Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar ben bu topik aktif değil sanıyordum aktifleştirmeye gelmiştim. Ama yazıyormuşsunuz. Ben de katılayım bundan sonra size 🥰🥰
Gel arkadaşım..ben de bir ara minimal yaşam `a yazmıştım ama adından dolayı sanki yanlış yere yazıyormuşum hissi veriyor.sonra burayı keşfettim..buraya yazıyorum ama orayı da takip ediyorum.
Şu ana kadar yaptıklarım..kahvaltı faslından sonra bulaşıkları makinaya koydum.çalıştırdım.yıkananları yerine yerleştirdim.yatağı topladım.yatak odasını süpürdüm.yerleri sildim.toz aldım.lamba, priz sildim...cam perde işine giremiyorum yalnızken..kızım bırakmıyor.yarım saatte halledeceğim işi bile ara vere vere yapmak zorunda kaldım

Gel arkadaşım..ben de bir ara minimal yaşam `a yazmıştım ama adından dolayı sanki yanlış yere yazıyormuşum hissi veriyor.sonra burayı keşfettim..buraya yazıyorum ama orayı da takip ediyorum.
Şu ana kadar yaptıklarım..kahvaltı faslından sonra bulaşıkları makinaya koydum.çalıştırdım.yıkananları yerine yerleştirdim.yatağı topladım.yatak odasını süpürdüm.yerleri sildim.toz aldım.lamba, priz sildim...cam perde işine giremiyorum yalnızken..kızım bırakmıyor.yarım saatte halledeceğim işi bile ara vere vere yapmak zorunda kaldım
Orası da çok iyi aslında yazsan keşke.
Evet çocuklarla çok zor oluyor iş yapması. Bölününce devam edesi de gelmiyor insanın. Sen baya iş yapmışsın maşallah😍

Sagolasin abla bana da ara sira bahar tembelligi cokuyor aksamlari erken uyuyorum dayanamiyorum:KK53:

:KK70:cogul gebelik zor is tabi kuzu:KK45:az daha dayan sonra tepende iki bebeyle yazarsin buraya:KK70:

Yeni mi tasindiniz canim?
Allah kolaylik versin iki kucuk cocukla yerlesmek zordur elbet🙄
Azerinnn naber canım görüşemiyoruz artık🥰 tilki gibi dönüp dolaşıp geliyorum :KK70:

Ne var şöyle temizlediğim ev 2 gün düzenli ve temiz kalsa ama ev ahalisinin eve gelmesiyle yerle bir oluyor yaptıklarım :KK43: şuam yine bir temizlik molasındayım umarım biraz geç kirlenir..
Ben gece temizledim 7 de yattım 10 da kalktım hiç temizlik yapılmamış gibi çocuklar mahvetmiş yine 😩

Ben gece temizledim 7 de yattım 10 da kalktım hiç temizlik yapılmamış gibi çocuklar mahvetmiş yine 😩
Aynı işte. Ev işine nankör diyenler çok haklıymış.. bu sefer umutluyum ama yarın bayram tatiline memlekete gidicez ev uzun süre temiz kalacak :KK70: kendi kendine kalsın bakalım :)

Orası da çok iyi aslında yazsan keşke.
Evet çocuklarla çok zor oluyor iş yapması. Bölününce devam edesi de gelmiyor insanın. Sen baya iş yapmışsın maşallah😍

Teşekkür ederim ama o kadar iş yoktu yatak odasında.evin en temiz en az kullanılan odası olduğu için oradan başladım.çok uzun sürmedi işim..kızımı uyuttuktan sonra da diğer odaları sildim süpürdüm.toz almaya halim kalmadı..buna da şükür..kaç gündür pis pis oturuyorduk 😊

Aaa niye böyle düşündün ki acaba ? :KK51:

Teşekkür ederim ama o kadar iş yoktu yatak odasında.evin en temiz en az kullanılan odası olduğu için oradan başladım.çok uzun sürmedi işim..kızımı uyuttuktan sonra da diğer odaları sildim süpürdüm.toz almaya halim kalmadı..buna da şükür..kaç gündür pis pis oturuyorduk 😊
ELine sağlık. Miss gibi oturun 😍
Ben de odaları süpürdüm
Mutfak dolaplarının altındaki levhayı söktüm sildim bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim. Oturma odasını 2 kere süpürdüm.Çocuklara kek ve mercimek köfte yaptım. Yoruldum :ruh:

Sabah evi topladım,nevresimler değişti, hastaneye gittim geldim..
Dip köşe süpürdüm,sildim,toz aldım, yemekleri yaptım,banyolar yıkandı bittim... makinede nevresimler var asılacak birde balkon yıkanacak kalkmam lazım ama yorgunum :KK43: normalde bunca işi yapmam imkansızdı neyseki eşim evdeydi bebeye baktı bende bitirdim. 10 gün evde olmayacağız temiz temiz bırakıp gidicem benden mutlusu yok :KK70: en son duşumu alıp yayılırım dizim var akşam :)

ELine sağlık. Miss gibi oturun 😍
Ben de odaları süpürdüm
Mutfak dolaplarının altındaki levhayı söktüm sildim bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim. Oturma odasını 2 kere süpürdüm.Çocuklara kek ve mercimek köfte yaptım. Yoruldum :ruh:
Çok teşekkür ederim..seninde ellerine sağlık..birde tembelim diyorsun ama hiç boş durmuyorsun

X