- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.541
Mutlu ol kızzzzzzzdün yaptıklarımı yazayımda azcık mutlu olayım
-ev süpürüldü silindi
-toz alıdı
-2 makina çamaşır yıkandı asıldı toplandı
-mutfak temizlendi ocak silidi
-banyo yıkandı
-yatak odası çarşaflar değişti
-yemek tAtlı yapıldı
bana yeterde artat bile
Mutlu ol kızzzzzzz
Benimde bugün çok işim var yarın misafirlerim var
3 büyük,,,,4 çocuk,,,,3 de biziz şimdilik böyle extra gelen olursa bilememoo noooo kolay gelsin canım benim kalabalıklarmı bari
Su aralar ben de tam o kafadayim ama şu an oturma odasının perdelerini makineye attım çıkınca asip kalorifer peteginin izgarasini açıp içini temizlicem. Perdelerden kafama dökülen tozu ve makinedeki siyah suyu görünce angarya olmadığına kanaat getirdim. Halı büyük iş zaten yılda iki üç kere vermek yeterli.Ütü
Çamaşır
GENEl anlamda nefret ederim bu ikisinden
Halıyı temizlemem. Yılda iki yıkamaya gönderilir bence.
Elimle hiç öyle kanepe koltuk silmedim henüz ilerde de öyle büyük işler yapmam herhalde.
Perde yıkamak angarya bence.
Cam silmek çok zor.
Ama genel temizliği seviyorum diyebilirim. Ev süpür toz al vileda at tamam işte :)
Mutfak banyo tuvalet balkon temizlenir bence çok zor değil :)
Kalorifer peteği nasıl temizleniyor nasıl hiç bilmiyorum öyle bi şeySu aralar ben de tam o kafadayim ama şu an oturma odasının perdelerini makineye attım çıkınca asip kalorifer peteginin izgarasini açıp içini temizlicem. Perdelerden kafama dökülen tozu ve makinedeki siyah suyu görünce angarya olmadığına kanaat getirdim. Halı büyük iş zaten yılda iki üç kere vermek yeterli.
Koltuk ve kanepeleri çekiyorum ama beyaz eşya cekemem karnım iyice ağırlaştı artık mutfak duvarlarını ve dolaplarini surtup temizlemem lazım doğum iyice yaklaşmadan. Beyaz eşya sıkıntı tek çekilmez. Yeni peteklerin ızgaraları açılıyor içindeki toz ve örümcek temizlenir. İnternette video bulursunuz hanımlarin çektiğiKalorifer peteği nasıl temizleniyor nasıl hiç bilmiyorum öyle bi şey
Bide bi şey sorcam temizlik yapılırken hanımlar şey yapıyor mu mesela düzenli olarak beyaz eşyaları yerlerinden çekip ama hepsinin böyle arkalarını temizliyorlar mı? Zira o da mesela bence yapılmayacak işlerden ya
Burdayim abla
iyiyim çok şükür sen nasılsın bu arada çoktan yoksunBurdayim ablanasilsin?
Sagolasin abla her zamanki gibi idare ediyorum isteiyiyim çok şükür sen nasılsın bu arada çoktan yoksun
ha ha aynenSagolasin abla her zamanki gibi idare ediyorum iste
Bi kac gundur benimkine kizip tel kullanmamaya baslamistim bu gun actim teli
Tel hakikaten ne cok zamanimizi aliyomus ya tum evi 2 saatte bal dok yala yapiyodum
Hava isindi ya herkes disarlardakızlarda uğramıyor artık fazla ya toplanalımya
Everdin tabi kizi oda bosaldi darisi oglanin basinabu gün kızımın odasına giriştim dip bucak temizlendi
evde yok bari temiz kalır