Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba arkadaşlar
Bugün pek birşey yapmadım.dün çok çalıştım ya bugün tembellik yapayım dedim. şaka şaka..gece kızım uyandı benimde dengem bozuldu o yüzden birşey yapasım yok doğrusu
Sabah kahvaltıyı hazırladım oğluma kahvaltı yaptırdım okula yolladıktan sonra kahvaltımı yaptım.bulaşıkları makinaya koydum.yatağı toparladım.makinaya çamaşır attım...dün yatmadan önce astığım çamaşırları toplayıp yıkananları asacağım.salonun tozunu aldım sadece..yemek yapacağım birde..kızım erken uyursa biraz uyumayı düşünüyorum ama o da gece oturduğu için sabah geç kalktı.

Benim de uykum var ben de vestiyer düzenledim biraz. Daha devam edeceğim çok iş var yemek de yapılacak.

Oğlum 6, kızım 2 yaşında.kızım bu aralar bana sarmış durumda hep yanımda kucağımda olmak istiyor.korktum diyor dışardan gelen sesler korkutuyor.bakalım ne zamana geçecek.
2 yaş sendromu denen nanedendir.. inatlaşmayın:)
bu arada ben de 2.yi istiyorum ondan merak ettim doğal yolla mı tüple mi oldu, yaptığın şeyler var mı sürecini anlatır mısın?

2 yaş sendromu denen nanedendir.. inatlaşmayın:)
bu arada ben de 2.yi istiyorum ondan merak ettim doğal yolla mı tüple mi oldu, yaptığın şeyler var mı sürecini anlatır mısın?
O inaatlaşmaları ayrı komedi zaten
Allah nasip eder inşallah canım 2.yi de kucağına alırsın.ben özel birşey yapmadım doğrusu.normal yolla oldu.ilk denediğimiz ay adetim gecikmişti hamileyim galiba demiştim ama sonra adet gördüm.daha önceki adetlerimden farklıydı.belkide hamile kaldım ama tutmadı.ikinci denememizde hamile kaldım.çok şükür sorunsuz şekilde kızım doğdu.eğer ikinciyi düşünüyorsan fazla bekleme derim.bende menopoz belirtileri başladı sanırım.adetlerim düzensizleşti.doktora gitmeyi düşünüyorum bir hormon tahlili falan yaparlar..

harika maşallah 2018 mayısta kaybım var kızım artık 10 yaşında..
doktora gittim sorun yok yumurtalıklarda, aktif görünüyor dedi, kısmet bakalım nasipte varsa gelir. :)

Maşallah canım valla iki gündür sadece ama sadece yatıyorum

Kızlar nabersiniz nasılsınız çoktandır yazmıyorum çok sessizleşmişti burası biraz aktifleştirelim

Hepinize iyi bayramlar bu arada

Sabah beri yaptığım
Salon toplandı
Kızın odası toplandı
Bulaşıklar makinaya atıldı
Elde yıkanacaklar yıkandı

BiraZdan biber dolması yapacağım minnoşum izin verirse biraz da yaprak sararım

Şimdilik bu kadar akşama kalan işleri yazarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…