Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahu🙄
Etiketlemesen yazan yok sanicam ben de
Yok be kuzu evin duzenli kalmasi nerde
Ama iki tane yeni kesfim sayesine baya rahatladim
1.is yapinca teli goremeyecegim yere koyup isim bitene kadar elime almiyorum inan ki yari yariya erken bitiyor isim
2.aksam ortaligi toplamayi cocuklarla oyun haline getirdik aksam sekiz dedim mi guzel bi sarki aciyorum cocuklara gorevker veriyorum oyuncagi sen topla,kanepenin yastiklarini sen diz yere attiklari seyleri mutfaga sen gotur falan diye inan kavga cikiyo ben yapicam ben yapicam diye:KK70:bana da supurge acmak kaliyo:KK53:
Ay çol güzelmiş bayıldım eşede işe yarar mı kahvaltıyı yaptık adam uyuyor😁bamya temizlettim birde ben sevmiyorum diyorki sırf nefret ediyim diye yapıyorsun balkonu yıkadım evi sildim süpürdüm wc yıkandı bulaşıkları topladım mısır kaynattım maydanozları ayıklayıp buzluğa koydum mantarıda pizzalık kesip buzluğa yerleştirdim tozları alıp banyo yıkanıcak birde ayakkabılığı döküp temizledim

Allah razi olsun kuzu valla siz de olmasaniz topik batmistii🤗
Dogru diyosun yazalim canlandiralim topigi😘
Aynen canım boş bırakma buraları💋💋💋
Yok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncak 😩
Ayyyy vazgeçtim sormaktan ben böyle mutluymuşum da haberim yokmuş :KK53:
Ben de yaptiklarimi yazayim🤪
Mutfak toplandi
Bulasiklar yikandi
Yatak odalari toplandi
1 makina camasir katlandi
3 makina camasir yikandi 1 de yikanacak daha
Wc lavabo kuvet ovuldu
Oglanlar yikandi

Yapilacaklar
Supurge acicam
Salonu toplicam
Utu ve yemek
Ohhhhh bayağı iş yapmışsın👍👍👍👍
Ay çol güzelmiş bayıldım eşede işe yarar mı kahvaltıyı yaptık adam uyuyor😁bamya temizlettim birde ben sevmiyorum diyorki sırf nefret ediyim diye yapıyorsun balkonu yıkadım evi sildim süpürdüm wc yıkandı bulaşıkları topladım mısır kaynattım maydanozları ayıklayıp buzluğa koydum mantarıda pizzalık kesip buzluğa yerleştirdim tozları alıp banyo yıkanıcak birde ayakkabılığı döküp temizledim
Bamya mı temizledi kızzzzz bak yapıyormuş iş daha ne yapsın adam:halay:
kızlar ben dinlenmedeyim bu gün :KK14: :kahve::KK70:
Bollll dinlenmeler abla🥰🥰🥰🥰

Valla ucunu kesmiş salyaları akıyor ya ikimizde çalışıyoruz hersey bende bıktım valla kaynana olucak kişilere sesleniyorum oğullarınıza iş yapmayı öğretin😍

Valla ucunu kesmiş salyaları akıyor ya ikimizde çalışıyoruz hersey bende bıktım valla kaynana olucak kişilere sesleniyorum oğullarınıza iş yapmayı öğretin😍
Ayyyyyyy hiç yiyemem bamyeeeee🤬🤬🤬
Bence de öğretsinler👍👍👍👍
Hem çalışıp hem evi çok zor olurrrr

Emek verip yazmışsın maşallah bende hepsini okudum çok faydalı bilgiler👍 teşekkürler 😍
Asil emege saygin icin ben tesekkur ederim canim🤗🤗
Valla azerin bu ara hiç dert etmiyorum çünkü yapmiyorum :KK70:
Sadece bulaşık çamaşır üstten şupur sil
Anaa e sonu nasil olacak simdi🤪
Valla anneme gidiyorum şuan ve dönüşte biton temizlik beni bekliyoooreeee:confused:
Biz de seni bekliyore o zaman:KK53:
Ese ise yaricagini sanmam zaten yarasa benimkinde yarardi ama nerdeee:KK53:
kızlar ben dinlenmedeyim bu gün :KK14: :kahve::KK70:
Ohh afiyet olsun abla bu gun de sen otur biz calisalim:KK45:

Yaptim da yine her yer her yerde:KK45:
Bence de mutlu olmalısın isyan etmek üzere olursan beni hatırla 🤣🤣
Kilon ne durumda koruyabiliyor musun?
Demin 10 cocuklu annenin videosunu izledim Allahim cocuklar nasil uslu bi de bizimkilere bak:KK53:

Asil emege saygin icin ben tesekkur ederim canim🤗🤗

Anaa e sonu nasil olacak simdi🤪

Biz de seni bekliyore o zaman:KK53:

Ese ise yaricagini sanmam zaten yarasa benimkinde yarardi ama nerdeee:KK53:

Ohh afiyet olsun abla bu gun de sen otur biz calisalim:KK45:

Yaptim da yine her yer her yerde:KK45:

Demin 10 cocuklu annenin videosunu izledim Allahim cocuklar nasil uslu bi de bizimkilere bak:KK53:
Toplaşın bi el atın benim eve dip bucak beaaa :confused:

Kızlar hafta sonu eşim evde olduğundan fazla bişey yapmıyorum. Tabi ev düzenleme bulaşik ćamasir yemek son gaz devam.yatın yapacam bişeler yazarım
Bendensin derencim:KK53:benim de oglanlar evde olduklarindan cumartesi pazar ustten temizliyorum
Toplaşın bi el atın benim eve dip bucak beaaa :confused:
Yik yea:KK53:kizaam kelin melhemi olsa kendi kafasina surer:KK70:

X