- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.461
süper eline sağlıkSonunda gardrop işini hallettim.birde yorganları kaldırıp yüklüğü düzenledim.2 poşet kadar atılacak kıyafet vs çıkardım.1 poşette verilecek kıyafet vs..
aynen daha hiiic baslamadimm://Slmm varmı benim gibi daha hiç temizliğe başlamayan...
Valla bahar beni çok etkiledi yan gelip yatıyorum
Ben başladım vallahi önce evi boyattım kokmayan bir boyayla zaten en zor kısmı da bu her yerler ayakta... Boya konusunda hem kokmasın çok yağlı olmasın hem silinebilir olsun ben sildiğimde sonradan iz bırakmasın istedim boyacımızın tavsiyesiyle permomax un kurabiyesi rengi aldık boyattık renk de duruş da çok güzel,ucuz boya değil ama boyacı değdiğini söylüyor her neyse bir de benim kendi boyamalarım var ahşap eşyalarımın rengini beyaz yapıcam bakalım nasıl olucak buraya da yazarım merak edenlere :)Slmm varmı benim gibi daha hiç temizliğe başlamayan...
Valla bahar beni çok etkiledi yan gelip yatıyorum
Nerdeee tembelliğe devam :)Neredesiniz kızlar
Bitti mi bayram temizlikleri bahar temizlikleri
Bende de aynı. Herşey bana bakıyor. Hiç yapasım gelmiyor.Nerdeee tembelliğe devam :)
Albenden de okadar en son doğuma gidmeden yapdım hali cam dolap kapı simdi 4 Bucuk ay oldu kızım bayram temizliği yapacam ama yapamıyorum kızdanBir sürü işim var. Çocuklardan yapamadım..
Yapabildiğimiz kadar yapacağız artık. Başka çare yok. Oğlun kaç yaşında?Albenden de okadar en son doğuma gidmeden yapdım hali cam dolap kapı simdi 4 Bucuk ay oldu kızım bayram temizliği yapacam ama yapamıyorum kızdan
Ben de toz almayı sevemedim. O kadar çok silinecek yer var ki..Cam sil,kapı sil,mutfak dolaplarını sil, tuvalet banyo temizliği her tarafı silip süpürmek tamam da ütü yapmayı hiç istemiyorum gerçekten