Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba arkadaşlar 15 gündür evde yoktum.pazar akşamı döndüm..ev evlikten çıkmış durumda.nerden başlayacağımı şaşırdım.kızım bir yandan izin vermiyor.mızmız, korktum deyip kucağıma geliyor vs..bir alışma süreci geçireceğiz sanırım..bugün yaptıklarımı yazayım
Sabah kızım babasıyla takılırken kahvaltıyı hazırladım..
dünden kalan bulaşıkları yıkadım..
bulaşık makinasını boşalttım.
Çamaşit makinasını çalıştırdım
Oğluma kahvaltı yaptırıp okula götürdüm
Kahvaltımı yapıp kızımla vakit geçirdim
Çamaşır astım.
Kızımı uyuttuktan sonra valizleri boşaltıp yerleştirdim.kıyafetleri yazlık kışlık küçülen ayırdım
Yemek yaptım
Kızım uyanınca biraz vakit geçirdik sonra abisini okuldan almaya gittik..beraber parka gittik.sonrası yemek ye..çocuklarla ilgilen şeklinde geçiyor..
Evi temizlemem lazım ama her yer her yerde..dolaba yerleştirilmeyi bekleyen dağ gibi çamaşır yığınım var..
Yarın yatak odasından başlamaya karar verdim
En az işi olan yer orası..
Ben bu çocukla ev hanımlığı işini beceremiyorum yaa..bir türlü düzen oturtamadım..yaş 40 bu yaştan sonra da zor sanırım..

çok şükür iyiyim sen yuvarlanıp gidiyoruz
Sagolasin abla bana da ara sira bahar tembelligi cokuyor aksamlari erken uyuyorum dayanamiyorum
Asıl yuvarlanma hakkını ben veriyorum artık kızlar mecaz değil de gerçek anlamda
cogul gebelik zor is tabi kuzuaz daha dayan sonra tepende iki bebeyle yazarsin buraya
Yeni mi tasindiniz canim?
Allah kolaylik versin iki kucuk cocukla yerlesmek zordur elbet

bence dert ettiğine değmez bi düzenin var elbette bak neler neler yapmışsın psikolojin biraz bozulmuş olabilir mi malum 40 itibariyle.. hayır bende de 15 mayıstan beri bir hüzün var da :))

Yeni mi tasindiniz canim?
Allah kolaylik versin iki kucuk cocukla yerlesmek zordur elbet

Yok canım yeni taşınmadım.9 senedir aynı evde yaşıyorum.ama yeni taşınmış gibi dağınık diyebilirim şu ab eşim şehir dışında olunca bende 15 günlüğüne annemlere geçmiştim..gitmeden öncede ev biraz dağınıktı..geldikten sonra da dağılmaya devam ediyor ve ben toparlayamıyorum

bence dert ettiğine değmez bi düzenin var elbette bak neler neler yapmışsın psikolojin biraz bozulmuş olabilir mi malum 40 itibariyle.. hayır bende de 15 mayıstan beri bir hüzün var da :))
Sen de mı 40 oldun aslında benim yaşımla ilgili problemim yok.doğrusu yaşımı düşünecek vaktim olmuyor.doğrusu psikolojim çok iyi diyemem.bu 15 gün içinde önce oğlumun sonra kızımın hastalığı bunalttı beni.eşimde ayrı sıkıntı.
Titiz takıntılı biri..geriyor beni..dün güya yatak odasını toparlayacağım demiştim.bugün oğlum gene rahatsızlandı evde ve herşey kaldı.. hastalıkları yoruyor beni anlayacağın

olduk valla 79luyum. benim de yok ama ister istemez bir hüzün çöktü yani halbuki gören 40 demez :)

yok diyon da, cümlen bu yaştan sonra diye bitiyor.. içten içe onu da dert ediyorsun demek ki..
fazla düşme çocukların üstüne; biz sağlıklıyız çocuklarım da sağlıklı demeye devam et.. hep hastalar dedikçe hep hasta olurlar.. benim eşim de titizdir. çok batıyorrrsa kendin yap diyip çıkıyorum bende :)
evet hepsi psikolojiden, her şey yük geliyor öyle olduğu zaman.. rahatlatmaya çalış kendini. ben de öyle yapmaya çalışıyorumm:)

Bu aralar fazla dağıldığım için nasıl toparlayabilirim vs diye temizlikle ilgili topiklere bakıyorum.orda 30 lu yaşlardaydı galiba biri çocukla bir düzen oluşturamamaktan bahsediyor ne yapabilirim diyordu.biri de bu zamana kadar yapamadıysan bundan sonra da yapamazsın tarzı cevap vermişti.sanırım onun etkisiyle bu yaştan sonra olmaz demişim :)
Aslında genel olarak rahatım çocuklarla ilgili..çocuk bu hasta da olur diyen biriyim ama son zamanlar bayağı sıkıntılı geçti..onların gözyaşlarına dayanamıyorum işte...neyse yarın daha güzel bir gün olacak
Bu arada dün kızım uyuyunca yemeğimi hallettim.
Makinaya çamaşır attım.daha önce astıklarımı topladım.yıkanan çamaşırları astım..evde gidip gelirken bakıştığım çamaşır yığınnı yerlerine yerleştirdim nihayet Evi şöyle bir süpürdüm.
Bugünde biraz ütüm var onları yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…