- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.661
Offfffffff bak düşününce evdeki işleri bi oflamak geliyoreeeeeBendensin derencimbenim de oglanlar evde olduklarindan cumartesi pazar ustten temizliyorum
Yik yeakizaam kelin melhemi olsa kendi kafasina surer
Hala annenlerde misin?Offfffffff bak düşününce evdeki işleri bi oflamak geliyoreeeee
Evet kuzum annemlerdeyim.Allah razı olsun balımmmHala annenlerde misin?
Bu arada gozunuz aydin kardesin gelmis
Bnde mutfağı bitirdim şimdi çamaşırları ayarlayip aticam makineyeKizlaaaaar nerdesiniz hu huuu
Ben mutfagi bitirdim camasir katliyorum
burdayım❤Kizlaaaaar nerdesiniz hu huuu
Masallah ne kadar erken kalkıyosun.ben 11de kalktım.eşim 12de hergün yemeğe geliyo.hemen mutfaģa daldım.kıymalî bezelye pirinç pilavı yaptım.içeri bi girdimki oğlum benden ònce kalkmış. Yatakları düzeltmiş ortalığı toplamış.hertarafı kaymak gibi.bi mutlu oldumki.rahatsızım zaten idrar yollarımı üşütmüşüm.o yüzden bugün fazla bişe yapamam. Sancım var.Anne sen dinlen diyo olum gerekirse salonu süpürürümGunaydin milethala uyuyor musunuz bea
Ben coktan kalktkm oglanlari yolladim kiz uyuyo kalkip islere baslicam daha cok isim var
Misafirim var, sadece kahvaltı yapıldı, hiç bir iş yapılmadı evi poh götürüyorKizlaaaaar nerdesiniz hu huuu
Attim mi bari kuzuBnde mutfağı bitirdim şimdi çamaşırları ayarlayip aticam makineye
Afiyet olsun ablakahvaltı yapıldı Eki Görüntüle 2283802
Oyy masallah kuzuya darisi bizim kizin basinaMasallah ne kadar erken kalkıyosun.ben 11de kalktım.eşim 12de hergün yemeğe geliyo.hemen mutfaģa daldım.kıymalî bezelye pirinç pilavı yaptım.içeri bi girdimki oğlum benden ònce kalkmış. Yatakları düzeltmiş ortalığı toplamış.hertarafı kaymak gibi.bi mutlu oldumki.rahatsızım zaten idrar yollarımı üşütmüşüm.o yüzden bugün fazla bişe yapamam. Sancım var.Anne sen dinlen diyo olum gerekirse salonu süpürürümdiyo kuzum
Misafirim var, sadece kahvaltı yapıldı, hiç bir iş yapılmadı evi poh götürüyor
Sanırım yarın :)Attim mi bari kuzubaska ne isin var?
Afiyet olsun abla
Oyy masallah kuzuya darisi bizim kizin basina
Sana da gecmis olsun canim
ne zaman gidecekler belli mi bari
Kim o samimi misafirSanırım yarın :)
Sağol cnımAttim mi bari kuzubaska ne isin var?
Afiyet olsun abla
Oyy masallah kuzuya darisi bizim kizin basina
Sana da gecmis olsun canim
ne zaman gidecekler belli mi bari
Valla ben bu gün hiç bir iş yapmadım öylece yatıyorum ev berbat
NiyekineValla ben bu gün hiç bir iş yapmadım öylece yatıyorum ev berbat
Ben boşuna demiyorum yiğenimi bana gönderMasallah ne kadar erken kalkıyosun.ben 11de kalktım.eşim 12de hergün yemeğe geliyo.hemen mutfaģa daldım.kıymalî bezelye pirinç pilavı yaptım.içeri bi girdimki oğlum benden ònce kalkmış. Yatakları düzeltmiş ortalığı toplamış.hertarafı kaymak gibi.bi mutlu oldumki.rahatsızım zaten idrar yollarımı üşütmüşüm.o yüzden bugün fazla bişe yapamam. Sancım var.Anne sen dinlen diyo olum gerekirse salonu süpürürümdiyo kuzum
Ohhhh herşey yapılmış ellerine sağlıkBen neler yaptim yazayim bakalim
Yataklar toplandi
3 makine camasir katlanip yerlestirildi
Salon toplandi
Supurulup silindi
Mutfak toplandi bulasiklar yikandi
Dolaplarin kapaklari silindi
Ocak fayans silindi
Copler toplandi
Kapinin onu silindi
Supurge acildi
Toz alindi