- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.461
Herkes bahar temizliğine başlamış hatta bitirmiş bile..ben bu sene doğru düzgün bahar temizliği yapamıyacağım sanırım..çocuklar etkiliyor.plan yapıyorum ama bütün planlamalar bir anda bozuluyor.pzt güya gardrobu düzenleyecektim kızım öğle uykusuna yatınca..bir türlü uyumak bilmedi.geç uyudu.sonra oğlumu okuldan alma vakti gelmişti.öyle kaldı.hergün ufak ufak bir yerleri halletmeye çalışacağım..
Bugün bulaşık makinası boşaltıldı.
kışlık montlar yıkandı asıldı
Daha önce yıkanan çamaşırlar katlandı ama yerleştirilmedi
Salondaki iki çekmece boşaltıldı.silindi.yerleştirildi.iki çekmece daha var asıl onlar uğraştıracak.evrak vs ayıklanacak çünkü.
Evdeki gözüme batan fazlalıkları atıyorum bu ara..ama at at bitmiyor.ne çok şey biriktirmişiz belki sonra kullanırız diye .
Yemek yapıldı.
Bugün okul olmadığından oğlum evde anne benimle oyna deyip duruyor.bugünlük bu kadar
Yarınki planım gardrobu düzenlemek
Bugün bulaşık makinası boşaltıldı.
kışlık montlar yıkandı asıldı
Daha önce yıkanan çamaşırlar katlandı ama yerleştirilmedi
Salondaki iki çekmece boşaltıldı.silindi.yerleştirildi.iki çekmece daha var asıl onlar uğraştıracak.evrak vs ayıklanacak çünkü.
Evdeki gözüme batan fazlalıkları atıyorum bu ara..ama at at bitmiyor.ne çok şey biriktirmişiz belki sonra kullanırız diye .
Yemek yapıldı.
Bugün okul olmadığından oğlum evde anne benimle oyna deyip duruyor.bugünlük bu kadar
Yarınki planım gardrobu düzenlemek