-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.641
Yanıyor vallaSizin orda hava nasil?bizim burasi kapali aksama baya sogicakmis yagmur geliyo
Valla anneme gidiyorum şuan ve dönüşte biton temizlik beni bekliyoooreeee
Ay çol güzelmiş bayıldım eşede işe yarar mı kahvaltıyı yaptık adam uyuyorBacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahu
Etiketlemesen yazan yok sanicam ben de
Yok be kuzu evin duzenli kalmasi nerde
Ama iki tane yeni kesfim sayesine baya rahatladim
1.is yapinca teli goremeyecegim yere koyup isim bitene kadar elime almiyorum inan ki yari yariya erken bitiyor isim
2.aksam ortaligi toplamayi cocuklarla oyun haline getirdik aksam sekiz dedim mi guzel bi sarki aciyorum cocuklara gorevker veriyorum oyuncagi sen topla,kanepenin yastiklarini sen diz yere attiklari seyleri mutfaga sen gotur falan diye inan kavga cikiyo ben yapicam ben yapicam diyebana da supurge acmak kaliyo
Oh keyif yap akşam dışarı çıkacagız yarında mesai var hazır evdeyken yapıyım dedim çamaşırlarıda akşam yıkarım yarın ütülerim elektrikte zamlandı ütülmesem mikızlar ben dinlenmedeyim bu gün
Aynen canım boş bırakma buralarıAllah razi olsun kuzu valla siz de olmasaniz topik batmistii
Dogru diyosun yazalim canlandiralim topigi
Ayyyy vazgeçtim sormaktan ben böyle mutluymuşum da haberim yokmuşYok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncak
Ohhhhh bayağı iş yapmışsınBen de yaptiklarimi yazayim
Mutfak toplandi
Bulasiklar yikandi
Yatak odalari toplandi
1 makina camasir katlandi
3 makina camasir yikandi 1 de yikanacak daha
Wc lavabo kuvet ovuldu
Oglanlar yikandi
Yapilacaklar
Supurge acicam
Salonu toplicam
Utu ve yemek
Bamya mı temizledi kızzzzz bak yapıyormuş iş daha ne yapsın adamAy çol güzelmiş bayıldım eşede işe yarar mı kahvaltıyı yaptık adam uyuyorbamya temizlettim birde ben sevmiyorum diyorki sırf nefret ediyim diye yapıyorsun balkonu yıkadım evi sildim süpürdüm wc yıkandı bulaşıkları topladım mısır kaynattım maydanozları ayıklayıp buzluğa koydum mantarıda pizzalık kesip buzluğa yerleştirdim tozları alıp banyo yıkanıcak birde ayakkabılığı döküp temizledim
Bollll dinlenmeler ablakızlar ben dinlenmedeyim bu gün
Bence de mutlu olmalısın isyan etmek üzere olursan beni hatırlaAyyyy vazgeçtim sormaktan ben böyle mutluymuşum da haberim yokmuş
Valla ucunu kesmiş salyaları akıyor ya ikimizde çalışıyoruz hersey bende bıktım valla kaynana olucak kişilere sesleniyorum oğullarınıza iş yapmayı öğretinAynen canım boş bırakma buraları
Ayyyy vazgeçtim sormaktan ben böyle mutluymuşum da haberim yokmuş
Ohhhhh bayağı iş yapmışsın
Bamya mı temizledi kızzzzz bak yapıyormuş iş daha ne yapsın adam
Bollll dinlenmeler abla
Şuanda 2 kilo aldım,,,,ama tatile gidicez hafta içi inşallah çok almam,,,, senin nasıl verdin mi?????Bence de mutlu olmalısın isyan etmek üzere olursan beni hatırla
Kilon ne durumda koruyabiliyor musun?
Ayyyyyyy hiç yiyemem bamyeeeeeValla ucunu kesmiş salyaları akıyor ya ikimizde çalışıyoruz hersey bende bıktım valla kaynana olucak kişilere sesleniyorum oğullarınıza iş yapmayı öğretin
Yok ya ben daha yeni başladık bırakmıştımŞuanda 2 kilo aldım,,,,ama tatile gidicez hafta içi inşallah çok almam,,,, senin nasıl verdin mi?????
Bırakma bırakmaYok ya ben daha yeni başladık bırakmıştım
15Bırakma bırakma
Verirsin kaç kilon var ki fazla???
Aynen veririm inşallah daha önce 2 kere verdim bu son olur inşallah bi daha bebek olmaz sanırımBen 3.5 ayda verdim,,,,, azimli olursan verirsin canım
Asil emege saygin icin ben tesekkur ederim canimEmek verip yazmışsın maşallah bende hepsini okudum çok faydalı bilgilerteşekkürler
Anaa e sonu nasil olacak simdiValla azerin bu ara hiç dert etmiyorum çünkü yapmiyorum
Sadece bulaşık çamaşır üstten şupur sil
Biz de seni bekliyore o zamanValla anneme gidiyorum şuan ve dönüşte biton temizlik beni bekliyoooreeee
Ese ise yaricagini sanmam zaten yarasa benimkinde yarardi ama nerdeeeAy çol güzelmiş bayıldım eşede işe yarar mı kahvaltıyı yaptık adam uyuyorbamya temizlettim birde ben sevmiyorum diyorki sırf nefret ediyim diye yapıyorsun balkonu yıkadım evi sildim süpürdüm wc yıkandı bulaşıkları topladım mısır kaynattım maydanozları ayıklayıp buzluğa koydum mantarıda pizzalık kesip buzluğa yerleştirdim tozları alıp banyo yıkanıcak birde ayakkabılığı döküp temizledim
Ohh afiyet olsun abla bu gun de sen otur biz calisalimkızlar ben dinlenmedeyim bu gün
Yaptim da yine her yer her yerdeAynen canım boş bırakma buraları
Ayyyy vazgeçtim sormaktan ben böyle mutluymuşum da haberim yokmuş
Ohhhhh bayağı iş yapmışsın
Bamya mı temizledi kızzzzz bak yapıyormuş iş daha ne yapsın adam
Bollll dinlenmeler abla
Demin 10 cocuklu annenin videosunu izledim Allahim cocuklar nasil uslu bi de bizimkilere bakBence de mutlu olmalısın isyan etmek üzere olursan beni hatırla
Kilon ne durumda koruyabiliyor musun?
Bende hiç sevmiyorumda çok faydalıymış zaten saglıklı yiyeceklerin tadı garip patates kızartması nedrn zararlı yazık depil mi onaAyyyyyyy hiç yiyemem bamyeeeee
Bence de öğretsinler
Hem çalışıp hem evi çok zor olurrrr
Toplaşın bi el atın benim eve dip bucak beaaaAsil emege saygin icin ben tesekkur ederim canim
Anaa e sonu nasil olacak simdi
Biz de seni bekliyore o zaman
Ese ise yaricagini sanmam zaten yarasa benimkinde yarardi ama nerdeee
Ohh afiyet olsun abla bu gun de sen otur biz calisalim
Yaptim da yine her yer her yerde
Demin 10 cocuklu annenin videosunu izledim Allahim cocuklar nasil uslu bi de bizimkilere bak
Bendensin derencimKızlar hafta sonu eşim evde olduğundan fazla bişey yapmıyorum. Tabi ev düzenleme bulaşik ćamasir yemek son gaz devam.yatın yapacam bişeler yazarım
Yik yeaToplaşın bi el atın benim eve dip bucak beaaa