede abla oluyor.bakalim bu cadilardan nasil abla cikacakbu arada pogacalarinada bayildim.hastaneden cika bilirsem bende yapicam insallah
tesekkur ederim canim
evet abla olucaklar dimi uslu olsunlar accik
senin hamileligin nasil gidiyo hala hastanedemisin:26:
canim bunlar benim pogacalarim degil alinti resim 5-6 sayfa geride benim yaptigim pogacalarin fotosu var
kizlar iste gardrobumun fotolari
Eki Görüntüle 534415
Eki Görüntüle 534416
Eki Görüntüle 534416
Eki Görüntüle 534417
Eki Görüntüle 534418
sizden de fotolar bekliyorum