Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün yapılanlar

Bulaşık makinası yerleştirildi kirliler katıldı tekrardan
Yataklar toplandı
2 makina çamaşır katlandı
Ev süpürğldü
Yüz alındı
WC yıkandı
Balkon yıkandı (kızım yıkadı))

Ayyy ne yemek yapsam acaba????

çok çocuğu olanlar nasıl evi dağılmadan kalıyor yaaaa sabah kalkıyorum her yeri düzenliyorum akşam her yer dağınıkkkk
A Anka BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kızlar sizin ev düzenli kalıyor mu çocuk sayısı fazla yaa:KK53:

Bugün yapılanlar

Yataklar toplandı
Ev süpürğldü
Yüz alındı
WC yıkandı

çok çocuğu olanlar nasıl evi dağılmadan kalıyor yaaaa sabah kalkıyorum her yeri düzenliyorum akşam her yer dağınıkkkk
A Anka BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kızlar sizin ev düzenli kalıyor mu çocuk sayısı fazla yaa:KK53:
Bacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahu🙄
Etiketlemesen yazan yok sanicam ben de
Yok be kuzu evin duzenli kalmasi nerde
Ama iki tane yeni kesfim sayesine baya rahatladim
1.is yapinca teli goremeyecegim yere koyup isim bitene kadar elime almiyorum inan ki yari yariya erken bitiyor isim
2.aksam ortaligi toplamayi cocuklarla oyun haline getirdik aksam sekiz dedim mi guzel bi sarki aciyorum cocuklara gorevker veriyorum oyuncagi sen topla,kanepenin yastiklarini sen diz yere attiklari seyleri mutfaga sen gotur falan diye inan kavga cikiyo ben yapicam ben yapicam diye:KK70:bana da supurge acmak kaliyo:KK53:

Bacim nassin bana niye bildirim gelmiyo yahu🙄
Etiketlemesen yazan yok sanicam ben de
Yok be kuzu evin duzenli kalmasi nerde
Ama iki tane yeni kesfim sayesine baya rahatladim
1.is yapinca teli goremeyecegim yere koyup isim bitene kadar elime almiyorum inan ki yari yariya erken bitiyor isim
2.aksam ortaligi toplamayi cocuklarla oyun haline getirdik aksam sekiz dedim mi guzel bi sarki aciyorum cocuklara gorevker veriyorum oyuncagi sen topla,kanepenin yastiklarini sen diz yere attiklari seyleri mutfaga sen gotur falan diye inan kavga cikiyo ben yapicam ben yapicam diye:KK70:bana da supurge acmak kaliyo:KK53:
Valla ablamla O1deren87 O1deren87 beraber biz yazıyoruz senden ses çıkmıyor🤬🤬😔

Güzel yöntemmiş benim küçük cadı daha o oyun kıvamına gelmedi büyük ise böyle oyunları yemiyor artıkkkk :KK53:

Bugün yapılanlar

Yataklar toplandı
Ev süpürğldü
Yüz alındı
WC yıkandı

Yok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncak 😩

Yok ya ne düzeni sabah oturma odasını topladım tuvalete girdim geldim her yer oyuncak. Sonra oynadılar baya tekrar topladım mutfağa gittim gelene kadar ara ve oturma odası simit kırıntısı susam dolmuş yeniden süpürdüm. Banyoyu yıkayıp gelene kadar yine her yer oyuncak 😩
Ben salonu onlar ogle uykusuna gecince topluyorum anca :KK45:dedigin gibi odada ayagimi koyacak yer bulamiyorum zaten onlar uyanikken

Bu gün yaptıklarım
3 kere oturma odası toplandı süpürüldü 3 kere daha süpürüldü 😂
Mutfak toplandı süpürüldü
Banyo yıkandı
Giriş süpürüldü
Yatak odası ve çocuk odası kaldı

2 kere de makine çalıştı yine çalışıyor.

Ben de yaptiklarimi yazayim🤪
Mutfak toplandi
Bulasiklar yikandi
Yatak odalari toplandi
1 makina camasir katlandi
3 makina camasir yikandi 1 de yikanacak daha
Wc lavabo kuvet ovuldu
Oglanlar yikandi

Yapilacaklar
Supurge acicam
Salonu toplicam
Utu ve yemek