Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Herkes bahar temizliğine başlamış hatta bitirmiş bile..ben bu sene doğru düzgün bahar temizliği yapamıyacağım sanırım..çocuklar etkiliyor.plan yapıyorum ama bütün planlamalar bir anda bozuluyor.pzt güya gardrobu düzenleyecektim kızım öğle uykusuna yatınca..bir türlü uyumak bilmedi.geç uyudu.sonra oğlumu okuldan alma vakti gelmişti.öyle kaldı.hergün ufak ufak bir yerleri halletmeye çalışacağım..
Bugün bulaşık makinası boşaltıldı.
kışlık montlar yıkandı asıldı
Daha önce yıkanan çamaşırlar katlandı ama yerleştirilmedi
Salondaki iki çekmece boşaltıldı.silindi.yerleştirildi.iki çekmece daha var asıl onlar uğraştıracak.evrak vs ayıklanacak çünkü.
Evdeki gözüme batan fazlalıkları atıyorum bu ara..ama at at bitmiyor.ne çok şey biriktirmişiz belki sonra kullanırız diye .
Yemek yapıldı.
Bugün okul olmadığından oğlum evde anne benimle oyna deyip duruyor.bugünlük bu kadar
Yarınki planım gardrobu düzenlemek

Kahvaltıdan sonra bulaşıkları makinaya yerleştirdim.elde yıkanacakları yıkadım.
Yemek yaptım
Yerleri süpürdüm
Kızımla oynadık vs.şu an kızımı uyutuyorum.
Toz alınacak
Çiçeklere su verilecek
Nevresimleri dün yıkayıp aşmıştım.kuruduysa toplanıp yerleştirilecek.
sonra oğlumu okuldan almaya gideceğim.bugün hava güzel biraz parkta vakit geçiririz.sonra eve gel yemek ye vs....

Slmm varmı benim gibi daha hiç temizliğe başlamayan...
Valla bahar beni çok etkiledi yan gelip yatıyorum
Ben başladım vallahi önce evi boyattım kokmayan bir boyayla zaten en zor kısmı da bu her yerler ayakta... Boya konusunda hem kokmasın çok yağlı olmasın hem silinebilir olsun ben sildiğimde sonradan iz bırakmasın istedim boyacımızın tavsiyesiyle permomax un kurabiyesi rengi aldık boyattık renk de duruş da çok güzel,ucuz boya değil ama boyacı değdiğini söylüyor her neyse bir de benim kendi boyamalarım var ahşap eşyalarımın rengini beyaz yapıcam bakalım nasıl olucak buraya da yazarım merak edenlere :)

Benim iki haftadır sırt kemiklerim ve karnimda çok ağrım var karnım burnuma çıktı süpürge bile yapamıyorum kızlar her yer pis sadece yatıyorum, yatarken bile kemiklerim acıyor perdeleri dışarda yıkamaya göndereceğim

Yaptıklarımı yazayım sayfa hareketlensin
*çocukların oyuncaklarını topladım
*bir sepet çamaşır dürdüm
*bir makine çamaşır yıkadım
*bulaşıkları makineye yerleştirip makineyi çalıştırdım
*çocuk odasındaki ve salondaki dağınıklığı topladım

Yarınki yapacaklarım yatak odasının dağınıklığını toplamak ve 2 makine çamaşır yıkayıp katlamak. Yemeğim de yok maalesef..

Albenden de okadar en son doğuma gidmeden yapdım hali cam dolap kapı simdi 4 Bucuk ay oldu kızım bayram temizliği yapacam ama yapamıyorum kızdan
Yapabildiğimiz kadar yapacağız artık. Başka çare yok. Oğlun kaç yaşında?
Mutfağım kaldı bugün. Sahurda biraz yapabilirsem yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…