Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kahvaltı yapıldı 15619664824101398153949.jpg

Gunaydin milet:KK36:hala uyuyor musunuz bea:KK45:
Ben coktan kalktkm oglanlari yolladim kiz uyuyo kalkip islere baslicam daha cok isim var:olamaz:
Masallah ne kadar erken kalkıyosun.ben 11de kalktım.eşim 12de hergün yemeğe geliyo.hemen mutfaģa daldım.kıymalî bezelye pirinç pilavı yaptım.içeri bi girdimki oğlum benden ònce kalkmış. Yatakları düzeltmiş ortalığı toplamış.hertarafı kaymak gibi.bi mutlu oldumki.rahatsızım zaten idrar yollarımı üşütmüşüm.o yüzden bugün fazla bişe yapamam. Sancım var.Anne sen dinlen diyo olum gerekirse salonu süpürürüm :anne:diyo kuzum

Bnde mutfağı bitirdim şimdi çamaşırları ayarlayip aticam makineye :KK53:
Attim mi bari kuzu🤪baska ne isin var?
Afiyet olsun abla 😍
Masallah ne kadar erken kalkıyosun.ben 11de kalktım.eşim 12de hergün yemeğe geliyo.hemen mutfaģa daldım.kıymalî bezelye pirinç pilavı yaptım.içeri bi girdimki oğlum benden ònce kalkmış. Yatakları düzeltmiş ortalığı toplamış.hertarafı kaymak gibi.bi mutlu oldumki.rahatsızım zaten idrar yollarımı üşütmüşüm.o yüzden bugün fazla bişe yapamam. Sancım var.Anne sen dinlen diyo olum gerekirse salonu süpürürüm :anne:diyo kuzum
Oyy masallah kuzuya darisi bizim kizin basina:KK70:
Sana da gecmis olsun canim
Misafirim var, sadece kahvaltı yapıldı, hiç bir iş yapılmadı evi poh götürüyor 😁
:KK70:ne zaman gidecekler belli mi bari:KK53:

Ben neler yaptim yazayim bakalim:KK53:
Yataklar toplandi
3 makine camasir katlanip yerlestirildi
Salon toplandi
Supurulup silindi
Mutfak toplandi bulasiklar yikandi
Dolaplarin kapaklari silindi
Ocak fayans silindi
Copler toplandi
Kapinin onu silindi
Supurge acildi
Toz alindi
Wc lavabo kuvet ovuldu yeri silindi
Bi tek yemek kaldi

Ben boşuna demiyorum yiğenimi bana gönder🤪🤪🤪🤪
Ben neler yaptim yazayim bakalim:KK53:
Yataklar toplandi
3 makine camasir katlanip yerlestirildi
Salon toplandi
Supurulup silindi
Mutfak toplandi bulasiklar yikandi
Dolaplarin kapaklari silindi
Ocak fayans silindi
Copler toplandi
Kapinin onu silindi
Supurge acildi
Toz alindi
Wc lavabo kuvet ovuldu yeri silindi
Bi tek yemek kaldi
Ohhhh herşey yapılmış ellerine sağlık👍👍👍

Canım bugün sabahtan kuaföre gittim işlerimi hallettim anneme gittim ,, bi kaç parça bişeyler aldım,,,, Çarşamba tatile gidiyoruz,,,,

Ohhhh yemek derdi bulaşık derdi çamaşır derdiiiiii yokkkkkkkkk🤣🤣🤣🤣

X