- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.501
Gel arkadaşım..ben de bir ara minimal yaşam `a yazmıştım ama adından dolayı sanki yanlış yere yazıyormuşum hissi veriyor.sonra burayı keşfettim..buraya yazıyorum ama orayı da takip ediyorum.Kızlar ben bu topik aktif değil sanıyordum aktifleştirmeye gelmiştim. Ama yazıyormuşsunuz. Ben de katılayım bundan sonra size
Orası da çok iyi aslında yazsan keşke.Gel arkadaşım..ben de bir ara minimal yaşam `a yazmıştım ama adından dolayı sanki yanlış yere yazıyormuşum hissi veriyor.sonra burayı keşfettim..buraya yazıyorum ama orayı da takip ediyorum.
Şu ana kadar yaptıklarım..kahvaltı faslından sonra bulaşıkları makinaya koydum.çalıştırdım.yıkananları yerine yerleştirdim.yatağı topladım.yatak odasını süpürdüm.yerleri sildim.toz aldım.lamba, priz sildim...cam perde işine giremiyorum yalnızken..kızım bırakmıyor.yarım saatte halledeceğim işi bile ara vere vere yapmak zorunda kaldım
Azerinnn naber canım görüşemiyoruz artıkSagolasin abla bana da ara sira bahar tembelligi cokuyor aksamlari erken uyuyorum dayanamiyorum
cogul gebelik zor is tabi kuzu az daha dayan sonra tepende iki bebeyle yazarsin buraya
Yeni mi tasindiniz canim?
Allah kolaylik versin iki kucuk cocukla yerlesmek zordur elbet
Ben gece temizledim 7 de yattım 10 da kalktım hiç temizlik yapılmamış gibi çocuklar mahvetmiş yineNe var şöyle temizlediğim ev 2 gün düzenli ve temiz kalsa ama ev ahalisinin eve gelmesiyle yerle bir oluyor yaptıklarımşuam yine bir temizlik molasındayım umarım biraz geç kirlenir..
Aynı işte. Ev işine nankör diyenler çok haklıymış.. bu sefer umutluyum ama yarın bayram tatiline memlekete gidicez ev uzun süre temiz kalacakBen gece temizledim 7 de yattım 10 da kalktım hiç temizlik yapılmamış gibi çocuklar mahvetmiş yine
Aynı işte. Ev işine nankör diyenler çok haklıymış.. bu sefer umutluyum ama yarın bayram tatiline memlekete gidicez ev uzun süre temiz kalacakkendi kendine kalsın bakalım :)
Orası da çok iyi aslında yazsan keşke.
Evet çocuklarla çok zor oluyor iş yapması. Bölününce devam edesi de gelmiyor insanın. Sen baya iş yapmışsın maşallah
Gel arkadaşım..ben de bir ara minimal yaşam `a yazmıştım ama adından dolayı sanki yanlış yere yazıyormuşum hissi veriyor.sonra burayı keşfettim..buraya yazıyorum ama orayı da takip ediyorum.
Şu ana kadar yaptıklarım..kahvaltı faslından sonra bulaşıkları makinaya koydum.çalıştırdım.yıkananları yerine yerleştirdim.yatağı topladım.yatak odasını süpürdüm.yerleri sildim.toz aldım.lamba, priz sildim...cam perde işine giremiyorum yalnızken..kızım bırakmıyor.yarım saatte halledeceğim işi bile ara vere vere yapmak zorunda kaldım
ELine sağlık. Miss gibi oturunTeşekkür ederim ama o kadar iş yoktu yatak odasında.evin en temiz en az kullanılan odası olduğu için oradan başladım.çok uzun sürmedi işim..kızımı uyuttuktan sonra da diğer odaları sildim süpürdüm.toz almaya halim kalmadı..buna da şükür..kaç gündür pis pis oturuyorduk
Anam patron buraya da gelmişAaa niye böyle düşündün ki acaba ?
Kolay gelsin canım.Akşam eve gidince
kapı önü süpürülecek
mak çamaşır atacağım
kuruyanlar katlanacak
salata yapacağım
o kadar
bu hafta çok detaya girmeyeceğim :)
Adı minimal yaşam yaa..sanki böyle evimi şu şekilde sadeleştirdim..şunları attım demem gerekiyormuş gibi geliyor günlük rutinimden bahsetmek yanlış oluyor sanki..ama yazmasam da severek takip ediyorum siziAaa niye böyle düşündün ki acaba ?
Çok teşekkür ederim..seninde ellerine sağlık..birde tembelim diyorsun ama hiç boş durmuyorsunELine sağlık. Miss gibi oturun
Ben de odaları süpürdüm
Mutfak dolaplarının altındaki levhayı söktüm sildim bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim. Oturma odasını 2 kere süpürdüm.Çocuklara kek ve mercimek köfte yaptım. Yoruldum
Aynen ben de kuzuAzerinnn naber canım görüşemiyoruz artıktilki gibi dönüp dolaşıp geliyorum
GÜn gelir biz de Bihter modunda takılırız beAynen ben de kuzu
Ne zamana kadar ki hayatimizda sil supur var yine donup donup buraya gelicez