- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.521
Olur mu dersinGÜn gelir biz de Bihter modunda takılırız be
Umudunu kaybetmeOlur mu dersinzor gibi
Bizden bihter olur da bizimkilerden Adnan olur muUmudunu kaybetme
Benim de uykum varMerhaba arkadaşlar
Bugün pek birşey yapmadım.dün çok çalıştım ya bugün tembellik yapayım dedim.şaka şaka..gece kızım uyandı benimde dengem bozuldu o yüzden birşey yapasım yok doğrusu
Sabah kahvaltıyı hazırladım oğluma kahvaltı yaptırdım okula yolladıktan sonra kahvaltımı yaptım.bulaşıkları makinaya koydum.yatağı toparladım.makinaya çamaşır attım...dün yatmadan önce astığım çamaşırları toplayıp yıkananları asacağım.salonun tozunu aldım sadece..yemek yapacağım birde..kızım erken uyursa biraz uyumayı düşünüyorum ama o da gece oturduğu için sabah geç kalktı.
Kolay gelsin...Bebekli olunca böyle oluyor..bir günümüz diğerini tutmuyor..artık olduğu kadarBenim de uykum varben de vestiyer düzenledim biraz. Daha devam edeceğim çok iş var yemek de yapılacak.
Senin çocuklar kaç yaşında?Kolay gelsin...Bebekli olunca böyle oluyor..bir günümüz diğerini tutmuyor..artık olduğu kadar
Oğlum 6, kızım 2 yaşında.kızım bu aralar bana sarmış durumda hep yanımda kucağımda olmak istiyor.korktum diyor dışardan gelen sesler korkutuyor.bakalım ne zamana geçecek.Senin çocuklar kaç yaşında?
2 yaş sendromu denen nanedendir.. inatlaşmayın:)Oğlum 6, kızım 2 yaşında.kızım bu aralar bana sarmış durumda hep yanımda kucağımda olmak istiyor.korktum diyor dışardan gelen sesler korkutuyor.bakalım ne zamana geçecek.
O inaatlaşmaları ayrı komedi zaten2 yaş sendromu denen nanedendir.. inatlaşmayın:)
bu arada ben de 2.yi istiyorum ondan merak ettim doğal yolla mı tüple mi oldu, yaptığın şeyler var mı sürecini anlatır mısın?
harika maşallah 2018 mayısta kaybım var kızım artık 10 yaşında..O inaatlaşmaları ayrı komedi zaten
Allah nasip eder inşallah canım 2.yi de kucağına alırsın.ben özel birşey yapmadım doğrusu.normal yolla oldu.ilk denediğimiz ay adetim gecikmişti hamileyim galiba demiştim ama sonra adet gördüm.daha önceki adetlerimden farklıydı.belkide hamile kaldım ama tutmadı.ikinci denememizde hamile kaldım.çok şükür sorunsuz şekilde kızım doğdu.eğer ikinciyi düşünüyorsan fazla bekleme derim.bende menopoz belirtileri başladı sanırım.adetlerim düzensizleşti.doktora gitmeyi düşünüyorum bir hormon tahlili falan yaparlar..
Bulurum ben seni
Maşallah canım valla iki gündür sadece ama sadece yatıyorumSelam kızlar
Bu gün kızımın yatağını sildim
Koltuk sildim
Balkonu yıkadım
Çamaşır yıkadım serdim topladım katladım yerleştirdim (ne kadar uğraşıyoruz bi çamaşır için dimi
Bütün evi süpürdüm koltukları çeke çeke
Yemek ve bulaşıkları yazmıyorum
Yat canım ya 32 haftalık hamilesin. ben de yatacaktım aslında ama mecburiyetten yaptım.Maşallah canım valla iki gündür sadece ama sadece yatıyorum
Benim makineyi kurarken servis tek kişilik atabilirsin ama çift kişilik atma dedi ben de hep halı yıkamacılara veriyorum yıkatmayaKızlar 9 kg makinada çift kişilik elyaf Yorgan yıkanıyor mu