- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.681
Oh ne güzel.bakalım minnoş denizi sevecekmiBen boşuna demiyorum yiğenimi bana gönder
Ohhhh herşey yapılmış ellerine sağlık
Canım bugün sabahtan kuaföre gittim işlerimi hallettim anneme gittim ,, bi kaç parça bişeyler aldım,,,, Çarşamba tatile gidiyoruz,,,,
Ohhhh yemek derdi bulaşık derdi çamaşır derdiiiiii yokkkkkkkkk
Annem Babam ve 3 tane yeğenim :)Kim o samimi misafir
İnşalllah sever banyodan çıkmak istemiyor bakalımOh ne güzel.bakalım minnoş denizi sevecekmi
Ooooohhhhhh diyete devam mı bitti mmmmişşşSabah kızımla kahvaltı yaptık. Onları toparladîm. Bulaşîk makinesini boşalttım.tekrar koydum.çocuklara yayla çorbası yptım.yatakları topladım.salonu süpürdüm.balkon yîkadım. Pencere önlerini sildim.banyoya deterjan döktüm birazdan yıkarım.eşim akşama el açması d börek istedi.dedim diyetteyim. Dedi napim çok seviyorm.içlerini hazırlarım.işlerim bitince hamuru yoğururum zaten 5te eve geliyor
Devam tabiki .incecik olana kadar vazgeçmicemOoooohhhhhh diyete devam mı bitti mmmmişşş
Ohh ne guzel iyi tatiller sizeBen boşuna demiyorum yiğenimi bana gönder
Ohhhh herşey yapılmış ellerine sağlık
Canım bugün sabahtan kuaföre gittim işlerimi hallettim anneme gittim ,, bi kaç parça bişeyler aldım,,,, Çarşamba tatile gidiyoruz,,,,
Ohhhh yemek derdi bulaşık derdi çamaşır derdiiiiii yokkkkkkkkk
Haa onlarsa tamam ya onlardan sir cikmazAnnem Babam ve 3 tane yeğenim :)
Diyeti bozduracak galiba bu adam sanaSabah kızımla kahvaltı yaptık. Onları toparladîm. Bulaşîk makinesini boşalttım.tekrar koydum.çocuklara yayla çorbası yptım.yatakları topladım.salonu süpürdüm.balkon yîkadım. Pencere önlerini sildim.banyoya deterjan döktüm birazdan yıkarım.eşim akşama el açması d börek istedi.dedim diyetteyim. Dedi napim çok seviyorm.içlerini hazırlarım.işlerim bitince hamuru yoğururum zaten 5te eve geliyor
Ooo isin cokmus bea ne oturuyon kalk bitir biran onceamannn hiç bitiyomu işler..
tuvalet egıtımınde oldugumuzdan halılar yok ev supur sil ,bulaşık makınası boşalt çıkanları doldur,2 makına camasır yıka as,kızım pasta istedi yaptım ,akşamın yemeği hazır kızımı banyo yaptırıp yatırdım ..bir bardak cay alıp oturdum..
sırada kızımı parka goturecegım sonra pazara cıkacagım akşam görümcemler gelecek ufak birseyler daha yaparım yemeğin yanına...bitmez bu lşlerrrr
Gunaydin ablagünaydın kızlar
Haa onlarsa tamam ya onlardan sir cikmazbirak daginik kalsin o zaman
Benim ki hergün öyleselam benim evim affedersingötürüyooo
Maşallah erkenden işini bitirmişin, öğlene kadar evde değildim herişim duruyor daha, bir tek çamaşır astımBenim isler bitti aksama yemek yapicam bi tekNeler yaptim
- Yataklar toplandi
- Oglanlarin nevresimleri makineye atildi
- Salon toplandi
- Supurge acildi
- Balkon yikandi
- Kapinin onu silindi
- Nevresimler asildi
- 2 makine camasir katlandi yerlestirilirdi
- Mutfak toplandi bulasiklar yikandi
- Cop kovasi yikandi
- Ocak tezgah masa silindi
- Wc lavabo kuvet ovuldu
- Yeri silindi havlusu degistirildi
Su telefonu gormeyecegim bi yere kaldirma seysinden sonra erken bitiyor benim islerMaşallah erkenden işini bitirmişin, öğlene kadar evde değildim herişim duruyor daha, bir tek çamaşır astım
Neymis bu proje detayli anlatsanaben hayatimi planlı düzenli toplu tutmaya çslıştığımda bi anda ev tepetelek oluveriyor;
yaz kurtul projemi hayata geçirmişim oysa..
yaz da aklında tutmak istediği yap da kurtul demek...
ee deniyorum pes edicem bi müddetten sora
yaz kurtul yap kurtul projesi.. :) verimli rutinde görmüşüm.Su telefonu gormeyecegim bi yere kaldirma seysinden sonra erken bitiyor benim islerbiraz dinlen kalk ortaligi topla bulasigi yika gerisi yarina artik
Neymis bu proje detayli anlatsanasen anlat sonra da ben kendi taktigimi anlatayim
Yapacaklarini yazip sonra da yazdiklarini mi yapiyosunyaz kurtul yap kurtul projesi.. :) verimli rutinde görmüşüm.
uygulamaya çalışıyorum
baya faydasini gördüm
Sağol tatlım havuz kenarından selammmmmOhh ne guzel iyi tatiller sizebenim yerime de dinlen
Haa onlarsa tamam ya onlardan sir cikmazbirak daginik kalsin o zaman
Diyeti bozduracak galiba bu adam sana
Ooo isin cokmus bea ne oturuyon kalk bitir biran once
Gunaydin abla