- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.552
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.621
Bacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahuBugün yapılanlar
Bulaşık makinası yerleştirildi kirliler katıldı tekrardan
Yataklar toplandı
2 makina çamaşır katlandı
Ev süpürğldü
Yüz alındı
WC yıkandı
Balkon yıkandı (kızım yıkadı))
Ayyy ne yemek yapsam acaba????
çok çocuğu olanlar nasıl evi dağılmadan kalıyor yaaaa sabah kalkıyorum her yeri düzenliyorum akşam her yer dağınıkkkk
A AnkaBirTutamMutluluk20 kızlar sizin ev düzenli kalıyor mu çocuk sayısı fazla yaa
Valla ablamlaBacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahu
Etiketlemesen yazan yok sanicam ben de
Yok be kuzu evin duzenli kalmasi nerde
Ama iki tane yeni kesfim sayesine baya rahatladim
1.is yapinca teli goremeyecegim yere koyup isim bitene kadar elime almiyorum inan ki yari yariya erken bitiyor isim
2.aksam ortaligi toplamayi cocuklarla oyun haline getirdik aksam sekiz dedim mi guzel bi sarki aciyorum cocuklara gorevker veriyorum oyuncagi sen topla,kanepenin yastiklarini sen diz yere attiklari seyleri mutfaga sen gotur falan diye inan kavga cikiyo ben yapicam ben yapicam diyebana da supurge acmak kaliyo
Allah razi olsun kuzu valla siz de olmasaniz topik batmistiiValla ablamlaO1deren87 beraber biz yazıyoruz senden ses çıkmıyor
Güzel yöntemmiş benim küçük cadı daha o oyun kıvamına gelmedi büyük ise böyle oyunları yemiyor artıkkkk
Burdayız canım, sen nerdesin
Yok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncakBugün yapılanlar
Bulaşık makinası yerleştirildi kirliler katıldı tekrardan
Yataklar toplandı
2 makina çamaşır katlandı
Ev süpürğldü
Yüz alındı
WC yıkandı
Balkon yıkandı (kızım yıkadı))
Ayyy ne yemek yapsam acaba????
çok çocuğu olanlar nasıl evi dağılmadan kalıyor yaaaa sabah kalkıyorum her yeri düzenliyorum akşam her yer dağınıkkkk
A AnkaBirTutamMutluluk20 kızlar sizin ev düzenli kalıyor mu çocuk sayısı fazla yaa
Ben de burdayim canim yemek bolumune hapsoldum kendi topigime gelemiyorumBurdayız canım, sen nerdesin
Ben salonu onlar ogle uykusuna gecince topluyorum ancaYok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncak
Benim bebek uyuyor sadece diğerleri gündüz uyumuyor kiBen salonu onlar ogle uykusuna gecince topluyorum ancadedigin gibi odada ayagimi koyacak yer bulamiyorum zaten onlar uyanikken
DogruBenim bebek uyuyor sadece diğerleri gündüz uyumuyor ki
Sizin orda hava nasil?bizim burasi kapali aksama baya sogicakmis yagmur geliyo
Ev isleriyle basiniz dertteyse beklerim buraya da kukricimHelllooo
Valla azerin bu ara hiç dert etmiyorum çünkü yapmiyorumEv isleriyle basiniz dertteyse beklerim buraya da kukricim