Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Şezlongda uzanıyorum büyük kız havuzda küçük havuzdan çıktı duş aldı arabasında uyudu şimdi
Oh sen şezlonglarda uzan ablan evde iş yapsîn.dinlen kardeşim dinlen.çok eģlenirsiniz inşallah.kuzucuklarîma dikkat et..Bugün neler yaptım
Ortalığı topladım
ćamaşır Serdim
koltukların konsolun masanın altını çocukların bazasının altlarını bulaşık makinasının altını ćekip süpürdüm.
ćamaşır katladım yerleştirdim.yemek yapıldı.bulaşıklar Makinaya atıldı.sîğmayanlar elde yıkandı.
Akşama doğru bahçemiz den kaysı topladık yedik.yakın zamanda Allah izin verirse taşınacam. Asıl işler ozaman beni bekler.bide wc lavoboyu yıkadım

günaydın kk güzelleri girip yazamıyorum neden derseniz kızım
'dan dolayı ya okul tatil olunca elinden düşürmüyor bu gün oğlum gelecek anne bir valiz çamaşır
getiriyorum sana dedi yıkanacak ve ütulenecek yarında gidecek ankara'ya
sıtaja

Bugün yaptıklarım
kahvaltı yapıldı toplandı
yemek yapıldı
bulaşık makinasıni boşalttım.
mutfak dolaplarıni sildim
camları sildim
banyoyu yîkadım
lavoboyu sürttüm aynasını sildim
çamaşır yîkadım Serdim. Bidaha çamaşır attım
toz aldım
cekyatın örtüsünü çırptım tekrar Serdim
ortalığı DüzenlediM. Haftasonu da oğlumla oğlumun dolabıı düzenledik.yarın Ablam lar gelecek yatılı 2 gün. Çocuklar kuzenini dörtgözle bekliyorlar

Slmlar kızlar siz hala iş mi yapıyonuz ben boşverdim ya havalar ısındı günlük işleri yapıyorum sadece oğlumda durmuyor evde mecbur alıp alıp çıkıyorum..

Eylülde artık yine komple girişirim havalarda ıyi olur evimdeki yatakları sokak ortasına döküp yakasım var küçük bi yatak dolabı almayı düşünüyorum ama ev çok karışık görünecek küçük olacak odam eylül gelsinde çaresine bakacağız artık...
Kendime bi fıs fıs yaptım sirkeyle deterjan instg.gordum bu ara heryeri onunla silip geciyorum

Sabah yatakları topladım
misafirlerin yatağını hazırladım
balkon yîkadım
evi süpürdüm
sildim
Toz aldım
wc yıkadım
bisküvili pasta yaptım
tavuklu patates attım fırına pişiyor
pilav yaptîm
salata yaptım
mercimek çorbası yaptım.afiyetle yeriz inşallah

Bugün çok yoruldum
Aslında pek bişey de yapmadım
2kez yemek hazırlayıp topladım
Bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum
Tezgahı ocağı silip ovdum.
Çöpleri attım
Çocukları gezdirdim, yıkadım
Kişisel bakımımı yaptım
Buzdolabını silip düzenledim
Alışverişten gelip alınanları yerleştirdim
Çamaşırları hallettim
Evin dağınıklığını biraz topladım, şimdi sadece oyuncaklar kaldı.
Şimdide çocuklrı uyutuyorum
Ama çook yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…