Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün yaptıklarımı yazayımda azcık mutlu olayım :KK70:

-ev süpürüldü silindi
-toz alıdı
-2 makina çamaşır yıkandı asıldı toplandı
-mutfak temizlendi ocak silidi
-banyo yıkandı
-yatak odası çarşaflar değişti
-yemek tAtlı yapıldı
bana yeterde artat bile :KK70: :KK70:
Mutlu ol kızzzzzzz💋💋💋💋

Benimde bugün çok işim var yarın misafirlerim var👍👍👍

Kaç gündür içimden birşey yapmak gelmiyordu..neyse bugün daha iyiyim.
Buzdolabını temizledim.kaç zamandır erteliyordum.buzluğu karlanma yapmıştı onu çözdürdüm.dolabı tamamen boşaltıp temizleyip yerleştirdim.
Yemek yapıldı
Çamaşır yıkandı asıldı
Bulaşıklar yıkandı ama boşaltmadım makinayı daha..
Bugünlük bu kadar yarın genel temizlik yaparım diyorum ama bakalım yarın ne gösterecek

Zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum..sabah kahvaltı hazırladım.oğluma kahvaltısını yaptırıp okula gönderdim.kızımla kahvaltımızı yaptık.bulaşık makinasını boşalttım. Kirlileri yerleştirdim.elde yıkanacakları yıkadım.tezgah,ocak,masayı temizledim.kızımla zaman geçirdim.onu uyuttuktan sonra yemek yaptım.çamaşırları topladım.yerleşecek..temizlik bugünde kaldı sanırım.oğlumu okuldan almaya gideceğim..

Standart işlere devam..kahvaltı sonrası mutfak toparlandı.bulaşıklar makinaya atıldı yıkandı.elde yıkanacaklar yıkandı.1 makina çamaşır yıkandı asıldı.yemek yapıldı.çocukların odası biraz toparlandı ama çok geçmeden yine dağıldı 😊

Ütü
Çamaşır
GENEl anlamda nefret ederim bu ikisinden

Halıyı temizlemem. Yılda iki yıkamaya gönderilir bence.

Elimle hiç öyle kanepe koltuk silmedim henüz ilerde de öyle büyük işler yapmam herhalde.

Perde yıkamak angarya bence.

Cam silmek çok zor.

Ama genel temizliği seviyorum diyebilirim. Ev süpür toz al vileda at tamam işte :)

Mutfak banyo tuvalet balkon temizlenir bence çok zor değil :)

Ütü
Çamaşır
GENEl anlamda nefret ederim bu ikisinden

Halıyı temizlemem. Yılda iki yıkamaya gönderilir bence.

Elimle hiç öyle kanepe koltuk silmedim henüz ilerde de öyle büyük işler yapmam herhalde.

Perde yıkamak angarya bence.

Cam silmek çok zor.

Ama genel temizliği seviyorum diyebilirim. Ev süpür toz al vileda at tamam işte :)

Mutfak banyo tuvalet balkon temizlenir bence çok zor değil :)
Su aralar ben de tam o kafadayim ama şu an oturma odasının perdelerini makineye attım çıkınca asip kalorifer peteginin izgarasini açıp içini temizlicem. Perdelerden kafama dökülen tozu ve makinedeki siyah suyu görünce angarya olmadığına kanaat getirdim. Halı büyük iş zaten yılda iki üç kere vermek yeterli.

Su aralar ben de tam o kafadayim ama şu an oturma odasının perdelerini makineye attım çıkınca asip kalorifer peteginin izgarasini açıp içini temizlicem. Perdelerden kafama dökülen tozu ve makinedeki siyah suyu görünce angarya olmadığına kanaat getirdim. Halı büyük iş zaten yılda iki üç kere vermek yeterli.
Kalorifer peteği nasıl temizleniyor nasıl hiç bilmiyorum öyle bi şey 🙄

Bide bi şey sorcam temizlik yapılırken hanımlar şey yapıyor mu mesela düzenli olarak beyaz eşyaları yerlerinden çekip ama hepsinin böyle arkalarını temizliyorlar mı? Zira o da mesela bence yapılmayacak işlerden ya 🙄🤣🤣

Kalorifer peteği nasıl temizleniyor nasıl hiç bilmiyorum öyle bi şey 🙄

Bide bi şey sorcam temizlik yapılırken hanımlar şey yapıyor mu mesela düzenli olarak beyaz eşyaları yerlerinden çekip ama hepsinin böyle arkalarını temizliyorlar mı? Zira o da mesela bence yapılmayacak işlerden ya 🙄🤣🤣
Koltuk ve kanepeleri çekiyorum ama beyaz eşya cekemem karnım iyice ağırlaştı artık mutfak duvarlarını ve dolaplarini surtup temizlemem lazım doğum iyice yaklaşmadan. Beyaz eşya sıkıntı tek çekilmez. Yeni peteklerin ızgaraları açılıyor içindeki toz ve örümcek temizlenir. İnternette video bulursunuz hanımlarin çektiği

X